Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
76
Favori
283.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Safakozan

Şunun için sordum, ben ps4 pro oynarken hdr içerikli oyunlarda aynen böyle patlıyordu, hdmi kablosu değiştirdim, düzeldi.

peki sistem yazılımı güncel mi biliyor musunuz? ben 3 gün önce pazar günü güncelledim mesela. bir de onu deneseniz.?
    30 eylül son yazılım diyor. Henüz yeni yazılım gözükmüyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keep clubbin

30 eylül son yazılım diyor. Henüz yeni yazılım gözükmüyor bende.

Alıntıları Göster
    Servis kaydı oluşturdum.
    Bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor...
  • Safakozan kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

55 incte yasanan hdr videolardaki renk bozulmasına kafayi taktım ve avengersi indirip bir de ben test yapayim dedim. 55 deki kadar.olmasa da sanki yine problem vsr gibi? Ne dersiniz? Servis cagirip meshur nwm uazilimini attirmsyi planliyorum.

Yoksa bu yasadigim tamamen psikolojik mi dersiniz :))

Aynı televizyon mudur bu. İlk resimde biraz sarılarda sıkıntı var gibi ama çekimden da kaynaklanabilir. En son güncelleme : 001.001.114.002

• quote:

Orijinalden alıntı: sesem

Aynı televizyon mudur bu. İlk resimde biraz sarılarda sıkıntı var gibi ama çekimden da kaynaklanabilir. En son güncelleme : 001.001.114.002

Alıntıları Göster
    Ayni ayni. Birisini sadece birAaz yaklasarak cektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ayni ayni. Birisini sadece birAaz yaklasarak cektim.

Alıntıları Göster
    Tamam o zaman. Bence tvnizde hiçbir problem gözükmüyor. Renkler iyi. Sarı olayı da cep kamerasından kaynaklıdır.Bilemiyorum Philips bu modellerinden midir, HDR'lerı çok iyi değil. Video kaynağında önemi büyük.
  • sesem S kullanıcısına yanıt
    Sanirim evet...
    Problem yok. Ben bi de referans olaeak ips panelin daha canli renklerine baktigimdan sorun var sandım galiba.
    Yabanvi forumlerda da 7304 lerin hdr ini biraz elestirmisler onu da farkettim

• keep clubbin K kullanıcısına yanıt
    Bu videoda hdr acik ise hangi profilde? Hdr vivid iken bende renkler bu sekilde cikmiyor fakat fullhd hdrsiz actiginiz zaman renkler bu sekilde cikmakta.

Dolby atmosu deneyen oldu mu? Youtube uzerinden acilan demolara bakmayin onlar atmos olmasada ses veriyor. Netflix uzerinden deneyen oldu mu? Atmosu acmama ragmen ikonu cikmiyor her turlu ayari degistirdim 5.1 olarak gosterebildim fakat atmos destegini gostermiyor.

• Hdr canli idi bu sanırım.
    Netflix deki hdr iceriklerde boyle bi problrm yasamadim ama yine de bi wow efekti uyandirmadilar..

• Youtube uzerinden acilan demoların çoğu dolby atmos değil, olanlarda da zaten ekranda bildirim çıkıyor. yani her 4k video hdr ya da db değil, dikkat. bazıları 4k bile değil :D

netflix aboneliğiniz 4k yani en üst abonelik mi?
    ben 3. ya da 4. sayfada fotoğraf koymuştum.
    dolby destekli videolarda sağ altta bildirim çıkıyor , video açıldığı zaman. eğer hdr ise o zaman "hdr algılandı" bildirimi geliyor.
  • Netflix de Dolby atmos tv hoparlorlerindeyken gorunmuyor. Soundbara bagladigimda dolby atmos bilgisi gorunuyor. Bu durumdan ilk cikan sonuc tv dolby atmos destegi sunuyor fakat kendi hoparlorleri dolby atmos ses veremiyor olabilir. Bu konuyu biraz daha kurcalamak lazim.

• Safakozan kullanıcısına yanıt
    Selam 50pus7304 almayı düşünüyorum. Fakat bu 62/12 olayı kafama takıldı. İzmir deyim vatan yada mediamark dan alıcam hangisi 62 hangisi 12 satıyor bilginiz varmı? Birde sizce hanginden satın alayım. Bir sıkıntı çıkarsa Müşteri memnuniyetine hangisi daha çok yardımcı olur? Birde servis kurulum yaptıktan sonra ışık sızması ölü piksel v.s varmı diye test yapıyormu?

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    /12 - /62 olayını mağazaya sorun bence, 5 saniye depoya gidip baksın ya da bazen mağazada meydana koyuyorlar zaten kutuları, satış görevlisi arkadaşlara sorsanız size gösterirler. Kutunun üstüne büyük puntoyla yazar hangi 12 mi 62 mi diye...

Servis genelde o testleri yapmaz. Ama size kurulum yapıldığında bir kağıt imzalatacaklar. Ya da faturaya kaşe basarlar/imza atarlar, kurulum yapıldığına dair.

Hiçbir şey imzalamayın, 5 dakika bekler misiniz deyin, youtube üzerinden yukarıda saydığım test videolarından açıp televizyonu sınava sokun. Özellikle ölü piksele bakın, bizim 3 adete kadar iznimiz var derler mesela ölü piksel çıktığında, inanmayın yok öyle bi şey.. ölü piksel iade sebebidir.
  • Beyler televizyon 50hz mi 100hz mi? 70'' olanını almayı düşünüyorum.
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    50hz

• Yarın sabah 10:00 da vatan bilgisayarda 58pus7304 4679 TL den satılacak ilgililere duyurulur

• aykutcrbc A kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcrbc

Yarın sabah 10:00 da vatan bilgisayarda 58pus7304 4679 TL den satılacak ilgililere duyurulur
    Şu anda bu fiyat gözüküyor ama stok yok diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Şu anda bu fiyat gözüküyor ama stok yok diyor

Alıntıları Göster
    Şuan için mağaza satışı görünüyor bayağı bir mağazada var, yarın online olur mu açarlar mı onu saat 10:00 gibi görürüz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutcrbc

Şuan için mağaza satışı görünüyor bayağı bir mağazada var, yarın online olur mu açarlar mı onu saat 10:00 gibi görürüz artık.

Alıntıları Göster
    Bu fiyatlar yarın 10 dan itibaren mi geçerli?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.