Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buradaki yurtiçi şubesi hep böyle kaç defa şikayet ettim Şube müdürüne hiç ilgilenen denetleyen yok. Normalde eve de getirmiyorlar. Evim ile arası 5dk fakat şubeye geldikten 3-5 gün sonra geliyor elime kargo. Pimi çekilmiş bomba gibi teslim aldık patlamaz umarım. Alırken video çek demişti kuzen keşke çekseydim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşlerim bende philips ambiligtlı televizyon almaya karar verdim.. hangisi doğru seçenek olur sizlere tanışmak istedim televizyonu tanıdığınız için..50 pus 7304...... 55 pus 7304...…... 58 pus 7304 bunlardan hangisi ips panel diyorlar 58 inç dışında olnalar için çok farkediyormu görüntü kalitesi hangisi revaçta cevaplarsanız sevinirim.
  • ilker3581 İ kullanıcısına yanıt
    Servis kurdu dostum.

Bundan önceki tv Pfl7007K idi..Forumda onun ince ayarlarını veren bir arkadaş vardı hatta..Bu model için de olsa çok iyi olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55pus7304 kurulum yapıldı ama factory mode yazısı var sol üstte. Ne menüye giriyor ne de kumandadan kapanıyor tv. Yazılımla düzelir mi? Ayrıca set top 350 yazıyor arka etikette. Bir tv ye yazılım atmadan nasıl satışa sunarlar akıl almıyor. Malzeme kalitesi de çok hoşuma gitmedi. Ayak standında deformeler var ufak ufak.

• PHILIPS 50PUS6704 bu model 3 500 e geliyor bu nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmett14533

55pus7304 kurulum yapıldı ama factory mode yazısı var sol üstte. Ne menüye giriyor ne de kumandadan kapanıyor tv. Yazılımla düzelir mi? Ayrıca set top 350 yazıyor arka etikette. Bir tv ye yazılım atmadan nasıl satışa sunarlar akıl almıyor. Malzeme kalitesi de çok hoşuma gitmedi. Ayak standında deformeler var ufak ufak.
    Yazılımla düzeltilse bile siz o tv yi iade veya değişim yaptırın zira ayak stand larda deforme var dediğiniz içn teşhir ürünü almış olabilirsiniz.

• 10vil 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Bahsettiginiz model de android yok maalesef. Saphi diye bir isletim sistemi kullaniyor ekonomik modellerin de philips. Deneyimleme sansim oldu ve oldukca agir ve su an icin problemli gorunuyor. Firsatlari takip ederseniz soylediginiz fiyatin biraz uzerinde 50pus7304 yakalayabilirsiniz.

• Mehmett14533 M kullanıcısına yanıt
    Nerden almıştınız hocam?

• BTopbas kullanıcısına yanıt
    Amazon.com.tr den almıştım. Teşhir olma ihtimali varmıdır? Tv köşesindeki yapışkanda toz kiri var kapalı kutuya toz nasıl girebilir.

Bunu ben tam bilemem fakat ekşisözlükte şöyle bir entry vardı Amazon hakkında.

ekşi sözlük
    19 kasım 2018 amazon türkiye rezaleti
    https://eksisozluk.com/entry/83488914

• Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

• Kumandadaki OK tuşu kanal listesini açmak için bastığımda her seferinde çalışmıyor. Kafasına göre bazen açıyor kanal listesini, bazen açmıyor. Sinyali aldığına eminim TV'nin çünkü kırmızı ışık yanıp sönüyor. Başka fark eden oldu mu böyle birşey?
  • Kutusuna koydum aynen iade işlemini başlatıyorum. 1 hafta bekledim bu tv yi doğuda bir ilde yaşıyorum çok geç gelmişti. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor Allaha havale ediyorum.

• Yıl 2019, onbinlerce kişi phlips android tv mağduru, halen üretime devan ediyorlar. Bari satsalar isim hakkını da vestel üretse daha kaliteli olur. Bi ambilight herşey değildir.

Amazon,gözüm kapalı alışveriş edeceğim tek yerdir. Satıcı amazon.com.tr ise ve ürün teşhir şüphesiyle geliyorsa daha hiç kimseye güvenilmez. Pes!

• ilker3581 İ kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon.com.tr evet ben de kurumsaldır diye güvendim. Allahtan 30 günde iade hakkım var bugün verdim kargoya. Bu tv den soğudum aslında usandım artık 10 gündür merakla bekliyordum. Kızım bile sevinmişti gelince. Çok canımı sıktılar ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmett14533

55pus7304 kurulum yapıldı ama factory mode yazısı var sol üstte. Ne menüye giriyor ne de kumandadan kapanıyor tv. Yazılımla düzelir mi? Ayrıca set top 350 yazıyor arka etikette. Bir tv ye yazılım atmadan nasıl satışa sunarlar akıl almıyor. Malzeme kalitesi de çok hoşuma gitmedi. Ayak standında deformeler var ufak ufak.
    55PUS7504'ü aldığımda kurulum için gelen servis kutuyu açtı ve ekranda Factory Mode yazısı çıkmıştı. Aynen size olduğu gibi. Servis yazılım yükledi servist. Bu seferde daha önce forum paylaştığım renklerin bozuk olduğunu fark ettim. O zaman iadesini istedim. Serviste tam 1 hafta kaldı. Bu arada ben müşteri hizmetlerinden iade talep ettim. Bunu servise de söyledim. Çünki onlar iade alınması gerekir dedikleri zaman geri alınıyor. Çok uğraştı servis geri alınmalıdır diye.
    Ancak beni en çok yanıltan merkez Philips'in ayak diremesiydi. Bunun iade olmaz falan filan. Sonra merkez NWM yazılımını gönderdi. TV'ye yüklendi. Sorun da düzeldi.Ben de uğraşmamak için tamam dedim.
    Bu kadar para verip de böyle durumlarla karşılaşmak hiç hoş değil.

• Merhabalar, bir sorum olacak. 7304de Amblighttan verim almak için duvara monte gerekir mi? Bu tvde yandan izlemelerde görüntü nasıl? Genel olarak sizlern tercihi ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: fahriozzan

Merhabalar, bir sorum olacak. 7304de Amblighttan verim almak için duvara monte gerekir mi? Bu tvde yandan izlemelerde görüntü nasıl? Genel olarak sizlern tercihi ne oldu?
    Bence şart değil. Ben TV sehpası üzerinde kullanıyorum. Duvardan yaklaşık 30-40 kadar uzakta. Harika bir amblight deneyimi yaşıyorum. Ancak tvnin durduğu duvar neredeyse tüm duvar var. Eğer tv sıkışık bir yerde ize o zaman duvara montaj düşünülebilir. 7504'de yandan izeldeğinde hafif olarak kntrast ve renk kaybı oluyor. Ama seyir zevkini bozduğunu söyleyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker3581

Amazon,gözüm kapalı alışveriş edeceğim tek yerdir. Satıcı amazon.com.tr ise ve ürün teşhir şüphesiyle geliyorsa daha hiç kimseye güvenilmez. Pes!
    Kullanılmış ürün gönderme konusunda Amazon Türkiye'nin sicili kabarık biraz. Özellikle PS4 satışlarında birçok kişiye kutusu açılmış ürün göndermişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.