Bildirim
philips 42pfl7606h/Lg lw4500/lg lw5500
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım ben epeydir lg tv leri inceliyorum. öncelikle lg alacaksan 4500 yerine 5500 tercih etmen daha iyi olur. benm aklımda hep 5500 vardı taki teknosaya gidip phılıps ile lg 5500 ü yanyana 3D film izleyene kadar. bariz bir görüntü farkı vardı. gerçek 3 boyutu philips lg ye göre daha iyi veriyodu. lg düşünmemin en büyük nedeni internet özelliği olması idi ama derinlik istersen phlips daha iyi fiyatlarıda hemen hemen aynı. philipsin eksileri usb den 4gb dan fazla boyutta birşey izleyememen.lg de sınır yok.umarım yardımcı olabilmişimdir. -
İnternet özelliği derken? Philips'te de var internet tv.
Ben de Philips 7606 ile LW5500 arasında kaldım, tavsiyesi olan? -
philipste de var net ama lg nin smart tv si daha kullanışlı. benm sana yavsiyem philips 7666 incele fiyatta uygun 42 ekran 2400tl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X