Şimdi Ara

PHILIPS 220XW8FB/00 22' 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR (Resimler Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim monitorde teknik serviste 2.5 senelik monitor sanırım tamiri olmayacak zamanında 540 ytl ye almıştım. şimdi bana 540 ytl lik bir monitor seç derlerse üzerine para ekleyip bunu alma şansım nedir sizce izin verirlermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 6 Nisan 2008; 17:06:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

benim monitorde teknik serviste 2.5 senelik monitor sanırım tamiri olmayacak zamanında 540 ytl ye almıştım. şimdi bana 540 ytl lik bir monitor seç derlerse üzerine para ekleyip bunu alma şansım nedir sizce izin verirlermi

Aldiğin yere kalmış birşey artık bu şimdiden hayırlı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: Carlos_Ortega

Öncelikle monitörün hayırlı olsun. Bir sorum olacak: Samsung 226BW ve 2232BW'yi kullanma fırsatım oldu. Her iki monitörün de ayakları "yere sağlam basmıyor". Yani masanın ufak bir sallanmasında bile monitörler aşırı derecede sarsılıyor. Acaba bu monitörde böyle birşey dikkatini çekti mi?

Pek sağlam basmiyor sanırım

• bu yansımalar sizi rahtsız etmiyor mu? resimleri görünce iyiki x2200w almışım dedim...
  • bu monitör hp nin w2207h modelinden daha iyi. Benden söylemesi
  • neye gore hp den daha iyi dıyosun? bende alacam ama ikisi arasında kaldım yardımcı olursan sevınırım
  • öncelikle bu güzel incelemen için teşekkür ederim.Nasip olursa bu ay sonuna bende almayı düşünüyorum.Epeydir araştırıyorum bu modeli aklıma takılan bir kaç konu var.
    -Bu modelin parlak ekran olmasının bir dezavantıjını yaşadın mı? BenQ X2200W mat ekran galiba iki monitör arasında kaldım.
    -Araştıdığım kadarıyla ölü piksel sorunuyla karşılaşanlar var benq 1 ay ölü piksel garantisi veriyor fakat philips eskiden kullandıgı perfect fanel uygulamasını bu monitörde uygulamış.
    O kadar para verip sıkıntı çekmek istemiyorum.Yorumlarınızı eksik etmeyin iyi ve kötü... gönlüm philipsden yana
  • philipsin garantisini bilmem ama bende BENQ X2200W vardı ölü pixel buldum 1 tane geri verdim yenisini verelim yada paranızı iade edelim dediler çok mutlu oldum düşünme aşamasındayım şu anda acaba alsammı parayı yoksa 528 ytlye almıştım monitörü gerimi alsam die
  • 10 numara monitor
  • Bende bu model almak istiyorum ama nerden en uygun fiyata alabilrim.
    peşin para alıcam fakat bimekste 660 tl di çok daha uygun olan yer varsa yazar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.