Şimdi Ara

PHILIPS 32' 32PFL5604H/12 // LCD TV // FULL HD HDMI+SCART+VGA+USB //

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece konsolda oyun oynamak amaçlı kullanılmıştır tertemiz çiziksiz dir. Güven konusunda hiçbir problem yaşamazsınız 6 yıllık üyeyiğim referanslarıma bakabilirsiniz. Kargoyu ben karşılıyorum.

Fiyat: satıldı

Resimler yarın eklenecektir.

Ürün linki:
    http://www.philips.com.tr/c-p/32PFL5604H_12/5000-serisi-pixel-plus-hd-ile-lcd-tv

PHILIPS 32' 32PFL5604H/12 // LCD TV // FULL HD HDMI+SCART+VGA+USB //  PHILIPS 32' 32PFL5604H/12 // LCD TV // FULL HD HDMI+SCART+VGA+USB //  PHILIPS 32' 32PFL5604H/12 // LCD TV // FULL HD HDMI+SCART+VGA+USB //

PHILIPS 32' 32PFL5604H/12 // LCD TV // FULL HD HDMI+SCART+VGA+USB //  PHILIPS 32' 32PFL5604H/12 // LCD TV // FULL HD HDMI+SCART+VGA+USB //  PHILIPS 32' 32PFL5604H/12 // LCD TV // FULL HD HDMI+SCART+VGA+USB //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 21 Haziran 2016; 17:44:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş ile dün akşam fiyat konusunda,teslim konusunda vs herşeyi görüşüp anlaştık ve cumartesielden alacağım şekilde sözleştik.
    Ve bu gün arkadaş bana mesaj atmış benim verdiğim fiyattan daha yüksek fiyat veren bir arkadaş çıkmış ve tv yi ona satıyormuş.
    Mevzu tv alıp almamak değil ama bu yapılan hiç hoş ve etik değil.
    Kendisinin ticari ahlakını bilesiniz diye yazıyorum
  • kaan08 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler aklımda olsun kendısıyle alısverıs yapmam bende, ısterse mılyar referansı olsun onemlı degıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.