Şimdi Ara

PHILIPS 190X6FB 19' IPS DVI hoparlör USB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23" e terfi ettiğim için sorunsuz çalışan emektar monitörümü satıyorum.

Zamanının en iyisiydi. O zaman yapılan bi karşılaştırmadan linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_4988287/tm.htm

Bilmeyenler için kısaca özellikleri:

1280x1024 pixel çözünürlük
    300cd parlaklık
    700:1 kontrast
    8ms (gerçek) tepki süresi

Tam özellikler burada:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=AU&slg=ENG&sct=LCD_MONITORS_18_19_SU&cat=LCD_MONITORS_CA&grp=PC_PRODUCTS_GR&session=20090925054002_66.249.65.1&ctn=190X6FB/00&mid=Link_ProductInformation&hlt=Link_ProductInformation

3 yıl boyunca hatalı pixel garantisi vardı, 3 yıl geçti ama sorunsuz. İlk sene dışında UPS üzerinden çalıştırdım, voltaj dalgalanmasıyla da karşılamadı diyebilirim.

- 1 adet usb girişi ve çıkışı bulunmakta. usb bağlantısı sayesinde monitör ayarlarına windows üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

- dahili hoparlörleri 2.0 hoparlörler kadar iş yapıyor. Ayrıca usb bağlantısının yanında 3.5mm kulaklık çıkışı da bulunuyor.

- VGA ve DVI girişleri var. monitör ve konsol aynı anda bağlayabilirsiniz. tek tuşla değil ama birkaç düğmeyle girişi değiştirebiliyorsunuz.

- arka tarafındaki girişler kapak arkasında saklanıyor. arkadan da temiz görünüyor

Küçük bir kozmetik sorunu var. monitörün dokunmatik düğmeleri üzerindeki jelatin kabardı. Basit birşey ama düzeltmek için uğraşmamıştım bile. Resmini atıyorum
     PHILIPS 190X6FB 19' IPS DVI hoparlör USB

Fiyatı 220 Lira İstanbul içi elden alışveriş için konuşuruz, şehirdışı önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapabiliriz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.