Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.226
Cevap
39
Favori
202.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hipersonic kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki menü içinden ses seviyesi ayarı yapılıyor. Sırf bu sebeple Edifier M3200 ümü bağlamıyorum pratik olmadığı için...
    Ne yazık ki fena bi durum...
  • Almak isteyenler için teknosada 4389lira bu gece.firsat iyi gibi geldi bana.isteyenler değerlendirebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keep clubbin

    ne yazık ki menü içinden ses seviyesi ayarı yapılıyor. Sırf bu sebeple Edifier M3200 ümü bağlamıyorum pratik olmadığı için...
    Ne yazık ki fena bi durum...
    İnanılacak gibi değil. Servis kurulumu yapmadan iade edeceğim. TV den vazgeçerim edifier den asla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalkaya19

    Merhaba Herkese

    Bu Tv'de kanal geçişlerinin ağır olduğu söyleniyor. Acaba kanal geçişleri konusunda bir mini video koymanız mümkünmü? Kullanan arkadaşlardan rica ediyorum.
    Kanalı değiştirmek için düğmeye bastığın anda 4 sn say. 4.saniyede kanal değişimi yapıyor. en azından ben de öyle. Dediğim gibi son güncellemeden sonra böyle oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mudjekeewis89

    Merhaba Bende de 50PUS7304/62 model var .2 gun oluyo alali.Ancak google hesabi oturum acamiyorum.Surekli kablosuz aga bagli degil hatasi veriyo bagli olmasina ragmen .Ayni sorunu yasayanlar var mi? Bir de netflix haric diger normal kanallarda renkler cok da canli degil.belki kullandgim kablo tvyle ilgilidir?
    Önce bir kabloyla bağlanmayı dene. Bağlandıktan sonra bir de kablosuz dene.
  • 58’’ konusuna yazdığım mesajla ilgili fikirleriniz rica etmekteyim.

    “İyi akşamlar, 55’’ ve 58’’ konularının tamamını okuyarak 27 Aralık tarihinde 58’’ olan modeli 4.875 liraya vatan bilgisayardan sipariş ettim. Henüz daha kargom ulaşmadı ve malum gecikme canımızı sıktı, takıntılıyımdır biraz bu konularda. Bununla beraber Teknosanın şu an farkettiğim bir indirimiyle beraber 55’’ olan model 4.380 liraya satılmakta kargo beklemesi sonucu ürünün ve kutunun durumunu da göz önüne alarak kargoyu hiç teslim almayıp 500 lira daha ucuza Teknosadan 55’’ için mağaza teslim sipariş mi geçsem diye bugünden beri düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı merak etmekteyim. Teşekkürler.”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Selamlar... Aynı sekilde amazon tr'de Fiyat: ₺4.374,62
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07VCDXGJ4/

    Amazon'dan aldığınız bir ürünü her ne sebeple yada sebepsiz açıp kullansanız bile dahi ürünü sorgusuz süalsiz iade edebilirsiniz.

    Bende almayı düşünüyorum fakat ulusal kanalların hd performance nasıl bilmiyorum. Bununla ilgili video'da fazla bulamadım. Milletin işi gücü android ve dahili uydu alıcısının kanal gecis hızı vsvs olmuş. Adamlar hd kanalların görüntü kalitesiyle ilgili bir bilgi vermemişler.

    Hayır benim anlamadığım böyle bir tv alıyorsun sonra dahili uydu alıcısını kullanıp sonra kanal gecisleri söyle böyle demeleri çok komik...

    Valideme 2300TL'ye aldığım Awox U5600STR (Bulsam hemen alacağım fakat piyasada tv yok!!!) IPS panel ve görüntü kalitesi mükemmel. Durum o ki bu tv'ye 2 katı para verip ulusal kanalların hd görüntüsü (4k değil) kötü olursa o zaman benim için çok büyük hayal kırıklığı olur.

    Bu tv'nin hd ulusal kanal (dahili uydu alıcısı ile değil) harici bir uydu alıcısı ile performansı nasıl??? Kullanan eden arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

    Kararsız durumdayım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cossie

    Bu mesaj silindi.
    merhaba bende 50 pus modelini almayı düşünüyorum evde bir tane de ku7000 serisi var siz ikisine de sahip biri olarak philipsi mi samsungun yeni serisini mi tavsiye edersiniz genelde samsung diyorlar ben aslında samsung istemiyorum ama işletim sistemi vs çok daha hızlı çalışıyor ku7000 serisi görüntü olarak sizce hangisi ku'dan kötüyse ve takılıyorsa samsunga yönelebilirim vatandaki müsteri temsilcileri hep samsungu önerdi phipsin bu serisinin ileride takılıp donacağını falan söylediler kafam karıştı ambliht olayı ve samsunga göre daha fazla detay ayarları phılıpse itiyor ama kararsızım kafam iyice karıştı gidip canlı gördüğümde samsung da phılıpsde fena değildi ancak samsung yan yana sanki daha iyiydi phılıps biraz daha kalitesiz mi sizce




  • Philips pişmanlıktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mightythor M kullanıcısına yanıt
    Dolby Atmos u kendi hoparlörleri haricinde de destekliyor.
  • Mudjekeewis89 M kullanıcısına yanıt
    Ben hiç kablo ile bağlamadım. Kablosuz bağlantıda sorun yok. Modemi kapatıp açıp deneyin olmadı ağı unut deyip tekrar tanıtın. Kendi uydu alıcısında görüntü daha iyiydi başta. Bende kablolu tv kullanıyorum. Kablolu tv alıcısından görüntü ayarı yapın düzelir. Görüntü de gayet güzel. Kendi uydu alıcısı ile bi fark kalmadı diyebilirim.
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Ben Teknosa nın sitesinden alıp mağazadan teslim aldım. Sorunsuz servis te kurdu. Kargonuz da gecikmiş madem almadan iade edebilirsiniz gelince. Aldığınız yere de bilgi verin tabi hala gelmedi diye. Onlar size teslim almadan iade edin diye bilgi versin. işinizi garantiye alın.
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Yukarda paylaştığım resim var. Kendi uydu alıcısı değil. Kablolu Tv den görüntü. Hdmi dan bağlı. Mesafe 1,70 cm dediğim mesajım. Görüntülerde bozulma yok gayet güzel hd kanallarda.
  • pokeharun kullanıcısına yanıt
    Tekno marketlere güvenmeyin. Elinde hangi ürün fazlaysa yada hangi üründen daha çok kazanacaksa onu iyi derler. Pek bir fark yok tv lerde aslında. Problem derseniz hepsinde aynı sorunlar çıkma olasılığı yüksek. Philips ambilight ayrıcalığı olan bir tv ve evde görsel olarak tercih edilecek bir ürün. Yan yana koymadığınız sürece hiçbir tv nin görüntüsü kötü gelmeyecektir. Tekno markette aynı görüntüyü izledik Samsung giyislerde daha iyiydi detay anlamında. Ama Phipis aldık. Ve tv izlemek isteyeceğiniz bi ürün. Satıcıları boşverin sadece sorun dinleyin ama inanmayın :) Lg standındaki 7304 iyi bi ürün 7303 ü alacaksanız önermem ama 7304 alınabilecek bir tv dedi.

    Herhani bir takılma görüntü de bozulma yok. Kendi uydu alıcısına çanak bağladık hava kötü olunca yayında kayma ve komple görüntü gitmesi oluyor. Bu tv ile alakalı bir durum değil. Çanakla alakalı. Kablolu tv kullanıyorum herhangi bir takılma ses bozukluğu vs. yok. Gönül rahatlığıyla alınabilir. Ben 3 aydır kullanıyorum memnunum. Kanal geçişleri çok yavaş değil bence 3 yada 4 sn.




  • Hipersonic kullanıcısına yanıt
    Tv de hdmi girişleri arc destekli. Dönüştürücü bir kablo ile bağlantı kurarsanız. Tv kumandası ile soundbar ı kumanda edebilirsiniz diye düşünüyorum. 3,5 mm den denemedim. Bi kulaklık takıp denesek sizin için yeterli olur mu? Bluetooth kulaklık bağladığımda kumandadan sesi açıp kapatabiliyorum. Bence yine de en mantıklı çözüm 3,5 mm kabloyu hdmi girişine dönüştüren bir kablo bulmanız.
  • Merhabalar, amazon üzerinden philips 50PUS7304/62 model tv aldım. 31 aralık günü teslim edildi. 4 ocak günüde servise kurulumu yaptırdım. Bu Tv'den önce yine 7 yıldan uzun süredir 42inç philips FHD amblight 3D tv kullanmaktaydım hala kullanıyorum. Bu sebeple tercihim yine philips oldu. Ambilight ve içinde barındırdığı özellikler bakımından ve F/P ürünü olması bakımından. Fakat beni hayal kırıklığına uğratan konu uydu yayınlarında o doygunluk o canlılığın olmaması. Görüntü puslu ve mat gibi renkler bir türlü doğru şekilde gelmiyor ayarları denesemde, bu sebeple özellikle babam da hiç memnun kalmadı çünkü diğer eski tv miz çok daha canlı ve net görüntü sunuyor karsılastırma yaptık ve gerçekten fark var. ama netflix veya youtube üzerinden izlediğimde gerçektende kaliteli görüntü sunuyor. Va panelin etkisiyle mi yandan bakıncada parlama beyazlama mevcut. İade hakkımı kullanmakla kullanmamak arasında gidip gelmekteyim. Ayrıca ekranın arkası 7 seneki modelının 2 katı kadar kalın ve kanal geçişleri neredeyse 3 4 saniye sürmektedir. Mevcut TV'min kumandası klavyeli kaliteli gerçekten sağlam bir üründü. Yeni TV'min kumandası ise gerçkten heran kırılcakmış gibi çok ucuz, bir tek ambilight tuşunun ışığı yanmaktadır. Sesle kontrolde güzel çalışmaktadır. Ama bu panel konusunda görüntü konusunda canım sıkılıyor. Doğru ayarları bulamadım veya panelde sorun var.




  • Görüntü ayarını uydu cihazından da yapmak gerekebiliyor. Bi deneyin isterseniz. Ben hem tv den hem de uydu cihazından görüntü ayarı yaptım. Kablolu yayın kullanıyorum. Görüntü kendi uydu alıcısındaki gibi oldu.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Merhaba tesekkurler, ben harici uydu alicisi kullanmiyorum cihazin kendi uydu alicisini kullanmaktayim. ayarlari kurcaliyorum bir türlü eski tv imdeki dogru canliliga netlige ulasamadim. ama netflixte UHD abonelikte görüntü gercekten cok guzel. acikcasi magazalarda uydu yanini izleyemedigimizden goruntu kalitesini test edemedik, demo goruntulerde hepsinde cok canli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.