Şimdi Ara

PHILIPS 22PFL2908H/12 FHD LED LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/philips-22pfl2908h12-22pfl2908h12-led-full-hd,22-56-cm,1920x1080p,100000:1,100-hz,hdmi,usb/productdetails.aspx?I_ID=65593 ürünü almak istiyorum.
    Fakat ürünle ilgili ne tepkime süresi nede görüş bulamadım
    HB'de 6-7 tane yorum dışında neredeyse hiç birşey yok.şimdi sorum bu ürünü kullanan var mı?
    yorum yapacak biri yada paylaşımı yapılmış bi konunun linki varsa verseniz iyi olur..
    iyi günler..

• hocam bende sizin gibiyim ps3 için almayı düşünüyorum fakat hiçbir yerde konu veya yorum bulamadım.Biri artık incelesede bizde faydalansak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeBur_

hocam bende sizin gibiyim ps3 için almayı düşünüyorum fakat hiçbir yerde konu veya yorum bulamadım.Biri artık incelesede bizde faydalansak

vallahi ben http://www.bimeks.com.tr/urun/124220/samsung-t22b300-56-ekran-full-hd-led-tv-monitor.aspx
    bu ürünü aldım.philips i de deneme fırsatım oldu.çok fazla bir fark göremedim ben.ama aldığım üründen gayet memnunum.

• kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    2 si arasında dediğin gibi fark yok hemen hemen fakat ps3 için hz nin değerinin yüksek olması gerektiğini söylüyorlar. Eğer arasında bir fark yoksa phlips ten yana kullanacağım terchimi
  • vallahi dostum sen bilirsin..ben samsung tr garantili diye bunu aldım.philips in tp vision diye bir şirket garantisindeymiş.şirket kapanır falan kafam rahat olsun diye samsung a yöneldim
  • kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    philips kliksa da 399. mutfağa almamak için kendimi zor tutuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

neyi alıp almayacağına karışmıyım ama dostum samsungdan gerçekten memnun kaldım..normal uydu yayını ama hd gibi duruyor şuan..videolarda sorunsuz çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

quote:

neyi alıp almayacağına karışmıyım ama dostum samsungdan gerçekten memnun kaldım..normal uydu yayını ama hd gibi duruyor şuan..videolarda sorunsuz çalışıyor

valla aldım gitti :) salondaki 46" olanda philips bir şikayetim yok, gerçi tv de şuan samsung baya aşmış ta, fiyat olarak uygun geldi philips. ayrıca tr garantili
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

quote:

valla aldım gitti :) salondaki 46" olanda philips bir şikayetim yok, gerçi tv de şuan samsung baya aşmış ta, fiyat olarak uygun geldi philips. ayrıca tr garantili

hocam tv elinize ulaştığında inceleme yapabilir misiniz acaba mümkünse konsonuz varsa onunla inceleme yapabilirseniz çok sevinirim =)

• PeBur_ kullanıcısına yanıt
    konso ne olaki?
  • bende phılıps ten yanayım farkları var gibi biri 50 diğeri 100 hz değerinde ancak garanti meselesi kafamı karıştırdı ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.