2 si arasında dediğin gibi fark yok hemen hemen fakat ps3 için hz nin değerinin yüksek olması gerektiğini söylüyorlar. Eğer arasında bir fark yoksa phlips ten yana kullanacağım terchimi
vallahi dostum sen bilirsin..ben samsung tr garantili diye bunu aldım.philips in tp vision diye bir şirket garantisindeymiş.şirket kapanır falan kafam rahat olsun diye samsung a yöneldim
kaiser_1453
kullanıcısına yanıt
philips kliksa da 399. mutfağa almamak için kendimi zor tutuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: acy78
neyi alıp almayacağına karışmıyım ama dostum samsungdan gerçekten memnun kaldım..normal uydu yayını ama hd gibi duruyor şuan..videolarda sorunsuz çalışıyor
neyi alıp almayacağına karışmıyım ama dostum samsungdan gerçekten memnun kaldım..normal uydu yayını ama hd gibi duruyor şuan..videolarda sorunsuz çalışıyor
valla aldım gitti :) salondaki 46" olanda philips bir şikayetim yok, gerçi tv de şuan samsung baya aşmış ta, fiyat olarak uygun geldi philips. ayrıca tr garantili
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser_1453
quote:
valla aldım gitti :) salondaki 46" olanda philips bir şikayetim yok, gerçi tv de şuan samsung baya aşmış ta, fiyat olarak uygun geldi philips. ayrıca tr garantili
hocam tv elinize ulaştığında inceleme yapabilir misiniz acaba mümkünse konsonuz varsa onunla inceleme yapabilirseniz çok sevinirim =)
PeBur_
kullanıcısına yanıt
konso ne olaki?
bende phılıps ten yanayım farkları var gibi biri 50 diğeri 100 hz değerinde ancak garanti meselesi kafamı karıştırdı ????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme