Şimdi Ara

Philips 47 pfl7008k vs pfl6158k (acele)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun lafin kisasi acele karat vermem gerekiyor, birisi 2500 oteki 3000 tl. Panelin ayni oldugu soyleniyor, hd goruntude bir kalite farki hissetmedim ama sd goruntude 7008k nine renkleri daha iyi groundu gozume.
    Ambilight 3 tarafli da keyfi arttiriyor gorunuyor fakat 500 tl farka deger mi tam emin degilim.

Acaba tavsiyede bulunacak var mi? Bu farki vermeye deger mi? Eger kalite farki da varsa ya da daha az sorunluysa 7008 e cikabilirim?

• Fark
    Camera
    3 tarafli amblight
    DTS ses codec desteği
    Ve kasa bunun dişinda fark yok ben 6158 alir yanina da android box alir kökünden cozerim isi ki
    Öyle yaptim zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası Ambilight özelliğinden dolayı 7008 modelini seçerim. Hatta 7108 beyaz kasa olanı gerçekten muhteşem görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Fark
    Camera
    3 tarafli amblight
    DTS ses codec desteği
    Ve kasa bunun dişinda fark yok ben 6158 alir yanina da android box alir kökünden cozerim isi ki
    Öyle yaptim zaten

Insanin kafasi karisiyor, ben de camera ve DTS destegini onemsemiyorum, 3 lu ambilight ise aklimi celiyor.

Bir de sanki 6 serisinde daha fazla sorun varmis gibi gorunuyor. Zaten bu 6158 oyle bir seri ki adam akilli test felan da yok ortada. HD yayinda fark gormememe ragmen sd yayinda 6158 daha koyu ve sariya calan bir goruntu veriyordu 7008 e nazaran. Ben de acaba diyorum panellerden iyi olanlari 7 ye kalani 6 ya mi koydular ya da yazilimsal bir baska sorun mu var.

Isin bir baska boyutu da 3000 e 7008 e cikiyorsunuz bu sefer de 3700 civarina 8008 var ve 8008 in paneli cok daha iyi, insan nerede durmasi gerektigini sasiriyor.

• İste ben de uzun izlemeleri neticesinde 2399 TL te 6008 aldim. Bu arada 6008-6198-6158-6188 ayni tvler kasa renkleri farklı biraz o kadar

• Bir de şöyle bir durum var, 7008 serisi artik genelde birkaç tane oluyor ellerinde ve iade ürün olma ihtimali var bence. Gezdiğim tekno marketlerde 6000 serisi daha çoktu çoğunda ve kutulari sağlam.bazi 7008 kutulari tekrar bantlanmış gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: splater

Bir de şöyle bir durum var, 7008 serisi artik genelde birkaç tane oluyor ellerinde ve iade ürün olma ihtimali var bence. Gezdiğim tekno marketlerde 6000 serisi daha çoktu çoğunda ve kutulari sağlam.bazi 7008 kutulari tekrar bantlanmış gibiydi.

Oyle bir durum ki ben de aslinda 6158 almistim, geldiginde kutu basit bir cam bant ile kapatilmisti ve acikcasi suphelenmistim, nihayetinde urun bozuk cikti ve degisim oldu. Aldiginiz urunun bozuk gelip degistirmek zorunda kalmaniz kotu bir durum. Ben de aslinda bu yuzden belki 7 serisinde bu durum daha az olur dusuncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49D503640 -- 1 Şubat 2014; 13:08:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 46PFL4418K/12
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

İste ben de uzun izlemeleri neticesinde 2399 TL te 6008 aldim. Bu arada 6008-6198-6158-6188 ayni tvler kasa renkleri farklı biraz o kadar

Ben de bugun artik 500 lira vermenin anlamli olmadigina karar verip yenisini getirttim, bu seferki panelde sorun yok gibi, biraz ayarlayinca epey guzel gorunuyor. Tabi 3 tarafli ambilight a gore cok az ambilight led i var ama olsun yine de iyi bir atmosfer sagliyor. Eger 200 lira olsaydi fark alirdim ama 500 fazla geldi.

Bu arada sanirim onceki tv daha onceden acilmisti nasil anladigimi sonra anlatirim, bu sifir tertemiz geldi.

Yorumlar icin tesekkurler umarim memnun kalirim.
  • Önceki panelde ne gibi bir sorun vardi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.