Şimdi Ara

PHILIPS 23PF4310 23' LCD TELEVİZYON nasıldır bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu lcd tvyi almaya karar verdim.23" benim duvar için tam ideal.Sizce bu lcd tv nasıldır?
    Konsol ve uyduyu bağlıyacağım.Muhtemelen pc oyunları da oynayacağım.

hepsi burada link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 24 Şubat 2006 3:04:46 >

• Arkadaşlar konuyla ilgisi olan bir arkadaşın olması memnun edecek.Biraz yorum alsam almak ya da almamak kolaylaşıcak
  • 26" altında televizyon diye geçen ekranlar yerine tam 1080p çözünürlüğü destekleyen, S-PVA panelli yani hem yenileme hızı olarak, hem videoda twinkling effect azlıgı olarak, hemde kontrast değerleri olarak çok başarılı olan 23"-24" boyutlarındaki monitorlere kaymanız daha mantıklı olacaktır.

Samsung T244, Dell 2405W veya video konusunda en iyi performansı veren(twinkling yapmıyor), 23" te gelmiş geçmiş en hızlı ekran olan Sony SDM234 modelini tavsiye ederim. Bunların hepsi 1920*1200 çözünürlüğe sahiptir ve herhangi biri sizi yeterince tatmin edecektir.

Bunu HDMI to DVI kablosu ile hdmi cıkışlı bir uydu receiverine veya direkt bilgisayara bağlayabilir, s-videodan herhangi bir cihaza bağlantı yapabilirsiniz.

Şahsen bu monitoru yazın alacagım ve tv olarakta kullanacağım.
  • Sizi anladım ancak 23" normal bir lcd monitör fiyatlarda biraz yüksek olacağı için lcd tvyi uygun gördüm.Bu tvnin fiyatı 1.200-1.300 arası bütçeme de uygun.Eğer bu lcd tv hakkında bir görüşünüz varsa ya da aynı fiyat aralığında başka 23" lcd tvlerle ilgili bir bilginiz varsa sevinirim.İncelediklerim arasında özellik olarak en üstün gözüken buydu açıkcası.
  • 23" lcd tv yerine o fiyata mukemmel goruntu veren bir 32" 100hz flat crt alabilirsiniz. Mesela Philips 32PW9520 olabilir.
    23" lcd ye o parayı bu nedenle vermeyin derim ben. Ha olacaksa da tam olsun, yukarda yazdığım 1920*1200 çözünürlüklü monitorleri dusunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemir -- 25 Şubat 2006; 3:27:21 >
  • Doğru ancak ben odanın duvarına koyacağım.Herhangi bir tv alıp odaya koyacak durumum yok.Yer darlığı meselesi.Duvar için en iyi 23" şu anda başka alternatifim yok.
    Benim öğrenmek istedğim lcd tv olarak philipsin bu modeli nasıldır? Tavsiye eder misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet güzele benziyor goofyitu.Araştırayım.Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.