Şimdi Ara

PHILIPS 32PFL3516H vs LG 32LS5600 vs Samsung 32ES5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günü bu 3 tv den birini alıcam.

http://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/3500-series-81-cm-32-inc-full-hd-1080p-dvb-t-c-32pfl3517h_12/prd/

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LS5600-led-tv

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE32ES5500WXTK-features

Bu 3 TV arasında kaldım.Ps3 için kullanıcam,ara sırada film izlemek için.Electro World de 2 tv yanyanaydı ve o Hertz farkı baya belli oluyordu.Philips baya öndeydi görüntü yönünden.Şimdi mağazadaki görüntülere görede yorum yapmak istemiyorum.

Cidden çok arada kaldım doğrusu.Hangisi daha kaliteli bir tv? Hangisi Usb den çoğu formatı kolaylıkla oynatabiliyo? Ps3 oynarken hangisinde İnput lag seviyesi en düşük olur? Laptobu pc ye bağlasam yazılarda Ghosting,bide lag olur mu? Ses kalitesi hangisinde daha iyi? Tarzı sorular hep kafamı kurcalıyo hepsini yazzam sayfa dolar.

Lütfen bu Tv'leri kullanan arkadaşlar görüşlerini bildirip yardımcı olurlarla sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 24 Ağustos 2012; 17:07:05 >

• Beyler yokmu hiç yardımcı olcak?
  • Up! Hiç kimse yokmu yahu?
  • Selam hocam,
    USB'den oynatılan formatlar konusunda LG televizyon daha iyidir ama ne kadar formata ihtiyacın olacak ki?
    Görüntü kalitesi konusunda mağazada aldanmamışın, görüntü kalitesi, netliği olarak 3517 daha önde, özellikle hareketli görüntülerde ki senin ihtiyacın olan bu.
    Öte yandan Smart TV faktörü de tercih sebebi.Hayır, lag olmayacaktır.Philips'in akıllı formatlarında akıllı oyun sayesinde oyuna özel ayarlarıyla daha iyi performans alırsın.
    Fiyatlarda çok fark yoksa, 3517 tavsiye ediyorum.
  • 32PFL3516H
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Selam hocam,
    USB'den oynatılan formatlar konusunda LG televizyon daha iyidir ama ne kadar formata ihtiyacın olacak ki?
    Görüntü kalitesi konusunda mağazada aldanmamışın, görüntü kalitesi, netliği olarak 3517 daha önde, özellikle hareketli görüntülerde ki senin ihtiyacın olan bu.
    Öte yandan Smart TV faktörü de tercih sebebi.Hayır, lag olmayacaktır.Philips'in akıllı formatlarında akıllı oyun sayesinde oyuna özel ayarlarıyla daha iyi performans alırsın.

usb den mkv,mp4 film,dizi felam izlerim diye düşündüydüm. Fiyat farklı 100 lira felan.Lg 899 tl Bu phlips te Darty'de 999 tl. Bide Philips'e smart tv demekte tuhaf.Sadece youtube'a giriyomuş.Bu arada cevap için sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Selam hocam,

usb den mkv,mp4 film,dizi felam izlerim diye düşündüydüm. Fiyat farklı 100 lira felan.Lg 899 tl Bu phlips te Darty'de 999 tl. Bide Philips'e smart tv demekte tuhaf.Sadece youtube'a giriyomuş.Bu arada cevap için sağol.

Dediklerinin hepsini açıyor, mkvlerin bir kısmını açamıyor sadece. Youtube'da artık full filmler var, videolar var, klipler var, maç görüntüleri var.
    Üst seviye Smart TV'lerde de Youtube en çok kullanılan uygulama neredeyse, o yüzden önemli bir detay bana göre :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Selam hocam,

Dediklerinin hepsini açıyor, mkvlerin bir kısmını açamıyor sadece. Youtube'da artık full filmler var, videolar var, klipler var, maç görüntüleri var.
    Üst seviye Smart TV'lerde de Youtube en çok kullanılan uygulama neredeyse, o yüzden önemli bir detay bana göre :)

Hocam bugun posta kutusuna Media martk katalogu gelmiş.Bakayım dedim görmez olaydım. Samsung 32ES5500 model led tv 999 tl.Ayın 28'ı ne kadar.

Şimdi iyiyce karasız kaldım başlığı değiştircem şimdi.

• quote:

Selam hocam,

arkadaşlar bende philips 40pfl5500 serisi var wifidan internete bağlanıyorum ama bağlandıktan sonra bir ekran geliyo ve usb takmanız gerekmekte falan diyo bunu okeyleyince usb sabit diske format atılsın mı falan diyo iptal deyip çıkıyorum ama smart tv ye girmiyo bu seferde philips sunucusu bulunamadı daha sonra tekrar deneyin diyo ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami.34 -- 29 Ağustos 2012; 20:06:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.