Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
39
Favori
203.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 55pus7304 için önceki nvm 0,59 sürümüne nasıl ulasacağız...tv ye tekrar yükleyip bazı testler yapacağım da...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NVM GÜNCELLEMESİ için

    *** aşağıdaki linkten nvm 0,61 indirip, içerisi bos olan bir usb belleği biçimlendirip indirdiğiniz dosyayı usb ye yükleyin... Nvm dosya boyutu çok küçük 32kb, usb de sadece bu nvm olacak...




    ***tv yi kapatıp fisini çekip, 2-3dakika bekleyin... Tv yi açmadan önce usb belleği arka alttaki usb 2.0 olan (yandaki mavi 3.0 usb ye değil) takıp, tv nin fisini takın tv yi açın...



    ***tv açılırken otomatik olarak usb deki yazılımı görüp "software uptating...." gibi uyarı çıkacak ve Tv açılacak... Nvm 0,61 güncellemesi tamamlanmıstır...



    ***güncelleme sonrası tv nin kanal düzeni bozulabilir yada bazı uygulamalar çalısmaya bilir... Bu sebeple " tv yi yeniden kurulum" yapmanız yani resetlemeniz gereklidir... (Fabrika ayarlarına döndürmek değil)



    **** servis menüden kontrol edin nvm 0.61 görünmelidir...



    Not... Eğer olmadıysa mutlaka basamaklar da eksik yapılan bir durum vardır... Tekrar deneyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 7 Nisan 2020; 23:26:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Logitech Kablosuz Mause ve yine Logitech Kablolu olan oyun konsolu bağladım sorunsuz. Cihaz kumandası hantalmış onu anladım. Konsol ile cihaz tak tak diye hızlı giriyor. Asphalt tarzı oyunları denedim problem yok.
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Güncelleyince ne değişti? Görüntü daha mı iyi oldu veya parlak? 65PUS7304 12 ve 62 olanın var neden bu TV'nin 62 olanı yok?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 8 Nisan 2020; 2:4:7 >
  • Arkadaşlar resimde gördüğünüz netflixde yazan şeyi yanlışlıkla açıldı bunu nasıl kapatabilirim

    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasel -- 8 Nisan 2020; 2:12:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vasel kullanıcısına yanıt
    Netflix de profiline gel orada ayarlardan kapatılması gerekli. Oraları karıştırdınız sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet0ruc M kullanıcısına yanıt
    Tv yi alalı 7 8 ay oldu. Valla hatırlamıyorum şimdi :)
  • tusunamik T kullanıcısına yanıt
    Uygulamaların olduğu ekranı açarsanız sağda + işareti var ordan yüklenen programları ana menüye getirebilirsiniz. Ayarlardan uygulamaları yönet diyip bakın tv ye yüklenmiş mi diye.

    usb den yüklemek istediğim apk ları File Explorer ile yüklüyorum ben. Tv mağazasında var.
  • HBKaan kullanıcısına yanıt
    Natural Motion bende maksimumda.
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Bende de akım korumalı priz var öyle birşey olmuyor. Tekrar kurun yada servisi arayın.
  • tusunamik T kullanıcısına yanıt
    Servis çağırın derim. Led dengesizliği dediğiniz yanıp yanmaması mı yoksa tv deki resimlere göre led rengini ayarlayamaması mı?
  • tusunamik T kullanıcısına yanıt
    Bundaki olay nedir?
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Evet tv izlemekten foruma girmemişim :) Bende sorun yok tv de maşallah canavar canavar
  • eediz kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle birşey var. İşi bilen yani inceleyen araştıran kişiler var. Ve onlar hep marka alır. Evet maalesef böyle. Samsung Lg Sony dir. Şöyle bir örnek vereyim kendimden. Babam ingilterede ve orda arkadaşı var zamanında Vestel Arçelik te Tv bölümünde çalışmış. Satış falan değil direk üretimde. Ve şuan İngilterede bu şahıs bozuk tv leri alıp tamir edip satıyor. Ben dedim Philips aldim. Babam diyor arkadaş var burda en iyisi Samsung tur onu alcak. Dedim dur alma gel gör tv yi öyle karar ver. O sırada Türkiye ye gelecekti zaten. Ama tutturmuş Samsung ta Samsung. Arkadaşı dedi ya Samsung tamam. Başka tv yok başka marka yok. Neden? Çünkü işin içinde. Biz neyiz? Teknolojik cihazları alıp sadece kullanan biriyiz. Oğlu olmamıza rağmen :)

    Geldi baktı beğendi tv yi. Tekno mağazaları gezdik beraber satış temsilcilerine sordum epey bi. Her televizyona baktı. Herkes oled yaparken Samsung un bu teknolojiyi beceremeyip Qled olarak Led ile Oled arasında bir tv ürettiğini söyleyince bir satış temsilcisi Lg ye yönelir gibi oldu. Dedim ki sen madem görüntü güzel olsun diyosun al dedim Sony OLED. Baktı ooo dedi bu süper gösteriyor. Dedim ps4 te Sony daha güzel görüntü alırsın. Tabi fiyat epey bi yüksek ama İngiltere de alabiliyorlar. Sony al diye tavsiye ettik İngiltereye gitti.

    Ve yine arkadaşına sormuş Samsung al demiş. Parasını verebiliyorsan tabiki Sony al demiş. O daha iyidir. Beni aradı dedi ki senin tv nin modeli ne? Baktık ettik İngiltere de yokmuş. Ve sonuç olarak gitti Sony OLED aldı. Benim de aklımda kalan Tv bu arada. 25.000 TL cik TV ye veremeyeceğimiz için Philips en iyisi bence :)

    Sonra gitti bir televizyon daha aldı. O samsung muş. Yine gitmiş almış. Ama niye Buzdolabı da samsung ve dolap tipi. Buzdolabinın kapısında ekran var ordan tv den görüntü yansıtıp buzdolabından tv izleyeckmiş :)

    Laf lafı açtı konu uzadı. Kısaca diyeceğim şu ki işi biliyorum diyen gidip Samsung Lg falan alıyor ve buralarda takılmaya devam ediyor. Ama normal kullanıcı alıp kullanıyor ve foruma girip yazmıyor. Çevremde 2 kişi var bu tv yi sahip olup foruma girmeyen.




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Biz burda Philips i övmüyoruz farkındaysanız. Artıları eksileri var sonuçta ama yine de övmüyoruz. Sorun diyor arkadaş sorunlar her markada olur diyoruz. Siz Philips kötü Samsung iyi diyorsunuz. Bana tuhaf geliyor. Alıp izleyeceksin arkadaş bişey yapmayacaksın. Tv bu. Ha samsung olmuş ha Lg olmuş ha Philips olmuş. He içimizden biri çıkıp dese ben şu firmada çalışıyorum o zaman tamam diyelim markanı öv. Tutup ta 2*10w hoparlör diyorsunuz diğerleri ne veriyor sanki hepsi ahım şahım ses veriyorda. Sony Oled napmış 55 inç te. Sesi ekrandan vermiş ve gerçekten ses güzel farkı hissediyorsunuz. Ama parası nedir? Uçuk. Bu seviyelerdeki tv lerde ses aşağı yukarı ayndır. Ses mi almak istiyorsun alacaksın bi 5.1 ses sistemi o dolby atmos un keyfine varacaksın. Ses sistemim de Samsung.

    Işık diyip geçiyorsunuz, hiçbir işe yaramıyor diyorsunuz ama seyir zevkini 4 5 kat artırdığını söylesem. Ambilight ı kapatıyoruz bakıyoruz diyoruz ki bişey eksik. Hiç kapatamıyoruz artık o derece harika. Tv de sorun çıkmasın gerisi hikaye.

    Bu Samsung sevdanızı anlayamıyorum. Usb den geçen 4k 2060p film izledim hariciden. Gayet başarılı. Siyahı beyazı renklerin canlılığı yeterli. Büyüteçle mercekle incelemezseniz geçip karşısına acaba bozuk mu gösterecek psikolojisiyle izlemezseniz piyasada alınabilecek tv dir. Zaten o psikoloji ile her tv de memnun olamazsınız. Ama diyorsanız ki ben tv nin çerçevesine bakınca SAMSUNG yazısı içimi rahatlatıyor. Orda o yazı olacak arkadaş diyorsaniz bilemem :)




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Yansıma ile ilgili bir çok tekno markette sordum. 25 30 bin versen de o parlamayı engelleyemezsin dediler. Buna yapacak birşey yok maalesef. Ve şunu öğrendik ki telefon kamerası ile çekilen resimler gerçeği pek yansıtmıyor. Ben canlı gördüğüm ile çektiğim resim farkını gördüm. Ama şunu da düşünmek lazım. Bu televizyonu araştıran alacak kişiler var. Gerçekte de böyle görünüyor sanacaklar. O yüzden bunları bir örnek olarak sayamayız. Bunlara bakarak alınmaz bu tv diyemeyiz.

    Bir video vardı hatırlarsınız siyahlar mavi mavi diyip duruyordu bir kesim. Bu olay 2 3 ay sürdü sanırım. Servisi aramalar nmw yazılımı yükletmeler falan. Günün birinde Lg kullanıcısı geldi attı videyou ve dediki video hatalı :) Sonra Tv nin siyahları mavi gösterme sorunu kayboldu gitti. Enteresan dimi :)
  • SunSets kullanıcısına yanıt
    Nvm güncellemesi, tv nin, hdr ölçekleme, renk tonlama kalibrasyonu ve görüntü optimasyonu ile ilgilidir... Görüntüde renklerin daha net tonlaması, gerçekci renkler elde edilmesi için bazı gözle görülen iyile?me oldu...tabiki bu açıdan problemler varsa... Daha gercekci ve vurgulu-canlı renkler...

    55pus7304 da 12 ve 62 olanının da nvmsi mevcut...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Sizin NMW sürümü şuan kaç? Benim 0.58
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teknode

    Yok hocam bana connect olan lazım çünkü kullanıcı girişi yapıp maçları izleyeceğim pc'yi bağlamadan. Onu yükledim zaten ama bu uygulama üzerinden maç izlenmiyor.

    Alıntıları Göster
    Tv üzerinden direk bein connect uygulamasından maçları izleyemiyorsunuz
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Aynı modele sahibim servis gelip 0.59 versiyonunu kurdu fakat 0.61 versiyonu mevcut internette.Gerçi her yolu sonuna kadar denemem rağmen 0.61 yapamadım.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.