Şimdi Ara

Philips 107T5 Kontrol Menüsü Kendiliğinden Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 107T5 monitörüm "Control menu is blocked" uyarısını vererek, "Light frame" özelliğini açıp kapatarak, menü ayarlarını düzensizce değiştirerek kullanılmaz hale geldi.
    Kontrol menüsü tuşlarının takılmış olabileceğini düşündüm, inceledim ve sorun bulamadım.
    Forumları aradım bu sorundan muzdarip kişilere önerilen çözüm yollarını denedim, çözüm olmadı.
    Monitörün sürücüsünü ya da ilgili bir yazılımını, monitörü aldığımda çıkmamış olduğu gibi internette de bulamadım.

Sorunun daha iyi tanımlanabilmesi için videoya aldım, ilgilenecek kimseler için:http://youtu.be/CYFbIM3WK9Q

Forumda bu sorun ile alakalı konuların güncelliğini yitirmesinden dolayı bu konuyu açtım. Servise/tamire götürmeden son kez sizlerin çözümlerini bekliyorum.

Düzenleme # Bahsettiğim hataları belirli bir düzene göre vermediği gibi bazen de hata almıyorum, monitör normal çalışıyor. Bu normal çalışma sürecide belirli bir süre ardından hatalarla tekrar bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede olucam -- 27 Haziran 2013; 15:18:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.