Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.530
Cevap
73
Favori
284.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım stoklar azaldı, tv kıymete bindi... Benim izlenimim 55" olan ips ekran olması sebebiyle ve 58" olanında 1 aydır çok kampanya yapıldı...?imdide biraz 55"i satacaklar... Ancak 5999tl de çok yükselttiler...4670tl sattılar, ayrıca 58" sadece vatanda var... Kampanya bekleyeceğiz 5000tl civarı almak lazım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TylerDurden_35 T kullanıcısına yanıt
    Evet 58" kullanan arkada?lar tv de ekran da ı?ık sızması, bulutlanma, tozlanma, ölü piksel vb ile i?letim sistemi problemleri ya?ıyormu bendende VA ekran olması nedeniyle 58"alacağım...

• Evet dediğiniz gibi stok azalınca kıymete bindi galiba. Ama ben yılbaşında güzel bir kampanya bekliyorum vatandan. Ellerinde kalan son stokları da eritmek isteyeceklerdir. 55 inç modelde çok sorun yaşayan olmuş aslında ilk hedefim 55inçlik modeldi ancak bu kadar olumsuz yorumu gördükten sonra kararım biraz değişti.

• TylerDurden_35 T kullanıcısına yanıt
    ?u anda vatan 5999tl üzerinden %10 sepet indirimi ile 5399tl ye veriyor...ancak biraz daha indirim olmalı, 2 gün önce 5499tl idi gece indirimiyle 5099tl ye veriyordu, pazarlama olayı takipte kalmalı, yine 5000tl civarı bu tv için alınabilir...

• ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Tv için ayırdığım bütçe maksimum 5binlira. Bu rakamın üzerine çıkmayı düşünmüyorum. Gece indirimlerini takip edeceğiz artık. Umarım beklediğimiz indirimi yaparlar.

• Vatan da şuan 5299 TL %10 sepet indirimi ile 4.769,10 TL olarak görünüyor düşünen arkadaşlar değerlendirebilir.

Birde Ziraat Bankkarta 2000 TL üzerine 200 TL combolira kampanyası var bu ay bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutcrbc -- 17 Aralık 2019; 16:41:41 >
  • Çok kararsız kaldım. Sony xf9005 düşünüyordum ama vatanda 58pus7304 4769 TL ye geliyor. Ziraat kartım da var. Oradan da 200 TL düşer. 4569 TL oluyor. Ne yapsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gul116 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle 55xg8096 ile 58 pus7304 arasında kaldım :)

• evet arkadaşlar bir yardım hala kararsızım. Vatanda 58pus7304 4769 tl ye geliyor. Ama hala gözüm lg samsung bakıyor. philips in beni çeken kısmı kasa yapısı çok şık,ambilightlı ve fiyatı uygun.
    Diğer seçenekler :
    lg 55um7450
    samsung 55ru7400
    lg 55sm8000 nanocell (akıllı kumanda hediyeli)
  • 49sm8200 pla
    Samsung q55rat
    Bir de bu philips modelini düşünüyorum
    Lg de işlemci ve akıllı kumanda cezb ediyor
    Kararsızım 4 binden fazla vermek de gelmiyor tv ye içimden acaba ocak da indirime girermi bu tv ler

• An itibariyle vatandaki %10 indirim bitti. Tvnin fiyatı yeniden 5299a çıktı, gözümüz gece indirimlerinde bekliyoruz.

• Bitsin para cepte bekliyorum 4 bin tl ye filan düşer bu tv tahminim yıl başında filan

• yunusx1903 Y kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle tahmin ediyorum 4bin olmasa bile 4300e civarı bir fiyata düşebilir. 21 aralık en uzun gece indirimleri olabilir bu büyük indirim zamanı.

• Ocak ayına kadar beklemekte fayda var bence 100 tl de olsa kar dır kolay kazanılmıyor

• 58pus7403 an itibariyle, ziraat bankakart 200tl indirimi ve %10 vatan sepet indirimi ile 4569tl 6 taksit olarak +3yıl garanti uzatma 517tl ye almı? bulunmaktayım... Bence bu tv için güzel bir indirim idi... LG 55SM8000 iadesi sonrası bakalım, kurulum sonrası izlenimlerim payla?ırım...

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Dostum benim acelem yok önümüz de alışverişin yoğun olacağı ve 2020 modellerinin çıkacağı bir süreç var şansımı denemek istiyorum mesela Lg 8200 pla 3,999 a carfour da satışa sunuldu anında tükendi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdogrul

58pus7403 an itibariyle, ziraat bankakart 200tl indirimi ve %10 vatan sepet indirimi ile 4569tl 6 taksit olarak +3yıl garanti uzatma 517tl ye almı? bulunmaktayım... Bence bu tv için güzel bir indirim idi... LG 55SM8000 iadesi sonrası bakalım, kurulum sonrası izlenimlerim payla?ırım...
    Sen neden iade ettin hocam LG'yi sakıncası yoksa neyinden memnun olmadın?
  • forforadi F kullanıcısına yanıt
    Hocam elektronik bu şans işi Lg ve Samsung sorunsuz mu sanıyorsun? Daha geçenlerde yakın bir arkadaşımın 2 sene önce aldığı Lg tv led yanması yüzünden 500 lira masraf çıkardı. Yani demem o ki Ambilight ve Tvnin şıklığı hoşuna gittiyse Philips markasına bir şans ver. 2 sene önce bütün kötü yorumlara rağmen s7 Edge aldım ve halen sorunsuz kullanıyorum. Ne ekran ne başka birşey sıkıntı yaratmadı. Şikayetlere çok takılırsan hiçbir cihazı alamazsın. Çok takılma kronik sorun olmadığı sürece çözülür.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.