Şimdi Ara

Philips 220XW 22' Hdmi-Dvi-Dahili Hoparlör LCD Monitör Fiyat düştü 265tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PHILIPS 220XW 22INCH LCD HDMIFİYAT:280tl
    ------------------------------
    Ürünün garantisi bitmiştir. Ölü piksel veya herhangi bir kusuru yoktur. Kutusu yoktur. PS4 ile kullanmaktayım.Artık tv ye gececeğim için satılıktır.Hiç bir sorunu yoktur.



    Özellikler:
    ------------
    Yüksek kalite için HDMI uyumlu, tek kabloyla video ve ses
    HDMI uyumlu bir cihazda Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü (HDMI) girişi, bir PC veya set üstü kutular, DVD oynatıcılar ve A/V alıcılar gibi birçok AV kaynağından bir kabloyla gelen yüksek kaliteli dijital video ve ses sinyallerini kabul etmek için tüm gerekli donanımlar bulunmaktadır.

    SPDIF koaksiyel bağlantı üzerinden güvenilir ses
    SPDIF koaksiyal kablo, dijital ses cihazı bağlamanın oldukça güvenilir bir yoludur.

    Büyük, geniş ekran: Tek bir ekranla mesajlaşın, e-posta yazın ve video izleyin
    Daha yüksek en-boy oranına sahip geniş ekranla daha fazla şey görüntüleyin ve daha fazla eğlenin, daha fazla işinizi halledin.

    Mükemmel LCD görüntüleme deneyimi için SmartImage
    SmartImage, ekranınızda görüntülenen içeriği analiz eden, patentli ve öncü Philips teknolojilerinin olağanüstü bir birleşimidir. Yaptığınız seçime bağlı olarak SmartImage kontrastı, renk doygunluğunu, fotoğraf ve videoların netliğini geliştirerek mükemmel bir ekran performansı sağlar; bunları tek bir düğmeye basılmasıyla, gerçek zamanlı olarak yapar.

    SmartContrast: Görsel netlik için optimum kontrast
    SmartContrast, görüntülediğiniz içeriği analiz eden, en iyi dijital görüntüleri vermek amacıyla dinamik olarak kontrastı geliştirmek için otomatik olarak renkleri ayarlayan ve arka aydınlatma yoğunluğunu kontrol eden, koyu renk tonlarının görüntülendiği videoları izler veya oyunları oynarken daha fazla eğlence sunmak için optimum kontrast sağlayan bir Philips teknolojisidir. Ekonomi modunu seçtiğinizde, günlük ofis uygulamalarının en doğru şekilde görüntülenmesi ve daha düşük güç tüketimi için kontrast ayarlanır ve arka aydınlatmaya hassas ayar uygulanır.

    Farklı görüntüleme gereksinimleri için tepki süresini optimum seviyeye getirin
    SmartResponse, tepki süresini uygulama gereksinimlerine göre ayarlayan, oyunlar ve videolarda daha hızlı tepki süreleri sağlarken fotoğrafların ve statik görüntülerin görüntülenmesi sırasında renk doygunluğunu artıran mükemmel bir Philips teknolojisidir.

    Yüksek parlaklık ve keskin renkler için ActiveBright
    ActiveBright, üstün parlaklık, çok keskin renkler ve geniş izleme açısıyla sunduğu mükemmel görüntüleriyle, en iyi multimedya eğlencesi için yüksek çözünürlüklü televizyonlara yakın bir kalite sağlar.

    Çalışma ortamınızı kişiselleştirmek ve düzenlemek için SmartAccessory
    SmartAccessory, çalışma ortamınızı toplu ve düzenli tutmak amacıyla web kamerası ya da kırtasiye eşyalarını monitörünüzün kasasına kolaylıkla ve esnek şekilde takmak için yenilikçi ve kullanımı kolay bir çözümdür. Monitör kasasına takılan ve kırtasiye eşyaları, web kameralar gibi küçük çevre birimler için dahili ya da isteğe bağlı tutucu çeşitlerini barındırmak amacıyla yukarı ve aşağı ya da sola ve sağa hareket eden, işle ilgili ya da kişisel öğelerin kullanışlı şekilde gözünüzün önünde ve elinizin altında tutan evrensel arayüzlü çok fonksiyonlu klipslerle donatılmıştır.

    SmartControl II ile zahmetsiz görüntü performansı ayarı
    SmartControl II, ince ayar çözünürlük, renk kalibrasyonu ve parlaklık, kontrast, saat ve faz, konum, RGB, beyaz nokta ve - dahili hoparlörlü modellerde - ses ayarı dahil diğer ekran ayarlarında size yardımcı olan, kullanımı kolay ekran grafik arayüzlü ve monitör tabanlı bir yazılımdır.

    Çevre birimlerinin kolayca bağlanabilmesi için USB bağlantı noktası
    Evrensel seri yol ya da USB, bilgisayar ve çevrebirim aygıtları arasında bağlantı kurmak için standart bir protokoldür. Düşük maliyetle yüksek hız sağlaması nedeniyle USB, çevrebirim aygıtlarını bir bilgisayara bağlamak için en yaygın kullanılan yöntem haline gelmiştir. Monitörde tam kullanıcının görüş alanı içinde yer alan bir port, USB aygıtlarının uygun bir konumda kolay ve hızla bağlanmasına olanak sağlar. (USB 2.0 desteği bilgisayarınızın USB konfigürasyonuna bağlıdır; USB 2.0 desteği sunan bir bilgisayara bağlandığında, monitörünüz USB 2.0 uyumlu olur)

    Dahili hoparlörlerle multimedya keyfini yaşayın
    Monitöre entegre edilmiş hoparlörler.

    PC kapalı olduğunda bile harici ses cihazlarından müzik çalın
    Gelişmiş dahili sabit yazılım video girişi olmadığı durumlarda bile taşınabilir teyp, CD veya MP3 çalar gibi harici ses cihazlarından ses yayını yapar.

    Teknik Özellikler
    --------------------

    ·Ekran Üstü Gösterim (On Screen Display), SmartControl II

    ·Dahili Ses
    1 W RMS x 2 Stereo Hoparlör

    ·Tak ve Çalıştır Uyumluluğu
    DDC CI , sRGB , Windows 98/ME/2000/XP/Vista
    ·Bağlanabilirlik

    o Sinyal Girişi :
    Analog (VGA), DVI-D , PC Ses girişi , HDMI

    o 1 x USB 2.0

    o Video Sync Giriş Sinyali;
    Kompozit sync, ayrı Sync, Sync Yeşil

    o Diğer bağlantılar :
    S/PDIF çıkışı (koaksiyel), kulaklık çıkışı





    < Fiyat 280tl.> >>>>> 265 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.