Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
25
Favori
85.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maltepe park teknosa da 4499 olarak satistadir. Son 3 adet olarak kalmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgilendirdiğiniz postlar için öncelikle çok teşekkür ederim. Ürünle ilgili iki adet sorum olacak. Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum.

1- Digitürkplay uygulamasının çalışıp çalışmadığı ile ilgili net bilgi verebilir misiniz? ( Önceki postlarda sorulmuş fakat net bir cevap alınamamış)

2- Güç tüketimini merak ediyorum. Bu ürün B sınıfı bu durum faturaya nasıl yansır sizce?

7502 8602 ve 7303 arasından birisini alacağım sanırım. Ambilight özelliğini seviyorum fakat ürünlerden beklentim görüntü kalitesinin yanısıra digitürkplay uyumu ve akıllı cihazlarla sorunsuz kablosuz bağlantı kurabilmesi.
  • Arkadaşlar merhaba
    bu televizyonu alma aşamasındayım
    şuan için en iyi seçenek bu geliyor bana
    fakat
    philipsin sitesinde bir yorumda mkv oynatmadığına dair bir bilgi vardı bu doğru mu
    içinizde bu televizyonu kullanıpta sorun yaşayan var mı
    özellikle flash disk ile film izlemede sorun yaşamışlar sanırım

önerir misiniz?
    4499 tl ye teknosada mevcut şuan izmirde bitmeden almak istiyorum açıkçası
    teşekkür ederim bilgi veren arkadaşlara şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

Arkadaşlar merhaba
    bu televizyonu alma aşamasındayım
    şuan için en iyi seçenek bu geliyor bana
    fakat
    philipsin sitesinde bir yorumda mkv oynatmadığına dair bir bilgi vardı bu doğru mu
    içinizde bu televizyonu kullanıpta sorun yaşayan var mı
    özellikle flash disk ile film izlemede sorun yaşamışlar sanırım

önerir misiniz?
    4499 tl ye teknosada mevcut şuan izmirde bitmeden almak istiyorum açıkçası
    teşekkür ederim bilgi veren arkadaşlara şimdiden
    bende almayı dusunuyorum halen karar asamasındayım ama tv lerdeki film oynatma işine guvenilmez.alma kiriterin bu olmasın.kardeşimde sony in üst düzey tv si var.12000 tl aldı ama onda bile film oynatmada sorun var.ayrı bir medya player kulklanmak daha mantıklı.denemedim tabi bu tvde sorun varmı diye ama test videolarında seste sorun oldugu gorunuyordu.

• bende almya gidince aynı hissi yaşadım beklemedeyim.
    fazla ısınmayı bırak ,
    neredeyse elim yandı,
    özellikle üst kısmına dokunulmuyor.

görüntü kalitesi harika ancak. bu ısınma ilerde hatta yakın zamanda bir sıkıntıya
    yol açar mı diye korkuyor insan
  • ben antalyadayım eger boyle ısınma sorunu varsa burada yanar o tv:)
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce dostum için test edip aldık farklı seçenekler vardı kafamızda ama indirim kodu ile 4000 tl geldiğinden kaçırmadı dostum.

Test olarak 2 ürün ile karşılaştırdık daha çok benim önerdiğim ürünlerdi ''Sony XE9005 ve Samsung UE 55MU9000'' görüntü bakımından Sony ikisini de ezdi; Samsung ile Philips arasında ise görüntü farklılığı çok yoktu ama 55PUS8602 bazı video denemelerimizde daha canlı görüntüler sunduğunu fark ettim. Ürünün uzun süreli açık olduğundan mı? yoksa genel bir sorun mu emin değilim ama biraz fazla ısındığını fark ettik. Bu tv'nin sahipleri günlük kullanımda ısınma ile alakalı belki daha detaylı bilgi verir sonuçta bu ürün ev içinde 24 saat açık tutulmayacak. Kumanda konusunda ise biraz kafa karıştırıcı ve alışma evresi geçirtmesi olası. Android kısmı hız bakımından yavaş ama bunun göreceli olduğunu düşünüyorum sonuçta tv içinde pc'de gezer gibi bir kullanım yaşanacağını pek sanmıyorum. Ambilight özelliği en önemli artısı alım ve kurulum sonrası dostumun evinde bizzat konsol üstünde oyunda açtık ve ciddi anlamda beni benden aldı. Şahsi fikrim fiyatı kur vs. işin içine katmadan ederi 4000-4500 tl'dir üstünü vermeyin derim. Onun yerine Samsung UE 55MU9000 almak çok daha mantıklı olur yanında gelen One Connect kablo kalabalığında cidden çok işe yarıyor ama işte iş fiyata bakıyor. Sony XE9005 malum ciddi bir fiyatı var, Samsung UE 55MU9000 ise bu model ile arasında 500-1000 tl arası oynayan bir fiyat aralığı ile satılmakta iş yine kişisel tercih birazda maddi güce bakıyor.

• DecheneisK D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir Android tv nasıl Digiturk play oynatabilirse, bu da aynı özellikte...diye düşünüyorum.
    Google Play de bulamadım, deneyemedim.

Ben iptv üzerinden gayet güzel izliyorum.

Mevcut Video oynatıcısı kötü. Yerine MX ve VCS indirdim, ikisi de gayet güzel çalışıyor.

Optik çıkıştan 5+1 ses alamadım şimdilik. Onu çözmeye çalışacağım yakında.

Güç tüketimi de çok dert olmadı bana. Plazmadan geçiş yaptım zira. Isınması keza öyle.
    Sonuçta ambilight devamlı açmıyorum.

Özetle tavsiye ettiğim bir tv. Ben memnunum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

1 hafta önce dostum için test edip aldık farklı seçenekler vardı kafamızda ama indirim kodu ile 4000 tl geldiğinden kaçırmadı dostum.

Test olarak 2 ürün ile karşılaştırdık daha çok benim önerdiğim ürünlerdi ''Sony XE9005 ve Samsung UE 55MU9000'' görüntü bakımından Sony ikisini de ezdi; Samsung ile Philips arasında ise görüntü farklılığı çok yoktu ama 55PUS8602 bazı video denemelerimizde daha canlı görüntüler sunduğunu fark ettim. Ürünün uzun süreli açık olduğundan mı? yoksa genel bir sorun mu emin değilim ama biraz fazla ısındığını fark ettik. Bu tv'nin sahipleri günlük kullanımda ısınma ile alakalı belki daha detaylı bilgi verir sonuçta bu ürün ev içinde 24 saat açık tutulmayacak. Kumanda konusunda ise biraz kafa karıştırıcı ve alışma evresi geçirtmesi olası. Android kısmı hız bakımından yavaş ama bunun göreceli olduğunu düşünüyorum sonuçta tv içinde pc'de gezer gibi bir kullanım yaşanacağını pek sanmıyorum. Ambilight özelliği en önemli artısı alım ve kurulum sonrası dostumun evinde bizzat konsol üstünde oyunda açtık ve ciddi anlamda beni benden aldı. Şahsi fikrim fiyatı kur vs. işin içine katmadan ederi 4000-4500 tl'dir üstünü vermeyin derim. Onun yerine Samsung UE 55MU9000 almak çok daha mantıklı olur yanında gelen One Connect kablo kalabalığında cidden çok işe yarıyor ama işte iş fiyata bakıyor. Sony XE9005 malum ciddi bir fiyatı var, Samsung UE 55MU9000 ise bu model ile arasında 500-1000 tl arası oynayan bir fiyat aralığı ile satılmakta iş yine kişisel tercih birazda maddi güce bakıyor.
    Tesekkurler cevap için. Bu tv ile sony XE9005 arasında kalsan hangisini alırdın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 22 Mayıs 2018; 11:9:4 >

• tv çok güzel yalnız ısınma sorunu var gerçekten umarım kısa ömürlü olmaz.
  • sarpcore kullanıcısına yanıt
    Kendi fikrime göre konuşursam Sony XE9005 çok daha üstün bu modele göre özellikle renk ve sunduğu görüntüsü kalitesi piyasada bulunan çoğu üründen çok daha ileri seviyede. Ama bu fiyatına da yansıyor bu model ile arasında neredeyse 1500-2000 tl arası fark var ve bu fiyat farkına değer mi? işte orada emin olamam. Tv alırken çok araştırıp kafa yoruyorsanız ve maddi olarak sıkıntı yaratmaz dersen Sony XE9005 en iyi tercihtir. Ama 4000-5000 tl fiyat bandında Philips 55PUS8602 modeli de bence en iyi tv'lerden biri.

Ayrıca Philips 55PUS8602 ısınma sıkıntısı sanırım uzun süreli Ambilight özelliğinin açık olması ile alakalı olabilir, sonuçta arka kısmında tv'yi kaplayan ledler var bunların 10 küsür saat teşhir bir şekilde mağazada açık tutulduğunu düşünürsek belki ısınma nedenini buna bağlayabiliriz.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    bütçe 5000tl çıkarsa performans olarak mu9000 yanına bile yaklaşamaz bu model ayrıca upscale performansı berbat

Philips 55PUS8602 Philips 55PUS8602 Philips 55PUS8602 Philips 55PUS8602Philips 55PUS8602

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 22 Mayıs 2018; 17:53:34 >

birde xe9005 modelinin mu9000 üstün olan 2-3 özelliği var birisi hdr parlaklığı birisi siyahlar biriside hdr renk gösterme başarısı onun dışında hiçbir konuda kaydadeğer fark yok..
  • Benim testlerimde görüntü bazlı XE9005 MU9000 ve PUS8602 göre çok daha iyiydi bu tabi göreceli olabilir, arasında şu tarz özellik farklılıkları var vs. onu alacak kişi daha detaylı araştırabilir.

MU9000 ve PUS8602 arasında seçim yapılacak ise MU9000 tavsiye ettim zaten ama limit 500-1000 tl artıyor bunu da ek olarak ekledim. Ha bizim testlerde PUS8602 MU9000 göre bazı videolarda daha iyi görüntü verdi ama bu testten teste değişebilir. Kendi şahsi fikrim 6000 tl civarı bir fiyat cepten çıkacak ise bence XE9005 en iyi tercih ama 500-1000 tl altında ki MU9000 çok geri kalır yanı yok. Çoğu kişi burada fiyata göre hareket ediyor benim açımdan 4000 tl Philips 55PUS8602 bulunur ise alınsın üstü için gereksiz.
    4000tl ye alınabilir ama 5000tl mu9000 varken bu tv ye 4500-4600tl verilmez amblight takıntısı yoksa birde hangi videolarda daha iyi görüntü aldınız 8602 den linkler mevcutmu
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Dostum ile birçok test amaçlı video ile gidip denedik arada birkaç açtığımız farklı test videosunda bana 8602 daha canlı geldi. Öyle kayıt vs. almadım kendime alsam burada detaylı paylaşırdım, benim zaten tv alınacak ise herkese önerdiğim model MU9000 ama sonuçta indirim kodu da vardı ürün 4000 tl kadar düştü dostumda deli gibi detaycı değil aldı evde ki denemelerimiz de oyun bazlı vs. fena gözükmedi görüntü kalitesi ambilight ise bonusu oluyor. Tabi limit 5000 tl görür ise bunun yerine MU9000 almamak saçma olur. Şuan satış fiyatı 5000 tl sanırım bu fiyatı hak ediyor mu hayır, dediğim gibi 4000 tl üstüne hak edeceğini sanmıyorum ama fiyat aralığı 4000 tl civarı ise bence fena bir model değil.
    ben bu tv leri karşılaştırdığımda samsung ve sony modellerdeki keskinliği ve sdr parlaklığını göremedim artı qled olmasına rağmen renkleri tuhaf ve upscale performansı samsung ve sony modellerin gerisinde dediğiniz gibi 4000tl 55inch va panel 100hz 10 bit tv arayanlar için nokta atışı olsada 4500-4600tl çıkınca mu8000 ve xe8505 alternatiflerde ortaya çıkıyor ve bu tv nin pek bir esprisi kalmıyor
    Evet limit 4000 tl üstü ise bence iyice düşünülmeli farklı modellere yönelmek daha doğru olur.
  • Tesekkurler eliyorum o zaman

Qled ve renkler tuhaf yorumunu şaşkınlıkla okudum zira ben 7303 ile kıyaslayıp bunu dediğimde ağzınıza geleni saymıştınız.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.