Şimdi Ara

PHILIPS 32PFL5322 vs SAMSUNG LE32S81B veya PANASONİC TH-37PV7F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-2 ay içinde 1.500-1.700 YTL civarında bi LCD almayı ve düz Next veya dsmart Next takmayı düşünüyorum. Bir de dvd player alıcam tabi. Belki arada bir notebook bağlayabilirim ama herhangi bir şekilde oyun konsolu bağlamayı düşünmüyorum. Forumdan ve internetten okuduğum yorumlardan sonra aşağıdaki 3 modeli belirledim...

PHILIPS 32PFL5322
    PHILIPS 32PFL7962
    SAMSUNG LE32R81B

İşin doğrusu benim gözüm Samsungta mümkün olduğunca kampanyaları takip etmeye çalışıyorum. En son Gold'da devam eden kampanyada PHILIPS 32PFL5322 - 1.280 YTL / 12 ay oldu. Fakat SAMSUNG LE32R81B stokta yok. Bu arada başka bi model keşfettim. SAMSUNG LE32S81B - 1.210 YTL / 12 ay. Kullanım amacımı da gözönünde bulundurarak bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...

1. Bu 2 modelden hangisini tercih etmeliyim
    2. Yoksa bütçemi biraz daha zorlayıp PHILIPS 32PFL7962 veya SAMSUNG LE32R81B mı almalıyım
    3. Plazma ve LCD TV konusunda bilgisine epey güvendiğim bi arkadaşım "sen bunların hepsini bırak. git bi tane PANASONİC TH-37PV7F al" dedi. Özellikle plazmacılar bu yoruma ne derler

Yardımlarınız için herbirinize şimdiden teş. ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert25 -- 10 Nisan 2008; 11:28:18 >

• Panasonicliler - 106 sayfa
    Philips LCD Club - 23 sayfa
    Samsung LCD Kulübü- 21 sayfa

Sorduğum soruyla birebir ilişkili en az 150 sayfa okumam gerekiyor
    Koca forumda, bu konuda bana bi fikir verebilecek kimse yok mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert25 -- 10 Nisan 2008; 9:43:36 >
  • ps3te saatlerce oyun oynamayacaksan sana kesinlikle 37pv7f plazmayı tavsiye ederim...Şu an kaldığım yerde 42pv7f var ve hiçbir şikayetim yok..ps3te bluray film izlemesi ayrı bir zevk..bu tvnin tek eksiği vga girişi olmaması...arasıra notebook bağlarım demişsin...eğer bilgisayarının hdmi girişi yoksa bağlayamazsın haberin olsun...diğer yandan sd yayınlarda diğer bahsettiğin lcdlere fark atar bu plazma..samsungun s serisi tam bir sıkıntı..bence uzak dur...philipsin bu ürününde hd yayında bir verim alırsın ancak normal uydu görüntüleri hoşuna gitmeyebilir..
  • Bende Sony Vaio S5M var. HDMI çıkışının olup olmadığını bilmiyorum doğrusu

Samsung s serisinden uzak duruyorum. bunu da anladım

"normal uydu görüntüleri hoşuna gitmeyebilir" demişsin. dsmart bağlarsam aynısı olur mu? yoksa belli bi kaliteyi yakalar mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: expert25

Merhaba arkadaşlar

1-2 ay içinde 1.500-1.700 YTL civarında bi LCD almayı ve düz Next veya dsmart Next takmayı düşünüyorum. Bir de dvd player alıcam tabi. Belki arada bir notebook bağlayabilirim ama herhangi bir şekilde oyun konsolu bağlamayı düşünmüyorum. Forumdan ve internetten okuduğum yorumlardan sonra aşağıdaki 3 modeli belirledim...

PHILIPS 32PFL5322
    PHILIPS 32PFL7962
    SAMSUNG LE32R81B

İşin doğrusu benim gözüm Samsungta mümkün olduğunca kampanyaları takip etmeye çalışıyorum. En son Gold'da devam eden kampanyada PHILIPS 32PFL5322 - 1.280 YTL / 12 ay oldu. Fakat SAMSUNG LE32R81B stokta yok. Bu arada başka bi model keşfettim. SAMSUNG LE32S81B - 1.210 YTL / 12 ay. Kullanım amacımı da gözönünde bulundurarak bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...

2. Yoksa bütçemi biraz daha zorlayıp PHILIPS 32PFL7962 veya SAMSUNG LE32R81B mı almalıyım
    3. Plazma ve LCD TV konusunda bilgisine epey güvendiğim bi arkadaşım "sen bunların hepsini bırak. git bi tane PANASONİC TH-37PV7F al" dedi. Özellikle plazmacılar bu yoruma ne derler

Sepete At

SAMSUNG LE-32R82B LCD TV
    EKRAN GENİŞLİĞİ : 32" Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK : 1366x768 Çözünürlük
    KONTRAST : 8000:1 Kontrast
    PARLAKLIK : 550 cd/m2 Parlaklık

3xHDMI / HD Ready
    DNIe
    8ms. TEPKİ SÜRESİ
    Peşin Fiyatı 649 € + KDV Bence bu model ustunde dusun çunku hem ıstedıgın fıyat açısından şy

• bu söylediğin istanbul bilişim'in fiyatı sanırım

ben samsung alırsam anadolu grup garantisinde olmasını istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Pater_PaN

quote:

Merhaba arkadaşlar

PHILIPS 32PFL5322
    PHILIPS 32PFL7962
    SAMSUNG LE32R81B

Sepete At

SAMSUNG LE-32R82B LCD TV

3xHDMI / HD Ready
    DNIe
    8ms. TEPKİ SÜRESİ
    Peşin Fiyatı 649 € + KDV Bence bu model ustunde dusun çunku hem ıstedıgın fıyat açısından şy

• quote:

Bende Sony Vaio S5M var. HDMI çıkışının olup olmadığını bilmiyorum doğrusu

"normal uydu görüntüleri hoşuna gitmeyebilir" demişsin. dsmart bağlarsam aynısı olur mu? yoksa belli bi kaliteyi yakalar mıyım?

Değişen birşey olmaz...Ben sana plazma öneririm.Ancak illaki lcd olsun diyorsan sana tavsiyem bir 100 hz tv alman olacak...Bütçene uygun en iyi 100 hz tvlerden biri philips 32pfl7862dir..Bu ürünü teknosadan 1799 12 taksit alabilirsin...eğer lcd alacaksan bence biraz daha bütçe ayır ve bu modeli al...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: coda

quote:

Bende Sony Vaio S5M var. HDMI çıkışının olup olmadığını bilmiyorum doğrusu

Değişen birşey olmaz...Ben sana plazma öneririm.Ancak illaki lcd olsun diyorsan sana tavsiyem bir 100 hz tv alman olacak...Bütçene uygun en iyi 100 hz tvlerden biri philips 32pfl7862dir..Bu ürünü teknosadan 1799 12 taksit alabilirsin...eğer lcd alacaksan bence biraz daha bütçe ayır ve bu modeli al...

Bencede güzel bir ürün fakat TEKNOSAyı aradım bu urun için ellerinde olmadıklarını belirttiler .
    HEp böyle yapıyorlar Nete reklam veriyorlar fiyat dip ama sonrada KUSURA BAKMAYIN AMA LEİMİZDE KALMADI gibi cümleler kullanılıyor.

• 32 çok küçük olabilir.
    Hedefinizi 40r81 olarak bekleyin derim
    2 ay içinde fiyatlar bir %15-20 daha geriliyebilir.

Selamlar

DÜZELTME :t***nosa da stokta yokmuş .O bölümü çıkarttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAHADIRXIHSAN -- 11 Nisan 2008; 10:55:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coda

ps3te saatlerce oyun oynamayacaksan sana kesinlikle 37pv7f plazmayı tavsiye ederim...Şu an kaldığım yerde 42pv7f var ve hiçbir şikayetim yok..ps3te bluray film izlemesi ayrı bir zevk..bu tvnin tek eksiği vga girişi olmaması...arasıra notebook bağlarım demişsin...eğer bilgisayarının hdmi girişi yoksa bağlayamazsın haberin olsun...diğer yandan sd yayınlarda diğer bahsettiğin lcdlere fark atar bu plazma..samsungun s serisi tam bir sıkıntı..bence uzak dur...philipsin bu ürününde hd yayında bir verim alırsın ancak normal uydu görüntüleri hoşuna gitmeyebilir..

forumlar da dvi-hdmi kablo ile bilgisayar bu plazmaya bağlanabiliyor deniliyor.ben de bu kablodan alacaktım. bağlantı olmadığına emin misiniz?
  • quote:

bu söylediğin istanbul bilişim'in fiyatı sanırım

ben samsung alırsam anadolu grup garantisinde olmasını istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Pater_PaN

quote:

Merhaba arkadaşlar

PHILIPS 32PFL5322
    PHILIPS 32PFL7962
    SAMSUNG LE32R81B

Sepete At

SAMSUNG LE-32R82B LCD TV

3xHDMI / HD Ready
    DNIe
    8ms. TEPKİ SÜRESİ
    Peşin Fiyatı 649 � + KDV Bence bu model ustunde dusun çunku hem ıstedıgın fıyat açısından şy

Valla arkadasım benim için anadoluymus istanbul bilişim miş fark etmez ..
    Bana hizmet veren hangi firma varsa ben orda paramı harcarım .. Banade dediler kaçak getiriyorlar felan ama arastırınca neyin ne oldugunu ögrendim .

• Arkadaşlar lcd alma konusunda çok acele etmeyin derim ben. Zira bakarsanız şu an düşük model tüm ürünlerde kampanya var. Bu kampanyada satabildikleri kadar satacaklar sonrasında fiyatlar baya düşecek. En az 2 ay beklemenizi öneririm
  • 1-2 ay sonra makineyi istediğim fiyata / stokta bulamama ihtimali, döviz kurlarının hareketliliği ve bu makinenin herhangi bir şekilde 1.200-1.300 YTL'yi göremiceni düşünerek dün 1.500 YTL + 8 taksitle 37PV7F satın aldım yanına da 275 YTL + 5 taksitle Panasonic PT150 aldım. inş. doğru seçim yapmışımdır...

burda olsun, özel msjla olsun yorumlarıyla önümü daha iyi görmemi sağlayan tüm arkadaşlara teş. ederim. yardım istediğim son bi konu da dsmart ve özellikle de bağlantı kablosu olayı...

1. dsmart için hangi marka cihazı tavsiye edersiniz ( goldmaster / next / botech )
    2. hangi bağlantı kablosunu kullanmalıyım ( profigold / monster m serisi / philips )

yardımcı olan tüm arkadaşlara tekrar teş. ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expert25 -- 13 Nisan 2008; 10:33:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.