Bildirim
philips 49pus6101 hakkında?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ldg
philips 49pus6101 kipada 1900 tl indirime girmiş tavsiye edermisiniz? bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler?
Fiyatı çok uygun 2400 TL'den aşağı yok genelde sitelerde....Tek dezavantajı 2 çekirdekli olması.. Vestel bile 4K tv'leri kasmasın etmesin diye 4 çekirdekli sunarken bu üründe 2 çekirdek olması fiyasko..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: semih_izmir
quote:
Orijinalden alıntı: ldg
philips 49pus6101 kipada 1900 tl indirime girmiş tavsiye edermisiniz? bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler?
Fiyatı çok uygun 2400 TL'den aşağı yok genelde sitelerde....Tek dezavantajı 2 çekirdekli olması.. Vestel bile 4K tv'leri kasmasın etmesin diye 4 çekirdekli sunarken bu üründe 2 çekirdek olması fiyasko..
evet bende 2300 2400 lerden aşağısını göremedim salı günü gelecek bekliyoruz bakalım ,sağolun. -
Evleneceğim icin media markt gece indiriminden 2 bin liraya aldim, umarim pisman etmez...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
memnunmusunuz tv den bir sıkıntısı var mı? -
Şimdi gördüm, kusura bakmayın. Gayet memnunum, ekranın çok parlak olmaması bazı kullanıcılar için problem olabilir ama gözümü yormuyor, o açıdan sıkıntım yok. Tam rakamı hatırlamıyorum ama uygun da fiyata almıştım, tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X