Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL8694 AMB FHD LCD TV ile Philips 42PFL7675H/12 42'' Full Hd Led Televizyon Sizce hangis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHILIPS 42PFL8694 AMB FHD LCD TV ile Philips 42PFL7675H/12 42'' Full Hd Led Televizyon

phlips marka bu iki TV arasında gidip geliyorum sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can174 -- 17 Haziran 2010; 12:19:44 >

• İkisinide yakından inceleme fırsatı buldunuz mu?
  • sadece 8694 Teknosada inceledim 7675 modelinin özelliklerine Phlips sitesinden baktım.
  • Orta ve üst segment 2010 ürünleri piyasada pek göremiyoruz o yüzden sordum, yakından incelemeden karar vermemenizi tavsiye ederim...
  • Bir saat önce Philips 42PFL7675H/12 42'' Full Hd Led Televizyon siparişini gecerek parasını ödedim.Düşünmekten kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: can174
    sadece 8694 Teknosada inceledim 7675 modelinin özelliklerine Phlips sitesinden baktım.

Hayırlı olsun.hangi teknosada incelediniz acaba?teşhir ürünü mü satılıyordu ?
  • Hayır 8694 ler şu an Teknosalarda yok ben daha önce incelemiştim.Ama sitesine bakılırsa tekrar gelecek 1899 tl den satışa sunulacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hayır 8694 ler şu an Teknosalarda yok ben daha önce incelemiştim.Ama sitesine bakılırsa tekrar gelecek 1899 tl den satışa sunulacak

Anladım teşekkürler
  • quote:

Bir saat önce Philips 42PFL7675H/12 42'' Full Hd Led Televizyon siparişini gecerek parasını ödedim.Düşünmekten kurtuldum

acaba,nerden ve kaça verdiniz siparişi öğrenebilrmiyiz mahsuru yoksa?
  • quote:

Bir saat önce Philips 42PFL7675H/12 42'' Full Hd Led Televizyon siparişini gecerek parasını ödedim.Düşünmekten kurtuldum

Hayırlı olsun. Yeni seri ve bildiğim kadarı ile çok iyi enerji tasaruflu.
    http://www.hepsiburada.com/philips-42pfl7675h12-42-full-hd-led-televizyon-/ProductDetails.aspx?productId=evph42pfl7675&categoryId=163192
    alacaklara en iyi fiyatı gördüğüm yer olarak hb öneririm.

• Hb verdiğim sipariş hala gönderilmedi.Sipariş takibinde 4-5 gündür tedarik sürecinde yazıyor.Bir kaç gün daha bekliyeceğim geldiğinde tv ilgili ilk yorumları size aktarırım
  • hb mesaj at yada ara kesin durumu söylesinler sana. Bazen böyle olabiliyor.
  • Şimdi Hb mesaj attım.Ürünüm 4-5 gündür tedarik sürecinde elinizde stoklarda varmı,en erken ne zaman göderirsiniz diye bakalım ne cevap gelecek.Ben yanlız stoklarda olmadığını düşünüyorum ürün gelmeden satışa başlandı gibi geliyor bana...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.