Şimdi Ara

Philips 5000 Serisi Multigroom QG3371/16 alıyorum, söyleyeceğiniz bir şey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakın alma, şu daha iyi diye? Aylarldır almak istiyordum qg3380 ama pahalı o.
    www.hepsiburada.com
    Philips 7000 Serisi Multigroom QG3380/16 Erkek Bakım Seti Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-multigroom-qg3380-16-erkek-bakim-seti-9-u-1-arada-pm-sgphqg3380

150 lira ve ben hızlıaldan alıyorum, bankasyaya taksit yapan tek yer orası ve 15 lira asya puanım var.

Alacağım ürün bu. 139 lira. hepsiburada da pahalı, kliksada aynı fiyat.

150 /30 bulursam 10 liralık bir şey alırım 120ye gelmiş olacak ve + çek parası. 15 lira da puanla düşecek, 105e gelecek.

Kullanım amacım, sakalı kirli sakal, arada sıfır, sakal üstü yanaklardaki tüyleri almak, belki arada kulak burun tüyü, boyun tüyü, ense. Koltukaltı sıfır ya da yakın, göğsü 3e vurmak, sakalı da 3e vurmak arada.

• Var mıdır tavisye öneri eleştiri?
  • Pisman etmez ben kullaniyorum. Gozun kapali al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürkler . aldım. YOrum yazarım bir kaç haftaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanWaljan

Pisman etmez ben kullaniyorum. Gozun kapali al

fişe takılı kullanılabiliyormu bu ürin acab birde saç keserken zorlanımı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

quote:

fişe takılı kullanılabiliyormu bu ürin acab birde saç keserken zorlanımı acaba ?

Sac icin denemedim birsey diyemeyecegim ama sarjda kullanilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JanWaljan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keske almasaysin bi sure sonra basliklar makinaya oturmamaya baslicak ,servise gonderdiginde ise basliklara 100 lira dicekler sende baska bir makina alacaksin tecrubeyle sabit.sikayetvarda bunla ilgili tonla mesaj var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouWillNeverWalkAlone! -- 25 Kasım 2015; 2:24:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.sikayetvar.com
    Philips Tıraş Makinesi Hakkında!
    https://www.sikayetvar.com/philips-tiras-makinesi-hakkinda

evet bayağı varmış. Hİç aklıma gelmedi ki şikayetlere bakmak. başlıksız kullanmaya çalışırım artık gnelde.

• Ürünü bugün kısaca denedim ilk şarjıyla. başlıklar çok ince bir noktayla tutturuluyor ve içlerine silikon koymuşlar. Sıkışması için. Zamanla o silikon eriyecektir. Suyla yıkamadım mesela silikona gelir diye.

Burun aparatı iyiydi.

Şarjı gösteriyor az mı kalmış turuncu ışık, tam doluya yakın sanırım yeşile dönüyor.

Silindir başlığıyla yanak üstü tüyleri alayım dedim almadı. Onun için sanyordum o başlığı.

http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/QG3371_16-U2P-global-001?hei=500&$jpglarge$

şurdaki gibi.

0.5 1 mme vurmak için iyi gibi. 05.e yakın vurdu benim yüzeysel ve hızlı yapsam da şu an. Turbo kullanmadım.

2-3 dakika sürmesine rağmen başlık biraz ısındı. SAkallar uzundu, ondan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 26 Kasım 2015; 14:48:01 >

• quote:

hala kullanıyormusun .kalitesi nasıl.bozulan yeri var mı ?başlıkları bozuluyor diyorlar.sende durum ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Teşekkürkler . aldım. YOrum yazarım bir kaç haftaya.

hala kullanıyormusun . memnun musun. uzun süre kesilmeyen sakalları keserken takılma falan yapıyor mu? başlıkları gevşiyor düşüyor diyorlar bu model de öyle birşey var mı ?
  • quote:

Ürünü bugün kısaca denedim ilk şarjıyla. başlıklar çok ince bir noktayla tutturuluyor ve içlerine silikon koymuşlar. Sıkışması için. Zamanla o silikon eriyecektir. Suyla yıkamadım mesela silikona gelir diye.

Burun aparatı iyiydi.

Şarjı gösteriyor az mı kalmış turuncu ışık, tam doluya yakın sanırım yeşile dönüyor.

Silindir başlığıyla yanak üstü tüyleri alayım dedim almadı. Onun için sanyordum o başlığı.

http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/QG3371_16-U2P-global-001?hei=500&$jpglarge$

şurdaki gibi.

0.5 1 mme vurmak için iyi gibi. 05.e yakın vurdu benim yüzeysel ve hızlı yapsam da şu an. Turbo kullanmadım.

2-3 dakika sürmesine rağmen başlık biraz ısındı. SAkallar uzundu, ondan olabilir.

hala kullanıyor musunuz .ürün nasıl?performansı hala iyi mi ? başlıkları bozuluyor denmiş yorumalrda sizde de öyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: parmen

quote:

Ürünü bugün kısaca denedim ilk şarjıyla. başlıklar çok ince bir noktayla tutturuluyor ve içlerine silikon koymuşlar. Sıkışması için. Zamanla o silikon eriyecektir. Suyla yıkamadım mesela silikona gelir diye.

Burun aparatı iyiydi.

şurdaki gibi.

hala kullanıyor musunuz .ürün nasıl?performansı hala iyi mi ? başlıkları bozuluyor denmiş yorumalrda sizde de öyle mi

Ben ayda bir filan kullanıyorum. O yüzden beki sağlam. Memnunum. 2-3 aylık sakalımı kesiyorum genelde , bazen göğüs kılı. SOrun olmadı hiç. bBaşlıklara da bir şey olmadı.

• Philips 7000 Serisi Multigroom QG3380/16 Erkek Bakım Seti 10'u 1 Arada

Görüşleriniz nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben üstte dediğim ürünü aldımve çok kullanmıyorum. Arada takılıyor vs. pek iyi sayılmaz maa iş göreüyoer
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

Philips 7000 Serisi Multigroom QG3380/16 Erkek Bakım Seti 10'u 1 Arada

Görüşleriniz nedir
    2015 yılında aldığım multigroom Series 5000 QG3371/16 model sakal tıraş makinesinin başlıkları tam oturmadığı için uzun zamandır çok sesli çalışıyordu. Ancak bir süredir başlıklar hiç oturmaz oldu. Sorun başlıklarda olsa yeni başlıklar alarak çözebilirdim. Ancak sorun makine üzerinde başlıkların takıldığı kısımda. Yani makine garantisini doldurduktan kısa süre sonra kullanılmaz hale geldi. Ürünün şu anki piyasa değeri 600 TL civarında. Ve üstelik haftada bir tıraş olan ve sadece 2 başlığı kullanan birisiyim. Ayrıca başka bir tane daha tıraş makinem (powertec) olduğu için her seferinde aynı makineyi kullanmadım. Daha sık kullansam garanti süresi bitmeden çöp olacaktı cihaz. İnternetten araştırdım ve bunun kronik bir sorun olduğunu, garanti sürse bile Philips'in bu durumu garanti kapsamında ele almadığını öğrendim. Yılların markası Philips'in geldiği duruma üzüldüm. Şu an kullandığım diğer makineyi aynı dönemde çok daha ucuza almıştım. Philips'i daha iyi kesim yapacağını düşünerek ve daha fazla başlığı olduğu için almıştım. Diğer makine hala taş gibi çalışıyor. Evimdeki ütü, mutfak robotları, kişisel bakım ürünleri vs. Hep Philips marka. Şimdiye kadar sadık bir müşteriydim. Ancak bir daha asla Philips markasından bir şey almayacağım. Özetle Philips tıraş makinelerinden uzakdurun, eski kalitesi yok artık. Tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.