Merhaba, sorun USB 2.0,3.0 yada 3.1 kaynaklı değil.Mevcut flash diskin MBR olarak biçimlendirilmemesinden kaynaklı.Normal şekilde Windows üzerinden MBR olarak biçimlendirmesi yapamazsınız.Rufus adlı programı kullanılamaz lazım (ıso üzerinden flash ile birlikte işletim sistemi yüklemeye yarayan bir program) , Rufus programını indirin zaten portable açın ve MBR yani legacy olarak boş flashi bicimlendirin daha sonra flash disk içindeki dosyayı silip bizim NVM dosyasını atın çözülecektir. bu sorundan en muzdarip benimdir eski mesajlara bakabilirsiniz. Philips ile ilgilenen alman bir arkadaş sağolsun yardımcı olmuştu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (152. sayfa)

-
-
Bu arada film,uygulama izlerken meydana gelen bulanmaların önüne geçmek için kesinlikle saf film modu kullanılması gerekiyor çünkü hareketli sahnelerde bulanma meydana getiriyor.
hareket ayarlarını kapatırsanız, FPS düşer fakat yırtılma ve bulanmaların önüne geçersiniz.
ıptv izlerken yayın farketmeksizin topun havada yırtılma durumu oluyor.Bahsettigim modu kullanarak da çözebilirizsiniz (Yayının 50 FPS olması şart)
Başka sorusu olan var ise yardımcı olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok teşekkür ederim. TV'yi 0.58'den 0.62'ye güncelledim. RUFUS olayını keske daha önce NOT olarak özellikle belirtselerdi. Bu kadar ugraşmamış olurdum. :D
Yapamayan arkadaşlara yardımcı olma amaçlı resmi yüklüyorum.
rufus-3.13 aşağıdaki link'den indiriyoruz.
Usb flash takıp rufus programını çalıştırıyoruz.
https://www.hizliresim.com/yy8JuR
Resimdeki gibi USB FLASH'ı formatlıyoruz. Ardından arkadaşın vermiş olduğu 0.62 NVM dosyasını indirip flash belleğin içine atıyoruz.
0.62 NVM
https://dosya.co/rv9vaiic2aak/PH_55PUS7304-62_EUR_MT5599_NVM_21_V0.62_20200323_FFFF.BIN.html
Bu kadar.
funnel alıntı;
NVM GÜNCELLEMESİ için
*** aşağıdaki linkten nvm 0,61 indirip, içerisi bos olan bir usb belleği biçimlendirip indirdiğiniz dosyayı usb ye yükleyin... Nvm dosya boyutu çok küçük 32kb, usb de sadece bu nvm olacak...
https://app.box.com/s/sdtvgb94m6pcpr5h2w1sfa6ddt2o1bv7
***tv yi kapatıp fi?ini çekip, 2-3dakika bekleyin... Tv yi açmadan önce usb belleği arka alttaki usb 2.0 olan (yandaki mavi 3.0 usb ye değil) takıp, tv nin fisini takın tv yi açın...
***tv açılırken otomatik olarak usb deki yazılımı görüp "software uptating...." gibi uyarı çıkacak ve Tv açılacak... Nvm 0,61 güncellemesi tamamlanmı?tır...
***güncelleme sonrası tv nin kanal düzeni bozulabilir yada bazı uygulamalar çalı?maya bilir... Bu sebeple " tv yi yeniden kurulum" yapmanız yani resetlemeniz gereklidir... (Fabrika ayarlarına döndürmek değil)
**** servis menüden kontrol edin nvm 0.61 görünmelidir...
Not... Eğer olmadıysa mutlaka basamaklar da eksik yapılan bir durum vardır... Tekrar deneyin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 3 Şubat 2021; 21:32:44 >
-
Güncellemeden sonra iyileşme oldu mu? Görüntü, renkler, yırtılmalarda? -
Acikcasi O kadar dikkatimi ceken bir durum olmadi. Sahsen ben yazilim konusunda biraz takintiliyim. Birazda o yuzden yaptim. İlerleyen zamanda birsey fark edersem buradan paylasirim.
55pus7304 TV'me bu NWM'yi bu yönlemle yükleyemedim.
2 ayrı flash bellek ile sırasıyla rufus ile de denedim normal format ile de, usb 2 portuyla da usb 3 portuyla da denedim. yani toplamda 8 ayrı deneme gerçekleştirdim, her seferinde de minimum 5dk fişten çekili vaziyette bekledim, software updating falan çıkmadı direkt normal bir şekilde tv açıldı.
kaldık 0.58'de
-
NVM Güncellemesi çoğunlukla HDR filmler üzerinde etkili.Şahsen 0.58'den geçince normal renklerde biraz daha gerçeğe yakın ve doygunluk gördüm.0.61'den 0.62 geçmediğim için aradaki farkı söyleyemeyeceğim...
-
Hocam ben akşam benim tv yi güncelleyeceğim henüz sürümüne bakmadım ama örnek olarak 0.58 olduğunu varsayarsak direkt olarak 0.62 ye geçebiliyormuyum yoksa 0.61 yükleyip sonramı 0.62 yüklemeliyimquote:
Orijinalden alıntı: WinKyHocam çok teşekkür ederim. TV'yi 0.58'den 0.62'ye güncelledim. RUFUS olayını keske daha önce NOT olarak özellikle belirtselerdi. Bu kadar ugraşmamış olurdum. :D
Yapamayan arkadaşlara yardımcı olma amaçlı resmi yüklüyorum.
rufus-3.13 aşağıdaki link'den indiriyoruz.
Usb flash takıp rufus programını çalıştırıyoruz.
https://www.hizliresim.com/yy8JuR
Resimdeki gibi USB FLASH'ı formatlıyoruz. Ardından arkadaşın vermiş olduğu 0.62 NVM dosyasını indirip flash belleğin içine atıyoruz.
0.62 NVM
https://dosya.co/rv9vaiic2aak/PH_55PUS7304-62_EUR_MT5599_NVM_21_V0.62_20200323_FFFF.BIN.html
Bu kadar.
funnel alıntı;
NVM GÜNCELLEMESİ için
*** aşağıdaki linkten nvm 0,61 indirip, içerisi bos olan bir usb belleği biçimlendirip indirdiğiniz dosyayı usb ye yükleyin... Nvm dosya boyutu çok küçük 32kb, usb de sadece bu nvm olacak...
https://app.box.com/s/sdtvgb94m6pcpr5h2w1sfa6ddt2o1bv7
***tv yi kapatıp fi?ini çekip, 2-3dakika bekleyin... Tv yi açmadan önce usb belleği arka alttaki usb 2.0 olan (yandaki mavi 3.0 usb ye değil) takıp, tv nin fisini takın tv yi açın...
***tv açılırken otomatik olarak usb deki yazılımı görüp "software uptating...." gibi uyarı çıkacak ve Tv açılacak... Nvm 0,61 güncellemesi tamamlanmı?tır...
***güncelleme sonrası tv nin kanal düzeni bozulabilir yada bazı uygulamalar çalı?maya bilir... Bu sebeple " tv yi yeniden kurulum" yapmanız yani resetlemeniz gereklidir... (Fabrika ayarlarına döndürmek değil)
**** servis menüden kontrol edin nvm 0.61 görünmelidir...
Not... Eğer olmadıysa mutlaka basamaklar da eksik yapılan bir durum vardır... Tekrar deneyin...
-
Beyler bu tv hala satışta mıdır?
Bir kac yerde gördüm ama soru işaretlerim var.
Gelecek ürünün iade ürün olma olasılığı yüksek.
Yinede alınır mı bu zamanda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pus7304 serisi artık üretimde değil...satışta olanlar stokta kalan yada iade olanlar olma ihtimali yüksek...bence yeni seri pus8505 serisine bakın... daha kaliteli ve sorunsuz... -
Direk 0.62 ye geçebilirsiniz. Sıralama gibi bir durum yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WinKyDirek 0.62 ye geçebilirsiniz. Sıralama gibi bir durum yok.
Merhaba. 65pus7304 için 0.62 nwm dosyasını bulamadım yardımcı olur musunuz ?
-
65'' 0.62 NVM cıktı mı bilmiyorum. Yukarda sağolsun bir arkadaş 55'' TV için 0.62 NVM link paylaştı bizde ondan indirip kurduk. 0.61 dersen aşağıdaki link'den indirip kurabilirsiniz.
-
Hocam bende 65pus7304 için bekliyorum. Bulursan etiketler misin?
Philips in internet sitesinden 55PUS7304 için sürüm notlarına baktığımda 2021 de güncelleme geldiği görünüyor ancak 50 PUS 7304 Kullanıcısıyım bu sürümü nasıl kurabilirim indirme linki göremedim sitede yeni sürümle alakalı hala temmuz daki sürüm gözüküyor
-
Hocam sonuç ne oldu?
Benim televizyonda da kararma ve ışık sızması oluştu. bu durum beni rahatsız ediyor. İade edebilme imkanım var mı? Garantisi devam ediyor. Bu 2. ve son philips televizyonum daha da bulaşmam. -
Ben 5 ay önce tüketici hakem heyetine başvurmuştum... satıcının(vatan) savunması 4 gün önce gelmiş...e devletten takip ediyorum...zaten en geç 6 ay içerisinde sonuçlanmakta... benimki 15 gün içerisinde sonuçlanmasını bekliyorum...elimde servis raporu olduğu için kazanacağımı düşünüyorum. bakalım.
Sizde bence vakit kaybetmeden işlemlere başlayın... isteğinizi kabul etmezlerse benim gibi tüketici hakem heyetine başvurun isterseniz para iadesi isterseniz yenisi değişimi talep edin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 21 Şubat 2021; 22:8:7 > -
Haklısınız, tv’ yi temmuz ayında satın almıştım. haziran gibi de ev değiştireceğim. tam o sıralar gönderebilirim.
sizin başvurunuzun sonucu da istediğiniz gibi olacaktır umarım🙂
cevabınız için teşekkür ederim. -
Servis benim tv aldı 2.gün panel değişimi için merkez servise gönderme onayı için aradılar...bende panel değişimi değil...tv nin yenisi ile değişimini talep ettim... philips merkez servis kabul etmedi...servis raporu ile birlikte tv yi 4. Gün geri getirip kurdular....bende servis raporu ve fatura ile birlikte tüketici hakem heyetine başvurdum...sizde önce servisle başlayabilirsiniz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X