Şimdi Ara

PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.484
Cevap
20
Favori
136.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benim son 2 gündür zaman zaman monitör sapıtıyor pembe haraketli noktalar çıkıyor .monitörü kapayıp tekrar açınca bazen düzeliyor bazen kayboluyor aynı şekilde seste de sorun oluyor. sizce monitör mü gidiyor yoksa ekran kartımı
  • Herkese tekrardan selam. Monitörü alalı 5-6 sene oldu. İlk defa kulaklık girişini kullanmam gerekti. Kulaklık girişine taktığım zaman hala hoparlörden ses geliyor. Bunu çözebilen var mı ?

    Bir de monitörü fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim ?
  • beyler bu tft lcd tn mi ips mi vs mı oluyor ?

  • ALLAH rahmet eylesin,huzur içinde yat.Seninle hiç tanışmadık,sohbet etmedik veya yazışmadık seni hiç tanımıyorum sende beni hiç tanımadın, benim aklımda bu tanıtımını yaptığın monitörün hatırasındasın,2014 yılında konsolda oyun oynamak için monitör ararken bu konuya denk gelmiştim,hayran kalmıştım konuya,okadar çok araştırmışsın ki konuyu okadar güzel hazırlamışsın ki dedim ki müthiş,hemen aldım monitörü konsollarda kullandım,evladım bilgisayarda kullandı.O kadar memnun kaldım ki Monitörden bazen ekranını silerken veya yerini değiştirirken bu açtığın konu ve vefatın gelirdi aklıma,üzülürdüm bir fatiha okurdum.Geçen hafta yeni bir mönitör aldım,zaman değişti tabi, 2klar 4klar Hzler filan, dedim ki bu eski philips monitörü satayım,ilanı hazırlarken yine bu konu aklıma geldi yazmak istedim sana,belki o zamanlar bu tavsiyen ve araştırman için teşekkür edemedim sana,Teşekkürler kardeşlik,Teşekkürler dosttum.



     PHILIPS 27' 273E3LHSB/00 Led Kullanıcı İncelemesi ve Kullanıcıları (137Kişi)




  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.