Şimdi Ara

Philips 40 PFL6606 K (HD uydu alıcı entegreli) Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 gündür PHILIPS in 40 PFL6606K modelini araştırıyorum , bana güzel gibi geldi , philipsin görüntü kalitesine vb. iyi diyorlar yansıma sorunu gibi sorunlar yokmuş renkler canlı ve görüntü netmiş. 400 hz olmasıyla birlikte sesinin etkileyici olması ve entegre hd uydu alıcısının bulunması beni etkiledi doğrusu.

Tv nin fiyatı İ.B'de 1750 TL

1-Entegre uydu alıcısıyla yayınları hepsi mümkün olmasada hd olarak izleyebilecekmiyim ? (KanalD hd show tv hd gibi vb.)

2-Sizce bu fiyata philipsin bu modelini almalımıyım ve önerilere açık olduğumu belirtmekte fayda var, Samsung - Sony ve Philips arasında kaldım.

3- usbden film seyretmek istiyorum , akşam genelde dizi - film izlerim , ve aklımda tv yi bilgisayar ile bağlayıp oyun oynamak , film izlemek gibi birkaç şey var. Sizce bu tv bunları karşılayabilir mi ?

TV nin özellikleri linkte

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/6000-series-102-cm-40-inc-full-hd-1080p-dvb-t-c-s2-40pfl6606k_02/prd/

Philips 40 PFL6606 K (HD uydu alıcı entegreli) Sizce Nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED8A8ED66 -- 19 Nisan 2012; 0:54:20 >

• Tv hakkında hiç yorum yapacak olan yokmu ustalar :( sırf bu forum bu işten anlıyor diye sizlerle paylaşmak istedim tv hakkında bir yorum esirgemeyelim lütfen çok seçim arasında kaldım lütfen yardım ediniz üstadlarım , Sizce nasıl bu tv ?
  • öncelikle türkiyede hd uydu alıcılarla şu an izlenecek hd kanal sayısı 3. trthd, atv hd ve a haber hd. show, kanal d ve star tv nin hd kanalları digiturk, d-smart gibi paralı platformlarda. d-smart aylık 30 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. yani bu dahili uydu alıcısının şu an için pek elzem olmadığı aşikar ama 1-2 yıl sonra ne olur bilinmez üç beş kanal daha hd yayınlarını türksattan bedava vermeye başlayabilirler. trt 1 hd de gelecek bir ay kadar sonra.
    bu model pfl 6... serisinde smart tv(internet) yok. sizin için tv den internet bağlantısı önemli midir bilmiyorum ben olsam bu özelliği arardım.
    samsung-philips-sony demişsiniz. sony diğerlerinden bir basamak üsttedir malzeme kalitesi ve engine açısından.
    ha bu arada i.b sitesinden alışveriş yapacaksanız garanti konusnda sıkıntı yaşayabilirsiniz çünkü oradaki ürünler resmi distrübitör ürünleri değil, yani illerdeki servisler bu tvlere garanti kapsamı içinde hizmet vermez, zaten yazar "ithalatçı firma garantili" diye. uyarayım. o yüzden o sitede fiyatlar ucuz gözüküyor ama ben şahsen önermem.
    hz olaylarına takılma. 200hz ile 400 hz arasında insan gözünün algılayabileceği bir fark yoktur. yani 200 haz her türlü görüntü için fazlasıyla yeterlidir diğerleri sadece pazarlama-reklam taktiğidir. makyajdır.

ha ben kesinlikle hd uydu alıcılı tv istiyorum diyorsan philips'ten ziyade lg lv570s öneririm. usb'den her türlü film izleyebilirsin, dahili hd uydu alıcısı var, smart tv - internet özelliği var. 1900 civarı bulabilirsen alabilirsin.

• 1. şık için diyorum hd yayın yapan kanal sayısı artacak ama ne zaman bilinmez çünkü d smart dijitürk gibi platformlar bundan para kazanıyor.Şu an türksat üzerinde 4 5 kanal hd yayın yapıyor.

2. şıka gelirsek bence bu cihaz gerek görüntü kalitesi gerek yapısı itibari ile çok iyi bir cihaz.Görüntü olarak en iyilerden diyebilirim kesinlikle memnun kalırsın.

3. şık ise benim için tam muamma.Fazla güvenme derim yani açar yada açamaz diyemem.

Karar senin takdir senin iyi görüntü istiyorsan kesinlikle bu cihazı alabilirsin.
  • çok teşekkür ederim her ikinize de.sivert kardeşim uydu alıcısız olsada olur ben iyi görüntüsü vardır diye bunu seçmiştim ama olması da şart değil. Sayende İ.B den almaktan vazgeçtim ama iyi oldu arızalı olsaydı Allah korusun muattabımda olmayacaktı gitti 1700 Tl haybeye. önerin için teşekkürler. middlezone kardeşim yani uydu alıcısı pek bir işe yaramıyor diyorsun anladığım kadarıyla ama görüntü kalitesi güzel diyorsun haftasonu gidip inceleyeceğim ürünü eğer orada da beğenirsem almayı düşünüyorum yorumlarınız için çok teşekkür ederim Aydınlattınız beni forumda sizin gibi bilgilerini paylaşan insanların olması ne güzel :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.