Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL7762 106 ekran FULL HD 3999YTL. ALINIR MI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
13.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • raıf dostum 4000ytl yı eger nakıt soyluyorsan alabılırsın ama 4000ytl taksıtlı olarak dusunursen(keske oyle olsa) cok zor derım ama kısmet bekleyelım gorelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: magiccan

Ben yaklaşık o fiyata garantili aldım o yüzden bence istanbulbilişim'e gerek yok.

(Televizyon geldi ve kuruldu, fotoğraflar yakında )

Hocam, bilmedigimden soruyorum.
    Dogubank Dikmen dediginiz yer, garantili bir yer mi? IStanbul'da yasamadigimdan pek bilmiyorum ama Dogubank urunleri garantisiz diyorlardi. Garantili ve fiyatlar iyiyse, biz de gelip alalim.
  • sirkecideki philips bayisi
  • arkadaslar ıstınye teknosa yenı acıldıgı ıcın butun urunlerde %20 ındırım+bonusa 6 axess e 12taksıt yapmıs

12 tane 7762 3200ytl den taksıtle satılmıs bılgınız olsun sımdı arkadasım oradan 2900ytl ye 42q91 aldı 12taksıtle!1
  • Kesin almayı düşündüğüm bu televziyonu dün nihayet görebildim.
    İki hayal kırıklığım var , "benim seçimimde" önemli olan bu iki unsur nedeni ile alım sürecinde pause'a bastım.

1- Hem panel hem de kasa çok ısınıyor. Benim plazma seçmememde ısı önemli faktörlerden birisi iken 7762'nin en az plazma kadar ısınması önemli sorun . Hemen yanındaki lcd'ye dokunuyorsunuz tabii ki neredeyse buz gibi. (umarım benim baktığım tv sorunludur , ürünün genelinde problem yoktur)

2- Supernova serisi ince dizayn deniyordu ; arkada neredeyse tv kalınlığı kadar bir subwoofer var . Duvara asmak istediğinizde duvar ile ekran yüzeyi arasındaki mesafe yaklaşık 30-35 cm oluyor. (umarım subwoofer sökülebiliyordur) ayrıca bu sw olmadan da -iddia edildiği gibi- hiç de ince değil.

Bence önemli bu iki sorunu çözmeden bu tv'yi almamaya karar verdim.

Bir de iyi not , teşhirdeki bütün TVler arasında belirgin parlak görüntüsü ile "buradayım" diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrx -- 25 Eylül 2007; 11:33:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Astrx

Kesin almayı düşündüğüm bu televziyonu dün nihayet görebildim.
    İki hayal kırıklığım var , "benim seçimimde" önemli olan bu iki unsur nedeni ile alım sürecinde pause'a bastım.

1- Hem panel hem de kasa çok ısınıyor. Benim plazma seçmememde ısı önemli faktörlerden birisi iken 7762'nin en az plazma kadar ısınması önemli sorun . Hemen yanındaki lcd'ye dokunuyorsunuz tabii ki neredeyse buz gibi. (umarım benim baktığım tv sorunludur , ürünün genelinde problem yoktur)

2- Supernova serisi ince dizayn deniyordu ; arkada neredeyse tv kalınlığı kadar bir subwoofer var . Duvara asmak istediğinizde duvar ile ekran yüzeyi arasındaki mesafe yaklaşık 30-35 cm oluyor. (umarım subwoofer sökülebiliyordur) ayrıca bu sw olmadan da -iddia edildiği gibi- hiç de ince değil.

Bir de iyi not , teşhirdeki bütün TVler arasında belirgin parlak görüntüsü ile "buradayım" diyordu.

dostum tv nın kalınlıgı 12,5cm gozukuyordu yanlız ısınmasına bırsey dıyemeyecegım ama sunu soyleyebılırım carousel dekı teknosa da lg42ly95 ve samsung 40s81 den daha net gosterıyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostum tv nın kalınlıgı 12,5cm gozukuyordu yanlız ısınmasına bırsey dıyemeyecegım ama sunu soyleyebılırım carousel dekı teknosa da lg42ly95 ve samsung 40s81 den daha net gosterıyordu

Arkada +10cm gibi ilave subwoofer var , onunla birlikte genişlik 20cm'nin üstü , bir de subwoofer'ı duvara tam dayayamayacağımıza göre toplam genişliği düşün , bence can sıkıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Astrx

Kesin almayı düşündüğüm bu televziyonu dün nihayet görebildim.

Kalınlığına bir şey diyemem, duvara da asmadım, ama sanırım 7662'den daha ince.

Isınma içinse söyleyebileceğim, 3 gündür 14-15 saat açık kalıyor ve tüplü bir televizyondan daha fazla ısındığını söyleyemem.

Onun dışında da gayet memnunum (kablo tv görüntüsünün facia olması dışında)

• quote:

arkadaslar ıstınye teknosa yenı acıldıgı ıcın butun urunlerde %20 ındırım+bonusa 6 axess e 12taksıt yapmıs

12 tane 7762 3200ytl den taksıtle satılmıs bılgınız olsun sımdı arkadasım oradan 2900ytl ye 42q91 aldı 12taksıtle!1

öyle kafanı duvarlara vurma dostum.7762 için tıkla

bu da öbürü 7862 için büyük umut

PHILIPS 42PFL7762 106 ekran FULL HD 3999YTL. ALINIR MI

• dostum fıatları gercekten ıyı ama keske su 7862 yıde getırselerdı ama kesınlıkle emınım phılıps bu urunu getırmeyecektır ancak dogubank kanalı ıle alınabılır

estoredekı fıatlar phılıps ın fıyatlarına gore ucuz 7762 350ytl 7962 de 700ytl ucuz valla
  • quote:

dostum fıatları gercekten ıyı ama keske su 7862 yıde getırselerdı ama kesınlıkle emınım phılıps bu urunu getırmeyecektır ancak dogubank kanalı ıle alınabılır

estoredekı fıatlar phılıps ın fıyatlarına gore ucuz 7762 350ytl 7962 de 700ytl ucuz valla

yeni fiyatlar böyle olunca;eğer doğubank'tan alacaksak 3000-3500 ytl den fazla peşin para verilmez..
  • peki fiyat indirimi ne zaman gerceklesir?ekim bası mı ortası mı ?
    fikri olan ?
  • 3700 YTL peşin paraya 7962 satın aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

3700 YTL peşin paraya 7962 satın aldım.

Hayırlı olsun dostum . Nereden aldınız ve kurulduğu zaman izlennimler ,yorumlar lütfen .Philips lcd club a gönderirseniz harika olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokinto

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

3700 YTL peşin paraya 7962 satın aldım.

Hayırlı olsun dostum . Nereden aldınız ve kurulduğu zaman izlennimler ,yorumlar lütfen .Philips lcd club a gönderirseniz harika olur.

En kısa zamanda bir inceleme yapacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: magiccan

Kalınlığına bir şey diyemem, duvara da asmadım, ama sanırım 7662'den daha ince.

Isınma içinse söyleyebileceğim, 3 gündür 14-15 saat açık kalıyor ve tüplü bir televizyondan daha fazla ısındığını söyleyemem.

Onun dışında da gayet memnunum (kablo tv görüntüsünün facia olması dışında)

Çok büyük ihtimal benim baktığım Tv'de bir problem vardı , ne yazık ki ank'da bir ikincisini görebileceğim bir mağaza şimdilik yok. (kalınlığı yaratan ise panel değil arkaya monte edilmiş olan TV kalınlığındaki Subwoofer , yani sehpada sorun olmaz ama duvara takmak için öne asmalısınız )

Kablo için felaket demişsiniz peki (varsa) uydu'da sonuç nedir?
    Ayrıca anlayamadığım birşey var ki ; genelde herkes kablodan hiç memnun değilken mngb arkadaşın (başka bir başlıkta resimlediği) kablodan aldığı görüntü nasıl mükemmel olabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrx -- 27 Eylül 2007; 9:39:36 >

• Arkadaşlar,

7762'nin estore nakit fiyatı

3.305,05 YTL

Sanırım en düşük fiyatı şu an bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Arkadaşlar,

3.305,05 YTL

3250 YTL oldu şuan Phılıps Resmi Garantili Ankara da Phılıps Bayii Fiyatı nakit peşin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

Arkadaşlar,

3.305,05 YTL

3250 YTL oldu şuan Phılıps Resmi Garantili Ankara da Phılıps Bayii Fiyatı nakit peşin....

Yoksa burası orsasımı hani jovenle gidip alacağımız yermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

Arkadaşlar,

3.305,05 YTL

Ankara'ya taşınıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.