Şimdi Ara

Philips 55pus7803 iyi fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlığa fiyatı yazsaydınız da iyi mi kötü mü biz karar verseydik, girip bakmak durumunda kalmasaydık daha iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkay7

Bende 55pus7803 ile 55pus7303 arasında kaldım. Sonunda 7303 ü 4489 TL ye aldım şu an kargoda. Aralarında bir kaç fark var.F
    Yenileme Hızı (7303) PPI 1600 (7803) PPI 1700
    Parlaklık
    350 cd/m² (7303) 400 (7803
    Birde benim için belirleyici olan 7803 edge led 7303 direct led. 7803 Mayıs 2018 üretimi 7303 Nisan 2018 üretimi. 7303ün listedeki elektrik sarfiyatı biraz daha az görünüyor.Neyse düşünenler için bir fikir verebilmişimdir inşallah.
    7303 şuan 5200 civarı nasıl oluyor 1 haftada artıyor bu kadar siz nereden aldınız ?
  • Ben Hepsiburada dan aldım eve online adlı satıcıdan. Ürün geldi ama henüz servis bugün gelecek. Biraz bekleyin fiyat devamlı oynuyor İnşallah istediğiniz fiyattan alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 55pus7803 modelini Vatan'dan haftasonu indirimi ile dün 4400tl'ye aldim. Magazadan alinca servis de aynı gün getirip kurdu, iyi de oldu. Dün akşam biraz kurcalama fırsatım oldu. Alirken bu model ile ilgili çok fazla yorum bulamamıştım ve biraz da tereddütle aldım. Çok fazla beklentim olmadığı için giriş seviyesinin bir üstü yeterli olur diye düşündüm. Tabii bizdeki, "almışken en iyi olsun" fikrine de kaptırdım zaman zaman kendimi. Samsung 55nu8000 modeli için 60 sayfa yorum yazılmış, çoğunu da okudum. Ama her modelin bir kusuru olduğunu da anliyor okudukça insan ve Samsung'dan vazgeçtim. (altyazilarin karanlıkta tüm ekranı aydinlatmasi ve kasadan ses gelmesi sebebiyle). Uygun fiyatlı tv arayan ve Philips' in bu modelini düşünen arkadaşlara fikir vermek istedim. Bu tv çok güzel arkadaşlar, görüntü kalitesi çok başarılı, bulutlanma görmedim, Android çok güzel, youtube harika ozellikle 4k olanlar, çok memnun kaldım ilk izlenim olarak. Mesela Android için problemli deniliyor ama alakasi yok ne bir takilma ne de başka bir şey. Örneğin, kendi tarayicisi ile film açılmadı, play store'dan flash destekli puffin browser'i indirdim, sorun kalmadi. Telefonu yansitip oyun oynamak yerine tv kocaman bir telefon oluyor önünüzde, kablosuz logitec joystick ile çok keyifli oyun oynanıyor. Telefonu kenara koyuyor insan. Sesli komut desteği var diye lg istemiştim, philips de sesli komutta sorunsuzmuş, ne dersem anlıyor:) ve nette bu konuda hiçbir paylaşım okumamıştım. Neyse aslinda vermek istediğim mesaj, beklentilerinizi iyi bilip, başka kişilerinki ile çok da karıştırmadan bazen bildiğinizi yapmak da iyi olabiliyormuş. Benim için öyle oldu. Kagit uzerindekilerle, normal kullanimda fark edilmeyen farklara para vermek istemeyen arkadaşlara destek olur inşallah yazdıklarım. 50hz tvye para mi verilir, beş para etmez demelere takmayin, sanirim bitrate yüksek olduğundan görüntüyü bozmuyor bu tv. Son olarak ambilight olayi da farklı bir deneyim. Karanlikta parlak ekrana bakmak yerine tamamlayici renkler ile film izlemeyi daha keyifli hale getirmiş Philips. Netice olarak ilk izlenimlerim olumlu, 6ay sonra ne olacak bilinmez tabii, servislik işim olmaz inşallah, fırsatım olursa paylaşırım tekrar. Sağlıcakla kalın.

• madmexx M kullanıcısına yanıt
    aradan 1 yıl geçmiş. tv ile ilgili görüşlriniz nedir. Arıza verdimi, toz sorunu varmı. HAla tavsiye edermisniz. 7503 modelini düşünüyorum. İŞletim sistemi dolayısıyla. Sizin fikriniz nedir.
  • citykhan kullanıcısına yanıt
    Selam, hiçbir sorun yok ve çok beğenerek kullanıyorum hala.Toz moz da yok hocam daha, 5 yil omru var benim icin zaten. Toz olayi her tvde olan bir durum. Arkadasin biri philips videosu cekince sanki sadece bu markanin sorunu gibi anlaşılıyor. Forumda icine sinek giren lg okumuştum:)

Android güncellemesi de aldi, menüleri çok daha güzel oldu. Forumda da bir android cekincesi var nedendir anlamıyorum. Android özgürlük demek, güncellemeler de cabası. Çocuklar oyun oynuyor, ps4 parasindan kurtuldum. Mis gibi de oyun oynanıyor. Herşey en iyisi olmak zorunda da degil zaten. Benim için herşey yolunda yani hala, iyi forumlar.

• 1,5 yil geçmiş. Tv'de sorun yok, 2 kere guncelleme aldi. Menuleri daha guzel oldu. Android tv aldigima birakin pisman olmayı, çok memnunum. Tecrübemi aktarmak istedim.

• Selamlar, tv'yi alalı 2 seneden fazla olmuş. İlk günkü izlenimim, geçen 2 yıl boyunca hiç değişmedi. Hala sorunsuz ve keyifle kullanıyorum.

• 3 seneden fazla oldu. Üretimi çoktan bitmiştir sanırım. Bu tv beni hiç üzmedi arkadaşlar. Android tv için de aynı fikirdeyim. Elektronik biraz şans işi tabii ama şartların aynı olduğunu düşünürsek, özellikleri itibariyla da hiçbir eksiklik yaşatmadı geçen 3 yil 4ayda. Severek kullanmaya devam... :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.