Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.226
Cevap
39
Favori
202.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musakamis

    Peki nasıl eşleştirme yaptınız TV ile acaba ?

    Alıntıları Göster
    Eşleştirmek için ekstra bişey yapmadım. Mavi usb de flash bellek takılı bende. Depolamayı arttırmak için sabit olarak takılı. Diğer usb porta da usb çoklayıcı taktım. Çoklayıcıda da gamepad alıcısı ile air mouse alıcısı takılı. Hangi usbye takarsanız çalışması lazım normalde.

    Gamepad üzerinde yeşil led yanıyorsa mode tuşuna basın. Bir de öyle deneyin bakalım.

    Edit: Kontrol ettim modla falan alakası yokmuş. Açıkken de çalıştı bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 12 Ağustos 2020; 9:24:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanırım HDD'den film izlemek isteyen arkadaşlarda bir tereddüt hasıl olmuş. Daha önce de detaylı bir şekilde yazdım ancak çok gerilerde kaldığından tekrar bilgilendirme yapayım istedim. Sık kullandığımdan deneyimlerim belirteyim.

    Baştan söyleyeyim kendi media playerı oldukça yeterli diğerine ihtiyaç duymayacaksınız.
    NTFS disk okuyor, aksi düşünelemezdi. DTS'lerde sıkıntı yok. MKV(264 veya 265), TS diğerlerini belirtmeme gerek yok. TS dosyası direkt bluray medya dosyası ve hatta gömülü olan altyazılar da dahil ki (PGS)olarak görüyor, MKV'lerde de gömülü altyazılı okuyor.

    Playerına gelirsek :
    1-10'ar saniyelik ses dosyalarında ayarlama,
    2-Altyazıyı renklendirme,
    3-Farklı ses dosyalarını okuma,
    4-İleri-geri (hızlı) sarma,
    5- Kaldığı yerden devam etme(burada sıkıntı var,aşağıda bahsedeceğim.)
    6-Altyazı kodu ayarlama, (Türkçe, UTF gibi)
    Şu an aklıma gelenler.
    Üzerinde biraz daha çalışılması gereken playerı, kaldığı yerden okumada şöyle bir sıkıntı var. O an stop edip devam ederseniz kaldığı yerden devam ediyor. Ancak stop edip tv'yi açar tekrar hdd'ye dönüp aynı filme kaldığınız yerden değil baştan oynatıyor bu çok sıkıntı oluyor. Aynı sahneye gelmek için hızlı ileri yapmak zorundasınız haliyle diski yoruyorsunuz.

    Soru olursa bilgim doğrultusunda cevaplarım.




  • andreoni kullanıcısına yanıt
    bendeki güncelleme de sizinkiyle birebir aynı, sadece netflix için verilmiş olan seri farklı. arkadaşımın tvsi de aynı model, hatta o da 55inç. hdd belki sorunludur diye başka bi hdd daha denedim yine aynı sorun. kendi video oynatıcısında çok sıkıntı yok, sadece yarım bıraktığım bi filmi ileri sararken en fazla 32 hızda ileri sardırma var ve eğer filmin sonuna doğru ilerlemeniz gerekiyorsa epey bi beklemek gerekiyor, navigasyon çubuğuyla direk istenilen yere geçiş yapmak malesef mümkün değil. ayrı kaldığın yerden başlama sorunu da var. sadece son filmi hafızasında tutuyor. VLC player pek çok konuda mükemmel ötesi bi uygulama. az önce saydığım eksikler VLCde yok. ondaki tek eksik de 5.1 uyumlu indirdiğim filmleri oynatırken ille de 2.1 ses alıyorum. güncelleme alana kadar hiçbir sorun yoktu. güncellemeden sonra TVde bahsettiğim aksaklıklar oluştu. servisi çağırsam onlar da bişe yapamaz bu duruma. yeni güncellemenin çıkmasını beklicem sanırım. yine de sağol cevapların için.




  • skys_king kullanıcısına yanıt
    Kendi tarayıcısından izlerken reklam çıkarsa kapatıyorum kaldığı yerden devam ediyor. Tam ekrandan çıkıyor haliyle ve köşeden yine tam ekran yapıyorum bi daha reklam çıkana kadar devam. Servise söyleyin bilemeyiz belki yapacakları bişey vardır. Garantili cihaz sonuçta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • musakamis M kullanıcısına yanıt
    Eşleştirme yapmadım ben direk tanıyor. Sizde iki tane gamepad vardı galiba, belki kontrol etmişsinizdir ama alıcılar karışmış olmasın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JusticeLeague

    Aynen öyle vallahi.. tam yakındığım şeyleri kelimelere dökmüşsünüz. Keşke Samsung veya Sony alsaymışım dedim.. ambilight var diye gidip nasıl tv almışız.. hep bir kasma takılma hissiyatı uyandırıyor tv :(

    Alıntıları Göster
    Malesef ben de çok pişman oldum, yine de salona koydum internet platformları üzerinden ya da usb gibi harici aygıtlardan film vs. izliyoruz kırk yılda bir. En azindan bu şekilde biraz daha iyi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cato16

    Hangi tv'yi aldınız hocam?
    LG 50UM7600 50" aldım. 3.699,01 TL şu an Vatanda. İyi fiyat bence. Ben de bu rakamlara almıştım.


    ***Pardon şu an 4.399 TL imiş. Ben o fiyata almışım zamanında. Nasıl zam gelmiş tövbeler olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinksk -- 13 Ağustos 2020; 17:16:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye dert ediyorsun ki??? Almissin iste , mis gibi . Alacak olanlarda almayiversin . Hersey cok guzel ulkemizde. Sonucta tv euro ile satilmiyor. Eee sen de TL kazaniyorsun , TV de TL ile sorun yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahinksk kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende ya usb'den film izliyorum ya da youtube'tan video izliyorum öyle. Hareketli sahnelerde hep bozulma oluyor sinir bozuyor o durum. Samsung ile Sony modellerinde nasıldır acaba merak ediyorum. Neyse 4700 tl'ye anca bu kadarmış.. Yavaş sahnelerde iyi en azından

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50inc olanı kardeşime aldık. Tv güzel ama renkler çok soluk geldi bana. Uydu yayını test edebilme şansım oldu sadece. Renk ayarlarına girdim ne yaptıysam o solukluk düzelmedi. Sizde de bu şekilde mi acaba renkler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazondan salı günü aldığım ürün daha bugün şehrime geldi. Dağıtıma çıkarsa ve yetişirse tv bugün elimde olacak. Servis kurulumu için nasıl bir yol izlemeliyim. Şimdiden arayıp kayıt mı oluşturayım napayım bilgilendirir misiniz daha teslim almadım ürünü. Bugün gelirse eğer bugun kurar mı servis yoksa pazartesiyi mi bekler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV alanlar ışık sızması olmayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de amazondan almayi düşünüyorum kesin ışık sızması oluyor mu ya olursa iade etmeyi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Tv gelsin servis kaydı açtırın. Kargonun ne zaman getireceği belli olmaz. Tv gelsin de hemen kurarlar sorun olmaz. Hayırlı olsun.
  • Arshi kullanıcısına yanıt
    Işık sızması yok.
  • Harrylime01 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir üründe hiçbir markada kesin diye bir durum yok. Olabilir de olmayabilir de.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    cumartesi 3.30 gibi tv geldi servisi aradım 6 gibi geldi kurulumu yaptı. 65" alsaymışım daha iyiymiş ama 55" de baya büyük bence. Onun dışında sol altta 3-5cm kadar gece karanlığındayken ekran da simsiyahken görebileceğim ışık süzmesi var ama şimdiye kadarki tüm tv ve monitörlerimde onun gibi ufak şeyler olduğu için pek takılmadım. kanal arama muhabbeti yok onu baya aradım, kanalların hepsini favoriye alıp favori listesini kendime göre düzenledim. Normal kanal listesi düzenlenmiyor çünkü. Birkaç tane de kendime özel uygulama yükledim apk olarak. Keyifle kullanıyorum 2 gündür. Ama bendeki Mi Box S android tvbox kadar işlevsel değil gibi geldi kendi android'i. Bir video açacağım zaman kafasına göre bi player ile açıyor mesela istediğim player ile açtıramıyorum.
  • iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Geç görmüşüm :) Çok rahatsız etmeyecekse sorun etmeyin. Değişim olsa gelecek cihaz nasıl olur bilemiyoruz. Bi süre daha izleyin deneyin iade süreci dolmadan. Bi hata olursa değişim yada iade yoluna gidersiniz. Video açarken kendi oynatıcısını açıyor. Harici bir program varsa mesela Vlc gibi programa girip videoyu bulmak lazım sanırım. Bu tv olduğu için yazılım olarak izin vermezler. Box lar daha açıktır bu durumlar için. Apk yükleniyor ya gerisi kolay :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 17 Ağustos 2020; 9:2:16 >
  • bugun Philips 55PUS7304 almak için vatana gittim fakar ısrarla LG 49SM8000 önerdi..Philips 55PUS7304 ips ekran mı birde 55'inc bir tv önerebilirmisiniz öncelıklı IPS ekran olmalı ..vatandakı arkadaş kafamı karıstırdı saygılar...
  • metsan kullanıcısına yanıt
    Siz kendiniz arastirin.Onlara kulak asmayin.Sm8000 ve türevleri isik uretmiyor.7304 onerdiginden cok daha iyi bir tv.Gozlemlerimi yazmisti.

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.