Şimdi Ara

Philips 37pf7331 yada 42pf5421

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta içinde bu 2 LCD'den birini almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim 37' olan LCD de pixel plus var 42'olanda böyle bir özellik yok ama ekran boyutu daha cazip geliyor, bu arada izlenecek en uzak koltuk mesafesi 4,5 - 5 m, yakını ise 2,5m gibi. Sizce hangisini tercih etmeliyim pixel plus görüntü kalitesini acısından çok önemli bir özellik midir ?

Teşekkürler.

• 42PF5421 aldık ve geri iade ettik 37inç olanını fazla tanımıyorum ama son günlerde fiyatı oldukça düşen LG42LC2R yi düşün derim.
  • Bilgi için teşekkürler LG42LC2R'yede bakacağım. Yalnız 5421'de sorun ne idi ? izleme mesafesi ile ilgili sorun mu yoksa görüntünün yetersiz olması mı ? bilgi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Somnium

Merhaba,

Bu hafta içinde bu 2 LCD'den birini almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim 37' olan LCD de pixel plus var 42'olanda böyle bir özellik yok ama ekran boyutu daha cazip geliyor, bu arada izlenecek en uzak koltuk mesafesi 4,5 - 5 m, yakını ise 2,5m gibi. Sizce hangisini tercih etmeliyim pixel plus görüntü kalitesini acısından çok önemli bir özellik midir ?

Teşekkürler.

tabi 42" olsa daha iyi olur ama pixel plus normal yayında çok fark ediliyor. 5000 serisini ve 7000 serisini uydu yayınında test ettim. kesinlikle pixel pluslı olan ürün çok iyiydi. görüntüdeki çoğu bozulmayı düzeltiyordu. 5000 serisinde ise bazı sahneler çamur gibiydi.
    mağazalardaki hd yayınlar yanıltmasın, o yayın zaten kaliteli olduğu için iki serideki farkı anlamak çok zordur. en sağlamı digital, karasal yayında test etmek.
    velhasıl 7331. hatta imkanın varsa b ide 9731'e bak,pixel plus 3D var. çok sağlam bi yazılım. başka modele dönüp bakmazsın bile ama fiyatı çok uçuk maalesef.

• Orjinalden alıntı: Somnium

Bilgi için teşekkürler LG42LC2R'yede bakacağım. Yalnız 5421'de sorun ne idi ? izleme mesafesi ile ilgili sorun mu yoksa görüntünün yetersiz olması mı ? bilgi verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
    [/quot

Philips 5421 de kontrast zayıf hd yayınlarda oldukça iyi olmasına rağmen standart yayınlarda resim kalitesi düşük renkler doğal değil menüsü hasas ayar yapmak için çok yetersiz ayar yaparken 55 ekran beko yu ayarlıyorum sandım hiçbir özel ayarı yok menüde kontrast,renk,ışık,sharpness ayarlarının haricinde ilave bir ayar kesinlikle yok bizde Sony KDL-32S2010 da var menüsünde yok yok ama fiyatı 106 ekran ve siyah oluşu bu tv yi çekici kılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.