arkadaşlar PS3 için bir display bakıyorum kafamda toshiba 32c3000 veya 26WL65 var fakat araştırırken gözüme 29PT9521 72 Ekran Real Flat Televizyon model philips CRT TV takıldı bu TV yi önerirmisiniz ??
HDMI girişi var. Video formatları : 1080i, 50, 60Hz, 480i, 60Hz, 720p, 50, 60Hz, 576p, 50Hz
Pixel Plus özellikli HD teknolojisine hazır •Philips Cineos TV, Pixel Plus tüm HD kaynaklarından Yüksek Çözünürlüklü keskinlik, artırılmış derinlik etkisi, gerçek doğal ayrıntılar, parlak ve canlı renkler
toshiba 32inch de çok fiyat farkı var biraz daha ekonomik olarak halletmek istiyorum. 26 inç toshiba nın görünebilir alanı 66cm Philips 72 ekran real flat in 68 ekran arada 2 cm var. sizce en iyi görüntü kalitesini hangi displayde alırım ???
Bu televizyon modelleri ile PS3 oynamanin anlami yok...
51 ekran 50hz CRT JVC ile oynamanın bir anlamı varmı ???
quote:
Orjinalden alıntı: Hanibal34
Bu televizyon modelleri ile PS3 oynamanin anlami yok...
ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Bende aldım 1 kaç ay önce ve görüntü kalitesinden çok memnunum özellikle dvd lerde ve uyduda farkını hissettiriyor
Philips 21pt5402 aldım.
Uzun hikaye ama kısaca şunu söyleyeyim: Görüntü yamuk ve bombeli. Philips'in kendi elemanı bana "Philips böyle gösterir; normaldir" dedi. Bu yüzden, Philips bozuk malını geri almıyor.
Görüşmemiz e-posta ile olduğundan, kanıtlayabilirim.