Şimdi Ara

Philips 7008 vs Sony W805 vs Plazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki model arasında kararsız kaldım.fiyat olarak birbirine yakınlar.tek isteğim bana sorunsuz bir seyir keyfi sunacak FPR li bir panel.resim kalitesi çok önemli.bu konuda da 7008 in W805'ten bir adım önde olduğu söyleniyor.FPR,LG lisanslı paneller diye biliyorum.dolayısıyla her iki modelde de LG panel mi kullanılıyor?ışık sızması,bulutlanma gibi kronik sorunlar her iki modelde de aynı mıdır?hangisinin görüntü işlemcisi daha başarılı?Servis konusunda Philips Sony'den çok geride,bu riski almaya değer mi?Philipsteki menü yavaşlığı çok sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 23 Temmuz 2013; 10:09:10 >

• ikisi de berbat

Panasonic Viera TX-P42STW60 veya Samsung 40" F8000 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Bu iki model arasında kararsız kaldım.fiyat olarak birbirine yakınlar.tek isteğim bana sorunsuz bir seyir keyfi sunacak FPR li bir panel.resim kalitesi çok önemli.bu konuda da 7008 in W805'ten bir adım önde olduğu söyleniyor.FPR,LG lisanslı paneller diye biliyorum.dolayısıyla her iki modelde de LG panel mi kullanılıyor?ışık sızması,bulutlanma gibi kronik sorunlar her iki modelde de aynı mıdır?hangisinin görüntü işlemcisi daha başarılı?Servis konusunda Philips Sony'den çok geride,bu riski almaya değer mi?Philipsteki menü yavaşlığı çok sorun olur mu?

iki modeldede beklenenlerin cok altında bi görünüm yarattı iki modeldi
    7008 de takılmalar ve kendi kendine tv acılmaları ve daha bircok problemi yazan arkadaslarımız oldu formda
    w805 dede aynı sekilde cogu kisi panelin hx850 nin yanından gecmiyeceğini 2012 modelde olsa gelmis gecmis en iyi led ürün hem tasarım hem görüntü anlamında forumda okudğum uzman kisilerin yazmıs olduğu yazılara dayanarak söylüyorum tabi.
    arkadaş yazmıs alabilirsen bi stw60 alabilirsin
    vt50 diecem dilim varmıyo kapalı kutu bile cok zor diyolar tr de
    burda hala kutularca var (berlin Deutschland )

• va panelle ips panel karşılaştırılmaz tabiki va panel daha iyi plazma hepsinden daha iyi

bütçe ve boyut olarak tercih yapılabilir 40 inç va panel alacağıma 47 inç ips panel alırım yada 46 inç va panel alacağıma 55 inç ips panel alırım denilebilir 3d büyük ekranda izlenir.

va panel ile va panel , ips ile ips karşılaştırılır .

tvler yeni olduğu için sorunları tabiki çıkıyor güncellemeyle düzeliyor düzelmezse o zaman tvler kötüdür.

servis Sony de daha iyi ama Türkiyede hepsi kötü
    görüntü kalitesi led tvde sony ve philips daha başarılı
    sony oyunlarda daha iyi , flash player bilmiyorum
    philips de ambilight var , flash player yok , bana göre siyahlar daha iyi .

tvleri izle , kullanıcı yorumlarına bak öyle al .

w805 incelemesi

Bu ayın sonunda 7008 de incelemesi gelecek karşılaştırabilirsin.

http://hdtvpolska.com/page/articles.html/_/testy/telewizory-lcd/sony/mega-test-sony-bravia-kdl-47w805-pasywne-3d-r173

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 23 Temmuz 2013; 2:26:27 >

• Plazmayı çok düşündüm ama birincisi bütün plazmalarda 3D aktif.ben aktif gözlük kullanamıyorum.zaten o yüzden alınabilecek led veya plazma çok daha kaliteli birçok panel varken,FPR olduğu için bu iki modeli düşünüyorum.ayrıca yorumlarda plazmanın genel kullanım için pek doğru bir panel olmadığı kanısına vardım.yansıma yapması,led kadar keskin ve detaylı görüntü verememesi,aşırı yansıma,buzzing,logo yanığı derken soğudum plazmadan.oysa uzun bir süre plazmalar üzerinde yoğunlaşmıştım.hatta bazı 50 inç plazmalar almayı düşündüğüm ledlerin yarı fiyatınaydı.samsung ledlerde aktif gözlük,artı samsunglarda ışık sızması bulutlanma had safhada.ve servis için bu durum normalmiş.
    Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla sırf 3D FPR için daha stabil ve kaliteli görüntü veren panellerden vazgeçmem gerekiyor.peki FPR olupta 7008 ve W805'ten daha kaliteli bir panel yok mu?En kötü ihtimal 3D'den vazgeçip(aktif olduğu için)orta yollu bir plazma almak.plazma alırsam 50 inç olmalı.STW60 şu an pahalı.birde 2012 model vieralar çok fazla sorun çıkardı.forumda mevcut.o yüzden Panaya yaklaşmaya korkuyorum biraz.samsung E551 1500 e kadar bulunabiliyordu.ama beklediğim seyir zevkini verir mi bilmiyorum.aha gene plazmaya döndük iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 23 Temmuz 2013; 10:40:56 >

• gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Aktif gzölük konusunda bir şey diyemem sonuçta sağlığınız herşeyden önemlidir !

Plazmalar hakkında size o bilgileri kim vermişse 7-8 sene öncesinde yaşayan birisi olmalı !

Size Led görüntülerin Plazmalradan daha keskin ve canlı olduğunu söyeleyen her halde ömründe sadece Lcd Led paneli gören biri olabilir, Plazmanın verdiği keskinliği ve resim derinliğini bugün verecek LcdLed serisi henüz yok, satandart kullanımdan bahsediyorum, yani basit bir SD recivierla dahi alacağı görüntü örneğini verdim !

2012 serilerine sorunlu diyen kim bilemem, paneli kullanmayı bilmeyen Adam için sorunlu olması normaldir, bana kalıcı logo izi yaşan İnsan sayısı zor gösterirsiniz oysaki LcdLed panellerden nerdeyse 10 taneden 1i panel sorunları yaşanır, pixsel gibi riskleride saymıyorum !

Kaldıki Philps ve Sony yeni serileri tam hayal kırklığı oldu !

Samsung, Panasonic, Lg serileri (servisleri haric LG), LcdLed serilerini inceleyin !

• gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Plazma ile birkaç saat vakit geçirmeyip gelişi güzel yorum yapanların sonradan fikirlerinin nasıl değiştiğine dağir bir alıntı..
    Not: alıntı başka bir forumdan alınmıştır

saol.ancak benimde ki bu kadar teknoloji ile içiçe yaşayan biri olarak Plazmaya karşı önyargım olması bişeyleri denemeden araştırmadan karar verdiğimi anlattı.
    Plazma eskidir kötüdür gibi saçma bir fikre kapıldığım için benim gibi düşünenlerin fikir sahibi olmaları için yazıyorum.

tabi bu iş zevk meselesi.kesin bişey söylemek doğru olmaz.
    göz var istanbula bakar şiir yazar,
    göz var bu ne trafik der :)
    bu yüzden plazma panellere karşı bu tip düşüncelere sahip olanlara fazla kulak asmayın bunlar çok gerilerde kaldı..
    bugun en iyi led panel bile plazmanın üstüne 5-10 liralık enerji tasarrufu dışında hiç birşey koyamamıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 23 Temmuz 2013; 16:36:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    12 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.