Bildirim
PHILIPS 190CW9FB mi Hp w1907v mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç birini seçmezdim alttaki ürün bu monütörden kat kat üstündür zira hdml çıkışı varki buda görüntüde baya bir güzellik sağlar
http://www.hepsiburada.com/benq-x2000w-20-8msmprt-2msgtg-dvi-hdmi-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50630
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 11 Şubat 2009; 0:21:07 >_____________________________ Arsız, Densiz, İlkesiz, Haddini Bilmez, Bayağı isen, Yanımıza Uğrama!
Küstah, Mürai, Tufeyli, Zevzek, Müptezel, Basmakalıp isen, Kapımızı Çalma!
Palavracı, Korkak, Kalleş, Ahlâksız isen, Eşiğimizi Geçme!
İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme! -
Phılıps 190CW Al! Ben Kullanıyorum Ve Tek Kelimeyle Mükemmel
Gerçi Panasonic , Mitsubishi , LG Ve Bir Kaç Marka Daha Var.Onlar Çok Daha İyi.Çünkü Lcd Ekranları Her Marka Üretmiyor.Çoğu Bu Saydığım Markaların Lcd lerini Alıp Şeklini Dizaynlayıp Markayı Basıp Satışa Sunuyorlar
_____________________________ İyi Bir 'Kalça' Sahibi Olmanın, İyi Bir 'Kafa' Sahibi Olmaktan Daha Fazla Pirim Yaptığı Bir Ülkede, Hiçbirşey İleri Gidemez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı