Şimdi Ara

Philips 49PUS7803 Deneyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
8.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: madmexx

Selam bende de LG soundbar var ve optik ile bağlı ve sorunsuz çalışıyor. Optik ile denediniz mi? Neticede sadece ses aktaracak hdmi şart değil. Apk icin de es file kullanıyorum. Apk yi teldeki es filedan share edip, Es lan ile tv ye transfer ediyorum. Sorunsuz atıyor. İyi günler.
    Merhaba teşekkürler çözüm için. Optik kabloda ses açıp kapama tam randıman vermiyor. Harici hard diski direk bağlıyorum es file görmüyor zaten 2 tb diski bağlantılardan açıyorum oda bazen görüyor bazen görmüyor.
  • OMER007 O kullanıcısına yanıt
    harici disk tv hiç kapanmadığı zaman sadece uyku modunda bırakıldığında bendede bazen görüyo bazen görmüyo.görmediği zaman tvyi kapattıktan sonra fişi çekip biraz bekliyorum sonra tekrar açtığımda görüyo. başka bi çözüm bulamadım. bazen harciyi görmediğinde diski çıkarıp bilgisayara takıp tekrar tvye bağladımda gördüğü oluyo görmediğide oluyo fiş çekmek kesin çözüm. ses sistemi bağlamayı denemedim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

Hocam 49pus7803 kullanıcısıyım ben şahsî fikrim üçü arasında günümüz kullanımında bizim gözümüzle görebileceğimiz bir farklılık yok 4K film bulamıyoruz doğru düzgün, yayınlarımızın zaten kalitesi yok malum çok profesyonel olarak kullanmayacaksanız 7803 e o kadar para vermenizi gereksiz buluyorum ben. 7303 almaya gittim ben alamadım mağazadan gece indiriminden yakalayıp daha ucuza geldiği için 7803 aldım bende. Bildiğim farkı 7303ve 7503 8bit 7805 10 bit onada o kadar para vermeyin ayrıca vatanın gece indirimlerini takip edin.
    Kardeşim daha bugün aldım netflix denen bişey var 4k film bulmak okadar zor değil internette netflix olmasada bulunuyor:) okadar kafa karıştırıcı yorum yazmışki herkes alıp almamakla 3 ay kararsız kaldım sonra gözümü karsrtıp 7803 aldım dediklerinizin hiçbirisini yaşamadım benim anladığım 5.000 tl lik tv yi 3.700 gibi rakama almanızdan kaynaklı olabilir bu serilerde 2 model var araştırdığım kadarıyla ..pus7803/12 yada/24 mü neydi unuttum şimdi birisi ucuz birisi pahalı benim tavsiyem gece indirimine falan bulaşmayın belki hatalı belki teşhir ürünü satıyorlar o fiyata.. ayrıca bu fiyata bu kalitede tv bulmak çok zor burdaki yorumlara kimse aldanmasın alıp almamak arasında kalan arkadaşlara söylüyorum hiç yorumlara aldanmayın alın derim. Kullanan arkadaşlara tek bir sorum olucak gelen sevis PS4 ü Hdmi 3 veya 4 e tak dedi taktım 5-6 saat sonra televizyon hdmi 1 veya 2 ye takmamı önerdi anlam veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 14 Nisan 2019; 3:9:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: toramante

harici disk tv hiç kapanmadığı zaman sadece uyku modunda bırakıldığında bendede bazen görüyo bazen görmüyo.görmediği zaman tvyi kapattıktan sonra fişi çekip biraz bekliyorum sonra tekrar açtığımda görüyo. başka bi çözüm bulamadım. bazen harciyi görmediğinde diski çıkarıp bilgisayara takıp tekrar tvye bağladımda gördüğü oluyo görmediğide oluyo fiş çekmek kesin çözüm. ses sistemi bağlamayı denemedim bilmiyorum
    Servis kesinlikle fişi çekme diye uyardı beni hep takılı kalması gerekiyormuş yoksa yazılımı bozulur dedi

• quote:

mağazada bakıp görmekte cok aydınlatıcı olmayabiliyor mesala bu tvde 49 pus 7803 te demo cok iyi teşhirdeki bütün tvlerden kendini ayırt ettiren parlaklık ve renklere sahip ama gercekte öyle değil demodaki görüntülerin biri dışında tamamı yakın çekim çünki yapın performansı iyi demodada bunu ön plana çıkarmışlar ama uzak iyi değil. tv panel olarak fena değil bana temiz bir panel denkgeldi en ufak bi toz zerresi dahi yok ışık sızmsı edge led olmasına rağmen cok az diyebilirim kontrastı ve parlaklığı orta ayarda kullanınca hiç belli olmuyor ama tvde bandlig var tvnin yakın performası iyi ama kadraj genişledikçe bandlig cok net bir şekilde belli oluyor 49 inç için 50 hz yeterli değilmiş bana göre ayrıca tvnin yazılım konusunda sıkıntıları var 4k tv alıyoruz zar zor 50 gb boyutlarda 4k film bulup günlerce inmesini bekliyoruz ama tvnin kendi oynatıcısı 4k film oynatamıyor sırf 4k diye fullhd tvye göre 1.5 hatta 2 katı bedel ödediğimiz tv 4k film oynatamiyor sonra hadi bakalım 4k player uygulması araştır tmm uygulamayıda bulduk hadi busefer altyazı türkçe karakter sorunu tvde sürekli dil seçeniğini bi türkçe yapıp sonra unikod a geçirmek zorunda kalmamalıydık diye düşünüyorum.ayrıca başlık "Philips 49pus7803 deneyim" cok konuşulmadı ama genel olarak tvyi kullananlar tvyi alacaklara yardımcı olabilmek adına deneyimlerini yazdı başlık "tv tavsiyesi" değil
    Niye 4K film için bu kadar işkence çektiğinizi anlamıyorum netflix veya amazon prime gibi yerlere neden abone olmuyorsunuz 4k filmler diziler mevcut orda tv ye okadar para veriyoruz yazık yani paranıza bari değerlendirin ayrıca 1080p ve 4k arasında (internet dizileri ve filmleri için uydu yayını değil) okadarda çok büyütülecek fark bulunmuyor tabiki var ama olmazsaolmaz değil şuan netflix te hd izlediğim filmler bile 4K tadında:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 14 Nisan 2019; 3:9:9 >

• arnavut_efe kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla hdmi 1 2 oyun için önayarlı geliyor, taktığınızda o yüzden uyarı veriyor hdmi 3 takıp çıkışı oyun konsolu yaparsanız daha sormaz.

Edit: Verdiğim linkte detaykı bilgi var anladığım kadarıyla oyun konsoluyla yada pc monitörü için farketmiyor.Zaten HDMI 1.2 yetiyor.

dhbr.co
    Yeniden Yönlendirme Bildirimi
    http://dhbr.co/bs7G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spooker42 -- 15 Nisan 2019; 10:3:47 >
  • Yani hdmi 1 ve 2 mi daha iyi hdmi 1 e takınca ultra hd modu aktif gibi bişey belirdi. Birde dediğinden anlamadım hocam 3 e mi ayarlayıp takıyım yoksa 1 ve 2 yeterlimi ?
    Kısaca hangi hdmi 2.2 hangisi 2.0 hangisi 1.2 onu merak ediyorum 1 mi 2 mi 3 mü 4 mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 16 Nisan 2019; 0:46:46 >
    Hocam HDMI girişlerinde etiket varsa etikete göre takmanız lazım aöa genelde HDMI 1 çıkışı işinizi görür.

Benim televizyon 43pus6503 , hdmi 2 ve 3 4kda 60fp de yayın veriyor ondan dolayıdır , sizinki hangi hdmi de 4k bilmiyorum sitesine bir bakın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnavut_efe

Kardeşim daha bugün aldım netflix denen bişey var 4k film bulmak okadar zor değil internette netflix olmasada bulunuyor:) okadar kafa karıştırıcı yorum yazmışki herkes alıp almamakla 3 ay kararsız kaldım sonra gözümü karsrtıp 7803 aldım dediklerinizin hiçbirisini yaşamadım benim anladığım 5.000 tl lik tv yi 3.700 gibi rakama almanızdan kaynaklı olabilir bu serilerde 2 model var araştırdığım kadarıyla ..pus7803/12 yada/24 mü neydi unuttum şimdi birisi ucuz birisi pahalı benim tavsiyem gece indirimine falan bulaşmayın belki hatalı belki teşhir ürünü satıyorlar o fiyata.. ayrıca bu fiyata bu kalitede tv bulmak çok zor burdaki yorumlara kimse aldanmasın alıp almamak arasında kalan arkadaşlara söylüyorum hiç yorumlara aldanmayın alın derim. Kullanan arkadaşlara tek bir sorum olucak gelen sevis PS4 ü Hdmi 3 veya 4 e tak dedi taktım 5-6 saat sonra televizyon hdmi 1 veya 2 ye takmamı önerdi anlam veremedim

Alıntıları Göster
    ben tv yi 2018 in 6. ayında 3800e almıştım. ozaman dolar 4 lira civarıydı enflasyonda %11 di. senin tvyi 5000 liraya alman seri ile alakalı değil şuanki döviz kuru ve enflasyonla alakalı olabilir.

• quote:

Servis kesinlikle fişi çekme diye uyardı beni hep takılı kalması gerekiyormuş yoksa yazılımı bozulur dedi

Alıntıları Göster
    fişi tv açıkken çekmiyorum tvyi kapattıktan sonra çekiyorum. servis fişi çekili olmadığı sürece tvnin kapanmadığını söyledi ki öylede zaten kapanmıyor uyku moduna geçiyor.servis elemanları güç tasarrufu açısından tv uzun süre kullanılmayacaksa fişi çekmemi önermişti.
  • quote:

Niye 4K film için bu kadar işkence çektiğinizi anlamıyorum netflix veya amazon prime gibi yerlere neden abone olmuyorsunuz 4k filmler diziler mevcut orda tv ye okadar para veriyoruz yazık yani paranıza bari değerlendirin ayrıca 1080p ve 4k arasında (internet dizileri ve filmleri için uydu yayını değil) okadarda çok büyütülecek fark bulunmuyor tabiki var ama olmazsaolmaz değil şuan netflix te hd izlediğim filmler bile 4K tadında:)

Alıntıları Göster
    4k tv alırsan 4k görüntü beklentin olur. 4k diye aldığın tv 4k oynatamıyorsa bu bir sorun ve eksikliktir. tam sorunu başka uygulamalar kullanarak çözdük derken son güncelleme ile uygulamaların diske erişimi sorunu ortaya çıktı. bu tvyi alacak kişiler 4k fiyatına full hd tv sahibi olacaklar.ben burdan bunu söylemeye çalıştım. 2160p yerine 1080p ile idare edeceksek ozaman bu tv ye verdiğimiz para ile fullhd 100hz daha iyi bi tv alabilirdik. burda 1080p mi 2160p mi tartışması yapmıyoruz bence de 2 görüntü arasında cok anlamlı bir fark yok ama mesele o değil 4k diye satın alınan bi tvnin 4k oynatamaması bu tv için (-) dir.

• Beyler 6 ay sonraki hali televizyonun durup dururken ekran gitti
    Philips 49PUS7803 Deneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraKasugano -- 12 Haziran 2019; 17:30:23 >
  • quote:

4k tv alırsan 4k görüntü beklentin olur. 4k diye aldığın tv 4k oynatamıyorsa bu bir sorun ve eksikliktir. tam sorunu başka uygulamalar kullanarak çözdük derken son güncelleme ile uygulamaların diske erişimi sorunu ortaya çıktı. bu tvyi alacak kişiler 4k fiyatına full hd tv sahibi olacaklar.ben burdan bunu söylemeye çalıştım. 2160p yerine 1080p ile idare edeceksek ozaman bu tv ye verdiğimiz para ile fullhd 100hz daha iyi bi tv alabilirdik. burda 1080p mi 2160p mi tartışması yapmıyoruz bence de 2 görüntü arasında cok anlamlı bir fark yok ama mesele o değil 4k diye satın alınan bi tvnin 4k oynatamaması bu tv için (-) dir.

Alıntıları Göster
    sana tv alırken ben pc yim demiyorki gir diyor bak netflix yaptım kumandana öde diyor paranı izle rahatça :) her televizyonda usbden 4k film oynatırsan sıkıntı çıkarır ben bunu demeye çalışıyorum :))))

• Arkadaşlar ekrandaki bulutlanmalar artmaya başladı iyice çok koyu sahneler hariç çok sıkıntı çıkarmıyor ama servis ne söyler sizce?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.