Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.225
Cevap
39
Favori
202.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asiruzgar26 A kullanıcısına yanıt
    58PUS7304 modelini tavsiye ederim hocam. Geçen hafta 4679 liraya aldım vatandan %10 indirimle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cossie

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    TVyi sıfırladanız mı?
  • /12 /62 arasındaki fark nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    /12 /62 arasındaki fark nedir?
    12 yurtdışı 62 yurtiçi montaj

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Tercihimiz hangisi olmalı, arada ki fark ne olabilir ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    Tercihimiz hangisi olmalı, arada ki fark ne olabilir ki?
    Ben yerli montaj 62 serisi almıştım . Ölü pixel çıktı ne yazık ki . İade ettim . Ama 12 serilerinde de aynı sorunlar çıkıyor . Kısmet işi bu işler . 58PUS konusunu okuyun orada epey açıklamalar var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almaya kalksam /12 tercihim olur baştan söyleyeyim. Bir internet sitesinde aynı ürünün /12 ve /62'si mevcuttu. Elbette /12 yanlış hatırlamıyorsam 300-500 TL arasıydı. Burada yapılan montajlara sanırım özen gösterilmiyor. Tamam /12de de ölü piksel çıkabilir ama çok nadir çıkacağından ben eminim.
    Benim tvde de bir tane gördüm tesadüfen ilk başlarda moral bozdu ama daha sonra önemsememeye başladım. Belki daha var. O da ayrı konu. O yüzden incelemedim.
    Bugün olsa yine Philips alırdım. Ancak 04'ler için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.
  • televizyon arada açılıp kapanan varmı kendiliğinden ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cossie

    Bu mesaj silindi.
    TVyi tamamen ilk kurulumdaki haline çeviriyorsun ayarlardan.
  • Merhaba

    Normalde koltuk ile TV arası 2 metre. Bazen 1,5m'deki koltuktanda bakabilmekteyiz. Bu modelden almak istiyorum ama 55 sanırım büyük gelir. 50PUS7304 olanımı almalıyım?
  • Yaklaşık 3 haftadır 50Pus7304/62 modelini kullanıyorum(0.58 NVM yazılımı mevcut), inceliyorum, sürekli ayar yapıyorum, deniyorum anlayacağınız uğraşıyorum...Yukarıdaki @Cossie arkadaşın yorumuna katılmakla birlikte;

    Tv'nin kesinlikle hareketli, akıcı sahne performansı çok kötü. Futbol izlerken top iz yapacak mı yapmayacak mı diye bakmaktan maçı takip edemiyorum ki yapıyor, sert şut, uzun top, korner, uzun pas, topun hızlandığı her sahnede... Halbuki bir sürü kahvehanede maç izlemişliğim var farklı farklı modellerde hiç böyle bir olumsuzluk görmedim. Bu da durumun 50 hz ile alakalı olmadığını gösteriyor hatta diğer evdeki eski lg ve curved samsung var, bunlar bile böyle göstermiyor. 2019 model bir televizyonda böyle bir durumla karşılaşmak hoş olmadı. Keza yine herhangi bir aksiyon sahnesi ya da ani hareketlerin olduğu sahnelerde görüntülerde akıcı olmayan performans söz konusu, insanın gözüne takılıyor.

    Onun dışında amblight harika oluyor, tv tasarımı da güzel. Renklerden memnunum gayet canlı renkler, siyah performansı, kanal geçişleri, android işletim sistemi, ses sistemi vs. herhangi bir sıkıntısı yok.

    Ayrıca kumandası da çok kötü. 2019 model tv'de amblight gibi harika bir patente sahip ol gel kumandaya ışık koyma :) Genel anlamda memnunum ancak hak verirsiniz ki hareketli sahnelerdeki performans düşüklüğü tv'yi almamak için aslında kocaman büyük bir nedendir, o konuda hayal kırıklığına uğradım.

    Yine merak ettiğim bir husus, android sistemde arka planda çalışıyor gibi görünüyor uygulamalar bunu kapatabileceğimiz bir menü var mıdır ? Ve bir türlü internete 5ghz'den bağlamanamadım, sürekli 2.4 ghz'den bağlanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinksk -- 29 Aralık 2019; 13:32:31 >
  • Akıllı Telefonların akıllarıyla uğraşmaktan asli görevi olan telefon görüşme görevini beceremiyorlar. Bir sürü sinyal sorunu 3g 4g boğuşup duruyor kullanıcılar.
    Aynı şey Akıllı TV içinde geçerli. Smart diye diye görüntü kalitesini b.k ettiler.
    Seneler önce A101 den aldığım SEG 40" TV yi fişe taktığım gibi izlemeye başlamıştım. Ne bir ayar yaptım ne birşey. Cam gibi gösteriyordu.
    TV nin parasına dünya kadar ARge bedeli koyuyorsun. Fabrika çıkışı bir ayarın olsun arkadaş. İnsanların genelinin hoşuna giden bir ayar. Çok mu zor.
    TV yi alıyoruz dünya kadar ayarla boğuşup duruyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cossie C kullanıcısına yanıt
    55 var bende. tv de yada netflix te takılma yok. Youtube ta da takılma yok. Servis çağırın baksın bence
  • sahinksk kullanıcısına yanıt
    Maç izlerken topta iz olmuyor bende. Youtube eklemiştim türkiye izlanda maçını. Teliften dolayı silinmiş. Tv ayarları paylaşmıştım yukarda onları yapın öyle deneyin.
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Ayar kasmı çok karmaşık değil ki. Modlardan seçin baktınız olmuyor iki parlaklık bir renk. Başka da bişey yok. İnce ayar olması daha iyidir. Sizi bir kalıba sokup böyle izleyeceksiniz demesini istemem açıkçası.. Çok uğraşmadım ayarladım cam gibi de izliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.