Şimdi Ara

Philips 42PFL6188K & Samsung ue40h6270

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir televizyon alacağım bütçeme uygun 2 model buldum ve kararsız kaldım. Philips 42PFL6188K ile Samsung ue40h6270 modeli. Bu 2 televizyon arasından hangisini seçmeliyim. Smart özelliklerinden çok görüntü kalitesi ve 3D performansı benim açımdan daha önemli. Televizyon ağırlıklı olarak film ve oyun amaçlı kullanılacak. Ps3, ps4 ve pc bağlı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 21 Ağustos 2014; 15:18:24 >

• para bolsa philips iyi gibi hz farkı var. Ben tv de kesinlikle samsungdan yanayım(dünaydada son 8 yıldır 1 numaraymış) o philips i alacağıma ue40h6270 bu ürünün 400hzlisini alırdım senin yerinde olsam. ben bu hafta içerisinde 1400e ue40h6270 aldım 200hz memnunum, 2 adet 3d gözlüğüde içerisindeydi, wifisi hd uydualıcısı güzel çekiyor kablosuz klavye mouse bağlanıyor, facebookdan oyun vb oynanabiliyor, scart girişi var vb. hz e de takılma en iyi gaming notebookların hzleri 120 felandır. 200 fazlasıyla yeterli olacaktır.
  • Aslında şöyle bir durum söz konusu philiphs in bu modelini samsung dan daha ucuza buldum. Fakat philipsh i teşhir olarak görmediğimden kararsızım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.