Şimdi Ara

Philips 58PUS7304 İNCELEME. (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.528
Cevap
74
Favori
283.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/philips-55pus7504-kullananlar-yazilimlar--144598308#144598308

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Tam aradığım kişi sizsiniz sanırım :) asphalt 8 i tvye indirdim ilerledikçe hafıza yetersiz gelmeye başladı.. 32 GB lik flash bellek takip tv hafızası olarak tanıttim ve oyunlari indirdim ama özellikle asphalt 8 de oyunu çok yavaşlatıyor ve bir süre sonra oyun kapanıyor.. Neyi yanlış yada eksik yaptım anlayamadım ve flashi çıkardım oyunuda sildim.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege fatih

Tam aradığım kişi sizsiniz sanırım :) asphalt 8 i tvye indirdim ilerledikçe hafıza yetersiz gelmeye başladı.. 32 GB lik flash bellek takip tv hafızası olarak tanıttim ve oyunlari indirdim ama özellikle asphalt 8 de oyunu çok yavaşlatıyor ve bir süre sonra oyun kapanıyor.. Neyi yanlış yada eksik yaptım anlayamadım ve flashi çıkardım oyunuda sildim.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
    Kullandığım bellek sandiskin16gb lık usb 3.0 belleği. Tvnin yan tarafındaki mavi usb portuna taktım başka bişey yapmadım Herhangi bir yavaşlama oyundan atma söz konusu olmadı şimdiye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır tv ye bakıyorum 50pus7304 var 3995 e çok hoşuma gitti ama kasma donma sorunu falan oluyor alınmaz dendi ne yapacağımı şaşırdım bilhassa hareketli görüntüler sıkıntı oluyor falan diyen oluyor 50 ile 55pus7304 arasında bi fark var mı boyuttan başka yardımcı olursanız sevinirim kafayı yedim tv araştırmaktan.
    50PUS7304 kullanıyorum hocam.
    Öncelikle 50 inç VA panel, 55 inç IPS panel. 58 inç olan da VA panel.
    VA panel özellikle siyah renk konusunda çok daha başarılı.
    IPS ise yan açılardan görüntü kalitesinde daha başarılı.

Yani yoğunlukla gece ve tv yi karşıdan (biraz çapraz da olabilir çok sıkıntı olmaz) izleyecekseniz VA paneli tavsiye ederim. Özellikle karanlık sahnelerde siyah kısımlar tamamen kararacağından diğer paneller gibi siyah olması gereken kısımları gri görmezsiniz.

Eğer tv yi baya bi yan açıdan izleyecekseniz siyahlardan feragat edip IPS panel tercih etmelisiniz. Bu sayede televizyona 45 derece çaprazdan baksanız bile renk doygunluğunda pek bir bozulma olmayacaktır.

Sorunuzun ilk kısmına dönersek, yaklaşık 5 ay önce aldım, 2 aydır tam randımanlı kullanmaya başladım.
    Philips'in TheOne serisi cihazları ile önceki seriler gerçekten farklıymış. TheOne serisinde kasma donma vs bir sorun yaşamadım. Birçok android tv uygulamasını kurdum fakat gayet kullanışlı ve akıcı şuan. Kendi uygu alıcısı ile kanal değişimleri 1 sn civarı sürüyor. Başta bunu saçma bulmuştum fakat bir süredir internet bağlı kullanınca farkettim ki dahili uydu alıcı "interaktif tv" diyebileceğim bir özellikten dolayı internet arıyor kanal değişimlerinde. Tv kanallarının desteğine göre bazı kanallarda sağ altta "kırmızı tuşa basın" ibaresi çıkıyor ve kanalın kendisine özgü oluşturduğu program rehberi çıkıyor. Hatta (yanılmıyorsam Atv) bazı kanallarda birçok dizi ve programın eski bölümlerini görüp gayet akıcı ve canlı bir şekilde sanki normal kanalı izler gibi izleyebiliyorsunuz.
    Tabi bu işlemi keşke önce kanalı ekrana getirip sonra internet bağlantısını kontrol edip aktifleştirseydi ama güzel özellik yani.

Hareketli görüntülerle ilgili, evet bazı yerlerde görüntü işlemeyle ilgili ufak bi buğululuk oluyor, ancak ne videolar izledim hareketlilik konusunda o buğu yapan videoları katlar katlar çıkartır ama onlarda böyle bir buğulanma olayı olmadı açıkcası. Yani tv ve panelle alakalı değil ancak, ya görüntü işleme özelliklerinden birisiyle ya da gelen yayın kalitesinin düşüklüğünden kaynaklı böyle ufak bir sorun var. Özellikle 360p video izlemek isterseniz bu tip sorunlar oluyor sanırım. TV de haklı, 4k ekran paneli, ona göre işlemcisi vs var ama biz 360p videoyu "bi işle şunu da UHD izleyek birader" der gibi veriyoruz yani Muhtemelen görüntünün aşırı fazla upscale edilmesi kaynaklı olabilir.

Başka da çok bir sorun yaşamadım. Bir eksiklik mi diyeyim ne diyeyim, internet kullanırken özellikle harici bir tarayıcı yükleyince mouse arıyor insan. Kendi kumanda tuşlarıyla gezinmek bazen zor oluyor hatta bazı uygulamalarda gezemiyorsunuz. Bir de bazı yerlerde klavye aranabiliyor. Ben 2 ayı tamamlamadan laptopun mouseunu taktım tvye. Zaten Tv sayesinde laptopu pek kullamamaya başlamıştım o züyden çok da sorun olmadı. Dizi film izlemek için laptop kullanan birisi için bu tv bu donanım, yüklenecek birkaç app ve arayüz kullanılabilirliği sayesinde laptopu unutturabilir.

Ben tavsiye ederim.

• quote:

Mavi usb portuna takılan Usb 3.0 bir bellek normal bir flash bellekten çok daha akıcı çalışacaktır. Aradaki fark bu olabilir.
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkür ederim sizin gibi memnun olan da var olmayanda var o yüzden karar veremedim bi diyorum alayım kötü yorumları okuyunca vazgeçiyorum. Fiyatına göre en alınacak tv de işte.
    Birde 2020 seriler çıkmış 50pus8505 ve 50pus7805 onları mı beklesem bilemedim valla.

• aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Ben bir daha deneyeceğim cvp için teşekkür ederim.. Bir soru daha playstore da olmayan oyunları nasıl indirip oynuyorsun?

• quote:

Ben bir daha deneyeceğim cvp için teşekkür ederim.. Bir soru daha playstore da olmayan oyunları nasıl indirip oynuyorsun?
    Playstore dışı pes 20 denedim gamepad ile çalışmadı kaldırdım. Onun dışındaki oyunları playstoredan kurdum. Bir de apk ile eski oyunların olduğu happychick emulatör kurdum. Çocuklar mario oynuyor.

• arkadaşlar karar veremiyorum hangisini almalıyım.

PUS7304 --- 55 inch mi 58 inch mi
  • Beratx34x kullanıcısına yanıt
    58 almak daha mantıklı aralarında fazla fiyat farkı yok bazı sitelerde.12 kodlu olursada daha iyi olur

• gemmsy34 G kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 kodlu farkı nedir bilemiyorum. Arattım bulamadım sadece böyle düz kodlu cıkıyor.
  • hocam canlı destekten sor.12 Avrupa montaj.62 türkiye montaj

58 ler genelde 12 avrupa montaj oluyor sen garanti olsun sor

• 62 türkiye montajlarda ekran tozlanma ve panel açıklık problemi oluyor.şikayet çok

• gemmsy34 G kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler , şimdi görüştüm canlı destekten 12 kodluymuş. Sayende bilinçlendim. Çok teşekkür ederim
    rica ederim

• 65 lerin montajı nerede genellikle ? ben 65 almayı düşünüyorum.

bir de 65 va mıdır ips midir ? teşekkürler.
  • the_dr kullanıcısına yanıt
    65 ler büyük oranda 12 avrupa montaj

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.