Şimdi Ara

## PHILIPS 273E3LHSB/00 1Ms 27'' LED MONİTÖR ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Bilgisayar parçalarımı sattığım için sıra, çok sevdiğim monitörüme geldi.. :) 24.11.2012 tarihli, Vatan Bilgisayar faturalı, full kutu ve içerikli bir üründür..Uzun araştırmalar sonucunda özellikle oyun için çok uygun özelliklere sahip olmasından dolayı bu monitörü tercih etmiştim..1ms tepki süresine sahip modeldir..Analog, Dvi, Hdmi bağlantı birimlerine ve dahili hoparlöre sahiptir..Ürünü mağazada test ederek aldım, en ufak bir problem yok, ölü pixel yok..Aldığım günden beri duvara asılı olarak kullandım, standının jelatinlerini bile açmadım..Sıfırından hiçbir farkı yoktur..Ürünün detaylı incelemesi ''Sonicman'' nickli arkadaşımız tarafından aşağıdaki konuda sunulmuştur..Kendisine ayrıca teşekkür ederim.. :) Şu anda önceliği oyun olan kullanıcılar için f/p açısından ilk sırada yer alan monitör budur..Dilediğiniz kadar araştırabilirsiniz..Balıkesir'de elden teslim, diğer illere alıcı ödemeli kargo..teşekkürler..

İNCELEME KONUSU >>http://forum.donanimhaber.com/m_63914328/tm.htm

TEKNİK ÖZELLİKLER >>http://www.philips.com.tr/c/pc-monitoerleri/e-line-27-inc-68.6-cm-273e3lhsb_00/prd/;jsessionid=30C19CEE58322CCBF382A45454A0D860.app102-drp1

FİYAT >> 500,00 TL >> FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR..

PAZARLIK, TAKAS YOK..

## PHILIPS 273E3LHSB/00 1Ms 27'' LED MONİTÖR ##  ## PHILIPS 273E3LHSB/00 1Ms 27'' LED MONİTÖR ##  ## PHILIPS 273E3LHSB/00 1Ms 27'' LED MONİTÖR ##  ## PHILIPS 273E3LHSB/00 1Ms 27'' LED MONİTÖR ##  ## PHILIPS 273E3LHSB/00 1Ms 27'' LED MONİTÖR ##  ## PHILIPS 273E3LHSB/00 1Ms 27'' LED MONİTÖR ##
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 5 Haziran 2013; 12:16:37 >

• satma nedeniniz özel değilse öğrenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

satma nedeniniz özel değilse öğrenebilir miyim ?

sistemi tamamen dağıttım..yaz boyunca da kullanamayacağım için satıyorum..artık pc oyun dünyasından uzaklaşıcam..
  • istediğin bir monitörde şu an güzelim ülkemde olaylar biraz dinsin malum ne olacağı belli olmaz beklemedeyim cevap için ayrıca teşekkürler
  • SATILDI..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.