Şimdi Ara

Philips 46PFL5805

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 46PFL5805 Darty'de gördüm 3000 lira. %20 indirimle beraber 2400 liraya geliyordu. Alınır mı bu ürün?

• Ben aldım bu ürün çok yeni ve çok iyi fiat bu özellikde bu fiatta gayet iyi. bu bugün tarihi itibari le kıyas yapılacak olursa bu fiatta philips kalitesinde cihaz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunersoy -- 7 Aralık 2010; 15:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Philips 46PFL5805 Darty'de gördüm 3000 lira. %20 indirimle beraber 2400 liraya geliyordu. Alınır mı bu ürün?

Az önce Media Markt mağazasında sordum 2.699 TL dediler, ayrıca Electro World'e (Kurtköy Via Port ) sordum, orda yokmuş.

Darty'de %20 indirim olduğuna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdesign

Az önce Media Markt mağazasında sordum 2.699 TL dediler, ayrıca Electro World'e (Kurtköy Via Port ) sordum, orda yokmuş.

Darty'de %20 indirim olduğuna emin misiniz?

dartydeki indirim 4-6 aralık arasındaydı...

bende bu modelin 40'' olanını 1679TL ye aldım, yarın gelip kuracaklar hayırlısıyla...
  • Arkadaşlar 7 aralık da yazmıştım, bende aldım diye tv kuruldu denedim kullanmaya başladım herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Fiat konusunda evet ben 6 aralıkda darty den 2400 tl aldım %20 indirmli fiatı, fiat mukayesesi yaparken aldığın günün piyasa şartları göz önünde bulundurulduğu zaman çok iyi fiatta çok iyi bir cihaz aldım, herkese tavisye ederim. ayrıca world kartta 8 taksitli.... bu fiatlar bir daha olmaz değil belki daha uygun fiatta daha fazla taksit imkanı ile yeni kampanyalar olabilir ama size tavsiyem benim yaptığım gibi marka ve modelini belirleyin daha sonra fiat araştırması yapın arkadaşlar. 46pfl5805 modelinin diğer phılıps modellerinden farkı 3D yok eternet girişi birde entegre wifi yok diğer özellikler birebir aynı sizde kullanacağınız özellikler çerçevesinde iyi cihaz almak istiyorsanız bu cihaz mükemmel.
  • Bu ürün beyaz eşya merkezi diye bi yerde internet sitesinde 2200 tl buradan alsam sıtınkı çıkarmı bilgisi olan varmı ?

www.beyazesyamerkezi.com
  • Ben ürünü 08.08.2011 tarihinde Teknosadan 1700 liraya aldım kampanya varmış... Cihaz gerçekten iyi ve piyasa fiyatının altında aldım... Beyaz Eşya merkezi firmasına güvenebilirsiniz. Kendileri ile şahsen çalışıyorum. Bir sıkıntı olmaz ama fiyatları pahalı Bilginiz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzmanfr

Ben ürünü 08.08.2011 tarihinde Teknosadan 1700 liraya aldım kampanya varmış... Cihaz gerçekten iyi ve piyasa fiyatının altında aldım... Beyaz Eşya merkezi firmasına güvenebilirsiniz. Kendileri ile şahsen çalışıyorum. Bir sıkıntı olmaz ama fiyatları pahalı Bilginiz olsun...

merhaba
    bende ilgileniyorum da phillips ile teknosadan baktım bende 1700 e.

film denedinizmi? USB den .mkv filmleri çalıştırıyormu?
    yada HD Dvix leri?

normal dvixleri çalıştırıyo diye okudum istanbul bilişimde
  • stoktaki son ürünü siz almışsınız heralde :)
    teknosanın hiçbir mağazasında kalmamış. malesef. teşhirde bile yok.
  • Evet Son 2 adet ürün kalmıştı ertesi güne gidip son 1 tane kalanı yakaladım. Memnunum televizyondan usb'den mkv yazmıyor ama denedikten sonra bilgi veririm. Arkasındaki ışıklar şahane yani alacaklara tavsiye ederim. Usbden avi falan oynatıyor. Takılmaz yok 100 hz olması da gayet doğal görüntü akışı sağlıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.