Şimdi Ara

Philips 47PFL7606 3D FULL HD LED Televizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.buduro.com/urun/philips-47pfl7606-3d-full-hd-led-televizyon.aspx linkindeki tv için öneri ve görüşleriniz nedir acil olarak,

• Aynı televizyondan bizde var. Genel olarak şimdiye kadar hiçbir sorun çıkarmadı, yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz sanırım. Ama daha sonra aklını karıştırabilecek tek şey çerçevesi. Sanki yeni değilmiş gibi bir izlenim bırakabilir biraz kalın olduğu için. Yani tasarıma aşırı önem veren birisiyseniz daha ince çerçeveli Philips'in yeni modellerine bakmanızı öneririm. Bir de televizyonun wifisi ready olarak var, yani wifi için sonradan adaptör gerekiyor bunu da belirteyim. Gerçi kullanılmıyor pek smart özellikleri televizyonların, ben kabloyla denedim birkaç kez nasıl acaba diye ama pek hoşnut kalmadım arayüzden falan. Çok fazla olumsuz özellik yazmış gibi oldum ama bunlar sadece izlenimlerim yani. Görüntü kalitesi, 3D kalitesi olarak tv gayet başarılı. HD olmayan görüntülerde bile renk oranı falan çok düzgün televizyonda. Hatta geçende komşumuzun birisi LG almıştı gidip bakmıştım ATV'nin turuncusu resmen sönüktü neden öyle anlamadım ama eve gelip kendi televizyonumuzu açınca tekrar anladım kıymetini Yazabileceklerim bunlar, aklına takılan şeyler olursa pm yoluyla falan ulaşabilirsin bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.