Şimdi Ara

Philips 8w tasarruflu ampul - 3.5tl HB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende led düşmanıyım acayip çiğ bir aydınlatması var. rahatsız ediyor. beyaz dengesi çok gıcık. 23w philips tornado ve econtwister de bulduğum lezzetli aydınlatmayı hiç birinde bulamıyorum. geçen ledlerinde kanser yaptığı zararlı olduğuna dair de bir haber vardı. tasarruflu ampüller halen en keskin etkili aydınlatmayı sağlayan ampuller. led med hikaye. evin heryerinde gölgemiz geziyor anasını satayım. tasarruflu beyaz philips ler candır. başka lambaları beğenenler 5w 10w az yakıyor diye psikolojik zevk alanlardır.

Orijinalden alıntı: smclk89

bende led düşmanıyım acayip çiğ bir aydınlatması var. rahatsız ediyor. beyaz dengesi çok gıcık. 23w philips tornado ve econtwister de bulduğum lezzetli aydınlatmayı hiç birinde bulamıyorum. geçen ledlerinde kanser yaptığı zararlı olduğuna dair de bir haber vardı. tasarruflu ampüller halen en keskin etkili aydınlatmayı sağlayan ampuller. led med hikaye. evin heryerinde gölgemiz geziyor anasını satayım. tasarruflu beyaz philips ler candır. başka lambaları beğenenler 5w 10w az yakıyor diye psikolojik zevk alanlardır.
    Tasarruflu 1 sene sonra ışığı azalıyor ayrıca radyasyon etkisi var baş ağrısı yapabiliyor. Ledin düşük lumenlisi gözü yormaz. Philips in soft led ampulü var özellikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal.com un güvenli olduğu zamanlarda leday marka almıştım maşallah 3 sene oldu.forumda da konusu olan horoz marka aldım.6 ay olmadan gumlediler.bim den aldığımı uzun zamandır kullanıyorum şuan sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Sabahtan akşama kadar elinde telefon olan insannların, daha nice radyasyon yayan cihazları, eşyaları görmezden gelip tüm suçu şu minnacık ampule atmaları haksızlık.. Keşke tek radyasyon yayan bu ampul olsaydı

İnsanlar daha yeni ve nitekim sağlıklı bir teknoloji (LED) varken, bunları almanın mantıksız olacağını söylüyorlar haliyle. Ama sizinki de bir bakış açısı tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şahsen led ampule ben bakamıyorum flaş gibi parlıyor. ve led'lerin göz bozduğunu da okuyoruz.

En sağlıklısı sarı bildiğimiz eski tip ampul sanıyorum.

Bu fiyata bu ampul gayet iyi bence ihtiyaç olmadığı halde 9 adet aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunun kalite ile alakasi yok, eger ampul dimmersiz ise gecikmeli yanar, dimmerlenebilir led ise hemen yaniyor. Yatagin basinda 2 tane vestel var biri dimli digeri dimsiz, elektrigi verince biri hemen yaniyor, digeri yarim saniye sonra.

o nedenle dimmerli kullanıyorum ,en kısık durumda gözleri fazla yormuyor ,misafir gelirse daha parlak hale getiriyorum

led alacak arkadaşlar watt değerinden ziyade lümen değerlerine bakıp alsınlar (yüksek watt lı olan ,yüksek ışık verecek diye bir durum olmuyor)

bim de satılan ledlerin lümen değerleri yüksek ama tam beyaz vermiyorlar (belki benim aldıklarım öyle çıkmış olabilir)

Orijinalden alıntı: robotica

Bunun kalite ile alakasi yok, eger ampul dimmersiz ise gecikmeli yanar, dimmerlenebilir led ise hemen yaniyor. Yatagin basinda 2 tane vestel var biri dimli digeri dimsiz, elektrigi verince biri hemen yaniyor, digeri yarim saniye sonra.
    Alakası yok a101e gelen Vestel dimsiz hemen yanıyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.