Şimdi Ara

philips 170B6CS 8ms bu monitörü bilen varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

lcd almak için daha erken benim için, arkadaşımda gördüm, philipsin 8ms tepkimeli bi monitörünü aldı, ekranın 4 tarafında beyaz ışık var, sanki oralarda ampul varmışta ekranı aydınlatıyomuş gibi, ben crt den vazgeçmem :))

hele şimdi 95 milyona sıfır CoMPaQ Mv720 + JBL kolon buldum :D onu mu alsam diyorum :D

biraz daha araştırmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vese

yani tam alıcaktım şunu gördüm:

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

lcd almak için daha erken benim için, arkadaşımda gördüm, philipsin 8ms tepkimeli bi monitörünü aldı, ekranın 4 tarafında beyaz ışık var, sanki oralarda ampul varmışta ekranı aydınlatıyomuş gibi, ben crt den vazgeçmem :))

hele şimdi 95 milyona sıfır CoMPaQ Mv720 + JBL kolon buldum :D onu mu alsam diyorum :D

biraz daha araştırmak lazım

arkadaşım ben lcd ekran kullandım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirimki kesinlikle lcd .
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

quote:

birazdan evden çıkıp hızlı sisteme gidicem

590dan 550te inerse alacam

beni etkileyen:
    -0 nokta hatası
    -8ms
    -dvi
    -ergonomi(yatay ve dikey dönebiliyor)

nin bir arada bulunması

----edit: ama bugün 30ağustos açık değildir heralde? dedim bi aradım fiyat da sordum 545e indi telefonda 7ye kadar açıkmış bugün siparişi verecem inşallah----

----edit:hayırlısıysa----

Hadi şimdiden hayırlı olsun. Sen eğer ki monitörü beğenip, monitörü almaya onay verirsen bu forumda birçok kişinin bu monitörden alacağına emin ol.

Başta ben ve mczaga

vese senden cok ciddi bi degerlendirme bekliyoruz.. ona göre bende 1 ay icinde bu tarz bi yatırım yapıcam ve bu monitor onemli adaylarım icinde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 30 Ağustos 2005, 23:47:51 >

• yahu benden okuyun ama önce bi test okucam link verin yawww.

bumu benq mu takıldım .
  • Beyler internette bulabiliğim tek yorum şu:

"My Sony CPDG 420 died a few weeks ago, I just bought 2 17 inch Philips 170B6CS LCD 8ms screens.
    I am extremely dissapointed, I have seen every LCD that Harvery Norman sells because I am so sick of these Philips LCD's I am giving them back.
    Faded out look, black text has a red tinge around it, way too bright; running it at 30 / 100 and that makes evertying look washed out.
    I saw one LCD at HN which did look quite good however; it was a Benq with a glossy coating on the screen, colours looked great and over all I was quite impressed with the picture. Apparently Sony has got a similar technology to the Benq that is meant to be quite good too; expensive though.
    I am a web designer and the screens I have now will just not do the job. "

ama sağım solum belli olmaz belki yarın veririm siparişi perşembe akşamı da incelememi okursunuz
  • It passed the 3-step contrast test, but was an eye strain while distinguishing the blacks in the ANSI Brightness and contrast test. The only problem with this monitor was its colour reproduction. A couple of bars were very faint in the 64 intensity level test, while a few just vanished in the 256 intensity colour ramp. The colour scale and spectrum tests were good but not great. It tended to lose the whiteness of the screen when viewed from about 140 degrees. Games and movie playback were satisfactory, and it displayed smooth and sharp text.

diyo ama sorarım size hyundai L72s daha mı iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 30 Ağustos 2005, 23:14:54 >
  • Bende aynısının 19 '' var

Çok güzel görünümlü bir alet
    Çözünürlük olayı bayağı başarılı 1024 *768 de 75 hertze kadar izin veriyor

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

arkadaşlar lütfen yardım.bu monitör nasıldır?

test yada review linkini bilen varsa yazabilirmi?

lütfen cevap

Marka : PHILIPS
    Ürün : 170B6CS 17' TFT LCD MONİTÖR 8ms
    Ürün Kodu : PHIL.MON.L170B6CS
    Ekran Boyutu : 17' (43m)
    Görülebilir Alan : 337x270mm
    Tepki Süresi : 8ms
    Nokta Aralığı : 0.264x0.264mm
    Çözünürlük : 1280x1024, 75Hz
    Multimedya : 2x2W RMS Stereo
    Kontrast Oranı : 500:1
    Parlaklık : ~ 250 cd/m2
    Yan Bakış Açısı : 160
    Düşey Bakış Açısı : 140
    Yatay Tarama : 30 - 83 kHz
    Dikey Tarama : 56 - 76 Hz
    Video Veri Hızı : 140MHz
    Standartlar : TCO'03, Energy Star
    Bağlantı Tipi : D-Sub 15, DVI-I
    Güç Tüketimi : 33 W (1W Standby Mod)
    Ölçüler (GxYxD) : 375x377x210mm
    Ağırlık : 4.8 kg
    Diğer : Perfect Panel tasarımı
    : Sıfır nokta hata garantisi
    : SmartManage fonksiyonu
    : Dikey ve yatay ayarlanabilir açı

Garanti Süresi (Yıl) : 3

361+KDV

beorn06 alıntıdır.

• arkadaşlar ben nec kullanıyorum bir arkadaşımda philips var....nec kadar net bir görüntü vermiyor...görüntüler gerçeğe çok yakın ..contrast oranı da philipsten çok daha iyi ..bu monitörlerde donanım kadar yazılım da önemli ..nec yazılım işinde mükemmel ...iki monitörü yan yana koyup
    aynı resme baksanız nec farkı açıkça görülür..kesinlikle mükemmel panasonic sony nec......bu üçünün üzerine yok......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newage -- 30 Ağustos 2005, 23:19:01 >
  • abi nec diyosunda türkiyede alabileceğimiz bir nec linki verirmisin

ben bi tane buldum ama iyi değil 8 ms

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2226&productid=bd45178

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 30 Ağustos 2005, 23:21:00 >
  • quote:

It passed the 3-step contrast test, but was an eye strain while distinguishing the blacks in the ANSI Brightness and contrast test. The only problem with this monitor was its colour reproduction. A couple of bars were very faint in the 64 intensity level test, while a few just vanished in the 256 intensity colour ramp. The colour scale and spectrum tests were good but not great. It tended to lose the whiteness of the screen when viewed from about 140 degrees. Games and movie playback were satisfactory, and it displayed smooth and sharp text.

diyo ama sorarım size hyundai L72s daha mı iyi

türkçesi ne bunun.
  • benim anladığım:

farklı tonlardaki renkleri(özellikle siyah) üretmekte zorlanıyor.

bazı renkler çok soluk hatta yok gibi.

140 dereceden bakıldığında beyazlığını kaybediyor.
  • arkadaşlar kişisel yorumlara.. özellikle internette yazılı olanlara pek güvenmeyin derim ...
    markanın diger ürünlerini vs düşününerek hareket etmekete yarar var.. philipsinin kötü bi ürün cıkaracagınan inanamıyorumö ... belki o yorumu yapan iyi ayarları tuttutramamış yada ortamına adapte edememiş olabilir...

öyleki sony hs95p serisi monitorler bütün testlerde sınıfta kalırken, kullananlar oldukca memnun ...
  • hyundai tercih ederim
  • şu ürün hakkında toms da yada güvenilir bi kaynak tan test linki yokmu?şimdi
  • kaçırma bence 109B'si var inanılmaz memnunum!
  • bu 17" philips i bilemeyecem ama 15" bi phlips lcd kullandım. eski ama yine de kötü görüntü beklemiyordum. buradaki diğer lcd lerden (mitac ve dell) daha kötü. beyazı ,beyaz değil resmen gri. ama bu yenilerini bi deneyin.renk olayına dikkat edin görmeden almayın. ama bi de işin şöyle bir yanı var bende bu philips i almayı düşünüyorum biraz ucuzlasın. tabi gördükten sonra. ben hyundai almaya güvenemedim, benq da öyle. panele gelince bununda auoptronics kullandığını düşünüyorum. hydis olma ihtimali yok, lg veya samsung da kullandığını sanmıyorum.
  • phillips in monitorleri Samsung , sony , BENQ , Hyundai , gibi firmaların LCD lerinden çok daha iyiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: beorn26

bu 17" philips i bilemeyecem ama 15" bi phlips lcd kullandım. eski ama yine de kötü görüntü beklemiyordum. buradaki diğer lcd lerden (mitac ve dell) daha kötü. beyazı ,beyaz değil resmen gri. ama bu yenilerini bi deneyin.renk olayına dikkat edin görmeden almayın. ama bi de işin şöyle bir yanı var bende bu philips i almayı düşünüyorum biraz ucuzlasın. tabi gördükten sonra. ben hyundai almaya güvenemedim, benq da öyle. panele gelince bununda auoptronics kullandığını düşünüyorum. hydis olma ihtimali yok, lg veya samsung da kullandığını sanmıyorum.

philips kendi ürettigi panelleri kullanıyo ..
    LG-Philips kendi panellerini ortak olarak üretip kullanıyolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

phillips in monitorleri Samsung , sony , BENQ , Hyundai , gibi firmaların LCD lerinden çok daha iyiler

hangi özellik için iyiler?tepki hızı kontrast?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.