Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bi ricam var.askilik ile duvara monte edilmis ise foto cekip yollayabilir misiniz?tv sehpasina koyduk ama alcakta duruyo.duvara asinca nasil duracak tam kestiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

arkadaşlar ben 47pfl6877 almayı düşünüyorum. Resimdeki tvnin yerine koyacağım tvyi. 3 taraflı ambide tv üstündeki kitaplık ambilight'ın ışığı yaymasını önlermi sizce. Bu şekilde üstünde dolap olarak kullanan arkadaşlar varmı?

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012

Tv'nin etrafında yani 3 tarafında da 50 cm boşluk olmadıktan sonra anlamı yok dostum
    Bu arada foton görünmüyor

evet yüklendi diyor ama bir türlü açılmadı foto. 50 cm yok ne yazık ki. nereden baksan 10-15 cm olur boşluk. O zaman iki taraflı olanlara bakıcağız artık

Yok hocam o kadar da abartma.Bende de etrafın boşluğu üst kısım hariç 20 cm civarı ama yinede tatmin edici.Üst kısım tamamıyla boş bende.Sen alacaksan yine de beni dinle 3 taraflı ambilightlı al.İlerde ne olacağı belli olmaz yeri değişir mobilya değişir içinde kalır bak.6 serisi alacaksan kesinlikle 6877 al gerisini boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Arkadaşlar ben de yaklaşık 10 gün önce burdaki yorumlardan da faydalanarak 6877 modelini aldım. Cihazdan oldukça memnunum şimdilik .

Benim de şöyle bi sorunum var. Panasonic marka DVD ev sinema sistemini hdmi kablosu ile tv ye bağladım. Daha önceki tv de smart kablosu ile bağladığımda tv nin sesini sinama sisteminden alıyordum fakat bu tv ye hdmi dan bağladığımda bu sesi alamıyorum .
    Ayrıca 6 kanalı ses ozelligi olan filmler mevcutmu . mevcutsa tek parça filmleri Tv'den USB bellek den bu ses sisteminden 5.1 olarak ses alabilirmiyim.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Konu hakkında bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: arifkoray

quote:

Orijinalden alıntı: arifkoray

arkadaşlar 47" 6877 3 aydır güncelleme yapamıyorum aralık ayındaki güncelleme yüklü. yükleme yapmak istediğimde tvniz güncel diyor, usbye indirip kurmak istediğimde zip olarak da attıp zipden çıkarıp da attım, ama tv güncelleme dosyalarını görmüyor. lütfen yardım

güncel

arkadaşlar hala cevap bekliyorum yardım lütfen
  • arifkoray kardeşim kısaca olay şudur, zip ten çıkardığın dosyayı usb ye atarken klasör dosyası açıp içine sakın atma boş bi alana at. ÖNEMLİ BİR UYARI DAHA SON GÜNCELLEMEYİ YAPTIM ŞU AN İNTERNETTE GEZİNİRKEN FLASH UYGULAMASI OLDUGUNDA AÇMAYAN PHİLİPSİN ESKİ VERSİYON UYGULAMASI BU YAMAYLA TARİH OLDU ŞUAN FİLM SİTELERİ VB SİTELERDEKİ FLASH UYGULAMALARINI AÇIYOR ARTI OLARAK 6877 MODELİNDEN ÇOK ÇOK MEMNUNUM, HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM, SON OLARAK ŞU ALTYAZI VE SES POROBLEMİNE DEYİNMEK İSTERİM mkvmerge GUI ADLI PROGRAMDAN MKV FORMATLI FİLMLERİ BU DOSYAYLA AÇIP,TÜRKÇE ALTYAZI SEÇENEGİNİ İŞARETLEYİP,VARSAYILAN İZ İŞARETİ OLARAK AYRLAYIP EVET KONUMUNA GETİRİRSENİZ SİZ HİÇBİR AYAR YAPMADAN DİREKT OLARAK ALTYAZI ÇIKACAKTIR. BU PROGRAMIN AMACI MKV FİLMLERİNİN İÇİNDEKİ SES DOSYASI VEYA ALAT YAZI DOSYALARINA ERİŞİM OLANAGI TANIMASIDIR YANİ KISACASI DEGİŞİKLİK YAPABİLİRSİNİZ ÖRNEK VEREYİM THE HOBBİT FİLMİNİ MKV 3D ALDIM İNGİLİZCEYDİ PİYASADA OLAN TÜRKÇE DUBLAJ LI OLAN FİLM DEN SES DOSYASINI ALDIM MKV FORMATLI OLAN HOBBIT FİLMİNDEN İNGİLİZCEYİ ÇIKARIP TÜRKÇE DUBLAJ SES DOSYASINI EKLEDİM SYAGILARIMLA

• yamayı nereden indirdin bende internetteki flash ları açmıyor
  • yamayı nerden indirdin bende internetteki flas uygulamaları açmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobbit_

arifkoray kardeşim kısaca olay şudur, zip ten çıkardığın dosyayı usb ye atarken klasör dosyası açıp içine sakın atma boş bi alana at. ÖNEMLİ BİR UYARI DAHA SON GÜNCELLEMEYİ YAPTIM ŞU AN İNTERNETTE GEZİNİRKEN FLASH UYGULAMASI OLDUGUNDA AÇMAYAN PHİLİPSİN ESKİ VERSİYON UYGULAMASI BU YAMAYLA TARİH OLDU ŞUAN FİLM SİTELERİ VB SİTELERDEKİ FLASH UYGULAMALARINI AÇIYOR ARTI OLARAK 6877 MODELİNDEN ÇOK ÇOK MEMNUNUM, HİÇ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM, SON OLARAK ŞU ALTYAZI VE SES POROBLEMİNE DEYİNMEK İSTERİM mkvmerge GUI ADLI PROGRAMDAN MKV FORMATLI FİLMLERİ BU DOSYAYLA AÇIP,TÜRKÇE ALTYAZI SEÇENEGİNİ İŞARETLEYİP,VARSAYILAN İZ İŞARETİ OLARAK AYRLAYIP EVET KONUMUNA GETİRİRSENİZ SİZ HİÇBİR AYAR YAPMADAN DİREKT OLARAK ALTYAZI ÇIKACAKTIR. BU PROGRAMIN AMACI MKV FİLMLERİNİN İÇİNDEKİ SES DOSYASI VEYA ALAT YAZI DOSYALARINA ERİŞİM OLANAGI TANIMASIDIR YANİ KISACASI DEGİŞİKLİK YAPABİLİRSİNİZ ÖRNEK VEREYİM THE HOBBİT FİLMİNİ MKV 3D ALDIM İNGİLİZCEYDİ PİYASADA OLAN TÜRKÇE DUBLAJ LI OLAN FİLM DEN SES DOSYASINI ALDIM MKV FORMATLI OLAN HOBBIT FİLMİNDEN İNGİLİZCEYİ ÇIKARIP TÜRKÇE DUBLAJ SES DOSYASINI EKLEDİM SYAGILARIMLA

hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun 1 ydır bununla uğraşıyorum senden başka yardımcı olan da olmadı. güncellemeyi yaptım. çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: benzen

yamayı nerden indirdin bende internetteki flas uygulamaları açmıyor

yama olarak, orjinal güncelleme kastediyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: benzen

yamayı nerden indirdin bende internetteki flas uygulamaları açmıyor

PHİLİPS SİTESİNDEN İNDİRDİM , son güncellemeyi yaptım şu an flash açıyor bende, daha önceleri adope flash player indir yazısı çıkıyordu şimdi direk olarak , görüntü alabiliyorum,yani izleye biliyorum bir sorunyok sadece wireles yavaş oldugu için çabuk açmıyor okadar, not ben bu uygulamayı smart internet tarayıcısında kullanıyorum BAŞKA PROBLEMLERİ OLAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM BEKLERİM HERKESE SELAMLAR

• bu sizin yama dediginiz guncelleme yazilimimi yoksa baska bir yama olayimi acaba inxirdiginiz linki burada paylasabilirmisiniz bendede son yazilim olan 85 yuklu ama flash videolari acmiyor.eger dediginiz olay cok onemli bir olay ac siteyi seyret dizive filmledi seyret.

• 47 inc 6877 alarak aranıza katılmış bulunuyorum :)
  • arkadaşlar 47pfl 6877 paneli hakkında bilginiz varmı. lg mi, sharp mı, samsung mu. ürün malum teknosada var sadece. 2 teknosaya sordum, biri lg dedi, biri sharp. salladılar gibi sanki.
  • Merheba 47 ınch 6877 alıp almama konusunda kararsızım fazla bilgim yok ancak Lg ve Samsungun aynı fiyat sevıyelerındeki urunlerine göre sizce avantaj ve dejavantajları nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

bu sizin yama dediginiz guncelleme yazilimimi yoksa baska bir yama olayimi acaba inxirdiginiz linki burada paylasabilirmisiniz bendede son yazilim olan 85 yuklu ama flash videolari acmiyor.eger dediginiz olay cok onemli bir olay ac siteyi seyret dizive filmledi seyret.

mendoza27 kardeşim yama diye bahsettiyim, normal olan philipsin yeni güncelleme dosyası okadar, flash eklentisini deneme fırsatım oldu bugün, şunu açıklamak isterim bazılarınız hala hayretle bu yazıları okuyordur,şunu bilinki flash uygulamalarını açıyor. Sadece bazı sitelerin flash sürümleri yüksek oldugu için, pulgin dosyasının eksikliğinden olsa gerek açmıyor,ama genelde sorunyok. son bir not düşeyim : wireless yerine kablo kullanın daha hızlı olur

KENDİM 2 SENE ARAŞTIRDIM PHİLİPS 6877 Yİ ALDIM NEDENMİ 1- ĞÖRÜNTÜ KALİTESİ DAHA İYİ GÖZ YORMUYOR 2- PARASAL OLARAKTA GAYET CAZİP 3- PASİF GÖZLÜK KULLANMASI, DAHA RAHAT 3D SEYRETME OLANAĞI SUNUYOR 4- 3 TARAFLI AMBİLİGHT ÖZELLİĞİ OLMASI 5 - 119 EKRAN OLMASI ŞUNU GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SÖYLEYEBİLİMKİ ALAMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DÜŞÜNMEDEN ALIN.

EĞER İÇİNİZDE ŞÜPHE VARSA , GİDİN BİDİGİNİZ BİRYERE ORADA 3D GÖZLÜKLERİ TAKIP LG SAMSUNGU ARTIK NE VARSA DENEYİN VE GÖZLERİNİZİN YANDIGINI HİSEDECEKSİNİZ YANİ 1 AYA KALMAZ GÖZ DOKTORUNUN YANINA GİDERSİNİZ FAKAT BU PHİLİPS 6877 MODELİNDE SİZİ RAHATSIZ EDECEK BİRŞEY YOK,

BİRDE DTS SORUNLARINA BİR DEYİNELİM BAKIN GÜZEL KARDEŞLERİM SAĞLAM BİR SES SİSTEMİNİZ VARSA SORUN YOK DEMEK TİR, SES SİSTEMİNİZ YOKSA ALIN BENDE logitech Z5500 VAR OPTİK KABLO KULLANIYORUM GÜMBÜR GÜMBÜR SES VAR YANİ SORUN YOK

• cevabiniz icin tesekkurler bugun tekrardan tv yi guncelledim .smart tv deki tarayiciyi actim otdan dizi ve film sitelerine girdim sayfa acildi ordan bir dizi sectim buraya kadar normal. ama sorun burdan sonra sectigim dizi bideosu youtuba yuklu video ise video oynatmaya basliyor basliyor ama aniden ekrAn gidiyor ve tv kendi kendine kapanip aciliyor. ama yotube harici baska bi yede video yuklu ise noplug gibi bir kucuk yazi cikiyor. sonra tarayocidan yotube yi actim ayni sorun ordanfA devam ediyor video baslayacagi siradA tv kendi kendine kapanip aciliyor.acaba bu gibi swyler sizdede oluyormu yAda stabil bir sekilde videolari seyfedebiliyormusunuz yada yotube harici bir ywre yuklwnen dizi ve filmleri rahTlikla acabiliyormusunuz. acabiliyorsaniz hangi sitwler acaba.cevabiniz icin simdiden tesekkurler.

• Bende 47pfl6877 ile aranıza katılmış bulunuyorum umarım memnun kalırım.
    Güncellemelerle birçok sorunun düzeldiğini biliyorum ancak son olarak bu tvde hala çözülmeyen eksiklikler nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendoza27

cevabiniz icin tesekkurler bugun tekrardan tv yi guncelledim .smart tv deki tarayiciyi actim otdan dizi ve film sitelerine girdim sayfa acildi ordan bir dizi sectim buraya kadar normal. ama sorun burdan sonra sectigim dizi bideosu youtuba yuklu video ise video oynatmaya basliyor basliyor ama aniden ekrAn gidiyor ve tv kendi kendine kapanip aciliyor. ama yotube harici baska bi yede video yuklu ise noplug gibi bir kucuk yazi cikiyor. sonra tarayocidan yotube yi actim ayni sorun ordanfA devam ediyor video baslayacagi siradA tv kendi kendine kapanip aciliyor.acaba bu gibi swyler sizdede oluyormu yAda stabil bir sekilde videolari seyfedebiliyormusunuz yada yotube harici bir ywre yuklwnen dizi ve filmleri rahTlikla acabiliyormusunuz. acabiliyorsaniz hangi sitwler acaba.cevabiniz icin simdiden tesekkurler.

bahsetmiş olduğunuz televizyonun video açarken kapanma sorunu bendede oldu,haklınız ancak,asıl sorun yutube deyil,video yu açarken tam ekran yapmaya çalışıyor,görüntü formatı aynı olamadıgı için tv de kendini resetliyor,bunun üzerinde biraz düşündüm ve kumanda üzerinde optıons da yani secenekler tuşu basıp orada süper büyütme,oto doldur seceneklerinin içinde uymayan diye bir secenekte var bunu seçip denedim başarılı oldu sanıyorum bu sorunda bir dahaki ay sonu yayımlanan yeni güncelleme dosyasıyla halolur. BUNUN DIŞINDA BAŞKA VİDEOLARI AÇABİLİYORUM BAŞAKA SİTERE GİRİP FAZLA Bİ DENEME YAPAMA VAKTİM OLMADI DENEDİKÇE PAYLAŞACAĞIM. BİRDE AKLIMDAN GEÇEN YANLIŞ BİR OLAY VAR BUNUN SORUNA YOL AÇACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. SAMART İÇERİSİNDE YUTUBE UYGULAMASI VAR İLK AÇTIĞINDA UYGULAMA ÜZERİDE DEĞİŞİKLİK YAPMANIZI İÇİN YÜKLEMENİZ GEREKENİ YÜKLÜYOR,BU YÜKLENENDE İNTERNET TARIYICISINDA VİDEO AÇILIMINDA SORUN YARATABİLİR,NEDENMİ OCAK AYINDAKİ GÜNCELLEMEDE İNTERNET TARAYICISINDAN YUTUBE DE BİR VİDEO AÇTĞINIZDA SES GELMİYORDU ,SANIYORUM BU YÜKLENEN CODEK VİDEO DOSYALARININ AÇILMASINI ENGELLEMEKTE, YAKINDA YENİDEN YÜKLEYİP YUTUBE SMART UYGULAMASINI ÇALIŞTIRMADAN,İNTERNET TARAYICISINDA DENİYCEM. SAYGILARIMLA HERKESE SELAMLAR

• bugün hdd ten denemek için lg nin 3d demosunu izlerken tv kendini resetledi sizde de buna benzer durumlar oluyor mu?(son güncelleme yüklü)
  • bu tvde optik ses çıkışı var mı? direkt logitech z906 ya optik olarak bağlayabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.