Şimdi Ara

Philips 42PFL7662 Analog-Digital sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.Forumda yeniyim ve LCD olayından pek anlamıyorum
    Philips 42PFL7662 lcd tv kullanıyorum.TV'yi ilk aldığımda uydu açık konumdayken TV'yi açtığımda,direkt olarak uydu yayını ekrana geliyordu.Fakat şimdi ilk olarak Digital TV açılıyor ve Analog'a geçip Ext1 veya Ext2 yi seçmek zorunda kalıyorum.Eskisi gibi açar açmaz uydu yayınını nasıl izleyebilirim?veya default açılış kanalı gibi bir ayar varmı?Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkür Ederim

• Panelin Kumandasından INPUT>>>bas ve Up/Down ile Receiver ın bağlı olduğu konumu bul ve seç >> OK+

Stand-by dan kapa ve tekrar aç,denemiş olursun ve düzelmesi lazım(önce Receiver ı aç sonra paneli!!)
    ++
  • Teşekkür ederim,dediklerini harfiyen yaptım ama yine aynı şey oldu.Digital modda açıldı ve analoga geçmem gerekti.Aynı TV'den 2 tane var ve birinde bu sorunu yaşıyorum.
    Peki TV'yi fabrika ayarlarına geri göndersem işe yarar mı?Ve fabrika ayarlarına nasıl geri gönderebiliyoruz?
    Tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordeal68 -- 12 Ağustos 2009; 22:17:31 >
  • O zaman panelde Input hatası var demektir,örneğin diğer TV böyle olmuyor diyorsun!!

Birde şöyle dene>>>
    -Paneli Stand-by dan kapat
    -Sonra panelin elektrik kablosunu prizden çek ve tamamen kapansın
    -1/2 dak. bekle
    -Receiver ı aç önce
    -sonra panelin kablosunu prize tak ve TV yi aç
    -panelden Input>>Receiver portu seç OK+
    -daha sonra paneli Stand-by yap(Receiver açık kalsın bu arada!)

bak bakalım düzeldimi??

++
    Bu arada TV Menu>>Setup>>Installation>>Preferences>>Location=HOME oluyor!!

++

TV Menu>>Setup>>Installation>>Factory settings>>OK çıkmak için MENU ye bas

not;bu durumda sadece görüntü ve ses ayarları resetlenir,diğer ayarlar değişmez!!!

DEFAULT a SM den olur(genelde böyle olur)!

++
  • Lanet şey yine olmadı.Kullanım klavuzunda TV üzerindeki "Menu" tuşuna 5 sn. basınca resetleneceğini yazıyor.Ama o da olmuyor.Yarın müşteri hizmetlerini yada servisi arar hallederim.Çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHİLİPS Monitör Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    philips lcd tv görüntü yok
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.