Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o cok ıyı..pekı flash bellege fılm atsam usb sıne taksam tv nın..medıa cıhazından dahamı ıyı ızlerım..bırde bu tv 2 dyı 3 d ye cevırıyormu samsungta bu ozellık varmıs..
  • birsey daha..sımdı bu kargo geldıgınde kutuyu kendımmı acım kargocuyamı actırım yada napşım..urun hasarlı olabılır dıye bır onlem almam gerekırmı..ayrıca bu duvara monte işi için servis para alırmı benden..
  • Bu tv nin 2D yi 3D ye çevirme özelliği yok.
    Kargo gelmeden servise telefon aç ve kutuyu kargo yetkilileri huzurunda açıp bakalım mı de
    onlar zaten açabilirsiniz derler.
    eğer tv de darbe kırık,eziklik gibi harhangi bir zarar varsa kargo yetkililerine tutanak tutturun.

yani servise tel açmanın nedeni onlardan habersiz açılmaması gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topcu_izmir_1993 -- 19 Ekim 2011; 15:57:02 >
  • tessekurler arkadasım..nasıl tv guzel gıdıyomu memnun olmayan varmı..
  • sevis menüsüne nasıl giriliyor.Kullanıldığı saate bakmak istiyorum.

menüyü açtım bu kodu girdim ama açılmadı.062596i+
  • tvyi 3de izeyen varmı..sinemadakı gıbı oluyomu hakkaten.
  • tve yarın gelecek sanırım bugunde yetısmedı..arkadaslar bırseyı merak etım..şimdi usb de dıyelım vırus var onu tv ye takarsam fılm ızlemek ıcın usbden tv ye vırus bulasırmı..pc gıbımı yanı bu tv ler..virusten zarar gorebiliyormu..
  • ogretmen tv nın kendı hd playerı dekren neyı kastettın onu anlayamadım tam olarak..yanı usb den ızlerkenmı demek ıstıyorsun hd player dıye....
  • evet USB den ve pc ye ağdan bağlanıp ortam dosyalarını tv den yürütürken tv nin yürüttüğü HD playerin süper görüntü verdiğini söylüyorum....

televizyonun hele bir gelsin bilgi paylaşımı yaparız...saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 21 Ekim 2011; 22:22:30 >
  • Ben bağlanamadım PC'ye. Dün geldi TV. PC'ye programı yükledim. "Paylaşılan dosya yok" gibi bir mesaj verdi.

Nerede hata yapıyorum?
  • Eğer ortam dosyalarını görüntülemek için pc de en az windows media player 11 olması gerekir ve ortam kitaplığına tv ile paylaşmak istediğiniz dosyaları göstermeniz gerekir.O zaman tv nin kumandasından PC ye gözat seçeneğinden ortam dosyalarınızı film,müzik,resim ne varsa yürütebilirsiniz.

Eğer pc nin ekranını tv ye yatsıtacaksanız pc ye " wi-fi_mediaconnect_setup_v1.06.43 " proğramını kurmanız gerekiyor.Saatin yanındaki bildirimden tek tıklamayla pc ekranı tv de görünecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 21 Ekim 2011; 22:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

Eğer ortam dosyalarını görüntülemek için pc de en az windows media player 11 olması gerekir ve ortam kitaplığına tv ile paylaşmak istediğiniz dosyaları göstermeniz gerekir.O zaman tv nin kumandasından PC ye gözat seçeneğinden ortam dosyalarınızı film,müzik,resim ne varsa yürütebilirsiniz.

Eğer pc nin ekranını tv ye yatsıtacaksanız pc ye " wi-fi_mediaconnect_setup_v1.06.43 " proğramını kurmanız gerekiyor.Saatin yanındaki bildirimden tek tıklamayla pc ekranı tv de görünecektir.

PC'nin ekranını TV'ye yansıtmak istiyorum. Mesela PC'de oynadığım oyunları TV'de görmek istiyorum. O dediğiniz programı kurdum fakat yukarıda belirttiğim hatayı verdi???

• Proğramı kurduysan problem yok demektir.pc yeniden başlat,tv yi yeniden başlat v.s. Olmaması için hiç bir neden yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmen-1970

Proğramı kurduysan problem yok demektir.pc yeniden başlat,tv yi yeniden başlat v.s. Olmaması için hiç bir neden yok...

Şu hatayı veriyor.

/>
  • Wi-Fi MediaConnect options ayarlarını bir kontrol et.

Resolution ayarı The PC projects HD or SD video da olsun

Misc ayarı Stop your PC .....

bu seferde olmazsa saatin ordaki bildirimden çıkış yap.Başlat menüsünden tekrar aç.

bir hata olması için hiç bir gerekçe yok...
  • Tanıtım Videoları

cheapphilipslcdtvsyoutube
    Philips 46PFL9705(46PFL9705H)Video Review-Cheap Amblight LE
    http://www.youtube.com/watch?v=DXcrwcob8rM

BesteProductyoutube
    Philips 46PFL9705H TV review
    http://www.youtube.com/watch?v=EqlIxAIYb9o

Mr HDyoutube
    Philips 46PFL9705 HDTV Demo
    http://www.youtube.com/watch?v=3oK4OVurXH0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmen-1970 -- 22 Ekim 2011; 12:33:49 >

• Ben de bu televizyonu almayi dusunuyorum (46PFL9705) veya bir yeni ust modeli (46PFL9706).

Sadece "Banding" diye bir sorun oluyormus bu modellerde, bu problemin hakkinda bilginiz varsa lutfen paylasin :)

Futbol izlerken mesala sorun oluyor mu?
  • beyler sizlerden bır rıcam olacak..ben 16 gb usb ye hd fılm atacaktım 8 gb lık..ama fat 32 de dosya cok buyuk oldugu ıcın atmadı..bende ntfs olarak bıcımlendırıp attım..fakat ntfs olarak attıgımdan dolayı tv acarmı acaba bu fılmı..evde olmadıgım ıcın deneyemıyorum..bırnız flash bellegı ntfs de bıcımlendırıp ıcıne fılm atıp tv ye takıp bakabılırmı usbden acacakmı dıye..cunkı gecende bı muzık calara ntfs de bıcımlendırımıstık acmammıstımp3 lerı..fatta bıcmlendırdım acmıstı..acaba tv dede boyle bır olay olabılırmı..bu skeıld eolursa 16 gb flash bana yetmıcek cunkı 8 gb fılmı atmıyor flasha..deneybılen olursa memnun olurum..gece 12 ye kadr dukkandayım bugun..yazarsanız burdayım yanı..
  • NTFS problem degil. Istersen External Harddisk bile bagla. USB belek de olur tabiki :)
  • Futbol izlenecek en güzel televizyon bu...hızlı hareketli görüntülerde topu takip ederken pixelleşme kesinlikle yok...mükemmel maç keyfi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.