Şimdi Ara

Philips 55PUS7909 Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar televizyonumu yaklaşık 4 sene önce aldım. 1 Hafta önceye kadar da hiç bir sorun yaşamamıştım. 1 Hafta önce televizyonum açılmadı. Philips yazısı çıkıyor sonra tekrar kapanıp açılıyor. Bu böyle saatlerce devam etti. Televizyonun arkadaki tuşuna aşağı doğru basılı tutarak setup kısmına girmeyi başardım. Burdan fabrika ayarlarına döndürdüm daha sonra Philps in internet sitesinden indirdiğim yazılımı usb den yükledim fakat olmadı. Başaramadım.

Dün televizyonumu tanıdık tamirci arkadaşıma götürdüm. 55 inch olduğu için çok zor oldu. Ben kendimi anakartın yandığına inandırmıştım. Arkadaş televizyonuma bakıp donanımsal bir sorun olmadığını söyledi. USB den virüs girmiş olabileceğini söyledi. Sonra kendi yöntemi ile aynı yazılımı yükledi. Format atmış yani.

Benden farklı olarak yaptıkları şunlar;

1- İnternetten philipsin sitesinden yazılımı indirdi
    2- EXFat32 formatındaki USB belleğe bu yazılımı attı. EXFat32 olması gerekiyormuş yoksa TV görmüyormuş.
    3- USB yi TV ye Takıp Uzaktan kumandanın kapatma tuşuna basılı tutarak Televizyonun fişini taktı. Böylelikle Tv formatlanmış oldu.

Ben bu bilgileri hiç bir yerde bulamadım. Belki benim gibi arayan olur diye burdan paylaşmak istedim.

Sorularınız olursa yazın elimden geldiğince yardımcı olurum.

• Aynı sorun suan benim başıma geldi tv açılmıyor yazdıklarınızı deniyip buraya tekrar yazacağım bilgiler icin cok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşu boşuna tamirci çağırmayın arkadaşlar. Deneyin olmazsa zaten mecburen philps servisini çağıracaksınız. Yaklaşık 1 aydır hiç bir sorun kalmadı. Sanki daha hızlı artık televizyonum

• darkdanger kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözüldü mü hocam?
  • Merhabalar bende de aynı sorun var arkadaki Joystick kısmında aşağı doğru basılı tutarak fişi takıyorum ama setup ekrani gelmiyor yanlış yaptığım bir şey mi var

• ertanuyguner E kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın cevap yazmayı unutmuşum size orjinal yazılımı indirdim kurdum hemen düzeldi teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emr5816 E kullanıcısına yanıt
    Benim de gelmiyor hocam ne yaptınız siz, işin akıbeti ne oldu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ana kart arızası yüzünden oluyor bu sorun. Defalarca aynı arıza oldu ve en sonunda açılmadı televizyon. Ben 1000₺ ya televizyonu satıp yeni tv aldım. Bir daha LG den başkasını almam. İş yerinde yıllardır kullandığımız tv nin üst versiyonunu aldım çok memnunum. İnşallah sizin sorununuz yukarıdaki işlemlerle düzelir ama bir süre sonra işe yaramıyor.

• 43pus6501 philips tv kendi kendine kapandı philips logosu geliyor tv kapanıyor ve şekilde tekrarlanıp duruyor, sinir bozucu,bakalım arkadaşın dediklerini yapacağım olmazsa philips servisine müracat edeceğiz mecburen, bir daha lg samsungdan başka tv sokmam kapıdan içeri, bu ne arkadaş zaten tv nin 3 senede led barları gitti daha yeni 600 lira bayıldık şimdide bu geldi başımıza lanet olsun philips aldığıma çok pişman oldum

edit: problemi çözdük,tv eski haline geldi,

yurt dışımdan bir arkadaş yardımcı oldu, anakart ile alakalı bir durum değil tamamen yazılımsal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 7 Kasım 2021; 13:55:34 >
  • Dün itibariyle Philips logozedeler arasına bende katıldım maalesef:( problemi nasıl çözdünüz acaba ? Usb den güncellemeye çalıştım ama olmadı 😕

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.