Şimdi Ara

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
1
Favori
28.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @aLPaSLaN07 Keramet sunbeam'de değil kardeşim sakın öyle bişey yapma olur mu
  • Hevesimi alayım biraz , sonra çekirdeğin birini kapatır default hızlara dönerim zaten. Oyun da oynadığım yok , 4890 yatıyo öyle Ama bi sunbeam şart be abi
  • Tamam o zaman sorun yok
  • @BiLgiSeaRcheR

arkadas yabanci degil di mi soyle gaz+taktigi ayni anda verelim.

x3

Phenom II X3 720BE Kullananlar Testler,Yardımlaşma!

x4

ramler ocz 2x2 1066 platinum black

• @.45 ACP

Değerler süper.. NB' 2.7 ghz'de kaç derece acaba? Soğutucu var mı? Voltaj değerleri nelerdir?
  • ramleri 1333'e alip fsb'den 1600'e gelecek sekilde oc yaparsan daha yuksek alacagini dusunuyorum.everest testi icin yuksek voltajlara gerek yok ve voltajlar islemci sogutma anakarta gore degisir.

C1E-CnQ-CCC-Virtual-Loadline Calibration disable

CPU-1.45v
    VDDNB-1.35v
    HT-1.3v 2400 bunda belki voltaja gerek yoktu ama 300 fsb olunca biraz vereyim dedim
    Ram-2.25v
    chipset voltage-1.3v

sicakliklar bosta cnq kapali

islemci-38 anakart-39

sogutma

tt big type 120+fm 121 2200 rpm (anakarta dogru baktigi icin faydasi olmus olabilir)
    tower btx kasa 3x120mm 1x140mm
    anakartta ozel cipset sogutucusu yok elimde iki tane sogutucu var ama takma geregi gormedim.
  • @.45 ACP ; abim arkadaş bizden, gaz ver ama taktiği biraz sakla Sonra 940'la alpaslan'a yetişmeye uğraşmayayım
    @aLPaSLaN07; Şaka bi yana kardeşim .45 ACP abim sana ddr2'lerle yetişmiş hatta copy ve write değerleriyle sollamış bile, senin ddr3 ile farkı açtıkça açman lazım. Çalış biraz bu testin üstünde. Fsb oc yaparsan sonuçların çok değişir, ramleri de ganged yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

@.45 ACP ; abim arkadaş bizden, gaz ver ama taktiği biraz sakla Sonra 940'la alpaslan'a yetişmeye uğraşmayayım
    @aLPaSLaN07; Şaka bi yana kardeşim .45 ACP abim sana ddr2'lerle yetişmiş hatta copy ve write değerleriyle sollamış bile, senin ddr3 ile farkı açtıkça açman lazım. Çalış biraz bu testin üstünde. Fsb oc yaparsan sonuçların çok değişir, ramleri de ganged yap

Ram'leri ganged yaptım amma velakin memory hızları bayağı bi düştü. Onun için unganged tutmak daha iyi. Cl6 1600 kullanıyoruz ama ddr2'lere yetişemedik yahu Boşuna mı verdim ben mis gibi 940'ı şimdi.. Neyse biraz fsb overclock deneyelim madem. Şimdi raid0'lı win7 yüklüyorum , onu bi halledeyim sonra overclock yapmaya devam ederim

• Raid0 allahın emri şimdiki zamanda, isabet olmuş Akşam veya yarın bende bi kaç ss gösterecem o zaman görecen sen cl6 1600'ü
  • amanin iddiali geliyorsun gibi.emanet anakart filan bulalim mi?
  • Ehuehuheue boardun kralı bende bea Daha iyi sonuçlar alabilirmiyim bilmem ama şimdilik şunu göstereyim idare edin

Alpaslan kardeşim o ramler bende olacakdı warya ne skorlar alırdım, aban biraz yaw, çok daha gider skorların diyoruz sana kötü bişey demiyoruz. Bak benim takoz yeşil pcb platinler napıyo, senin uçman arayı açman lazım o ramlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 3 Ocak 2010; 19:31:15 >

• idare ettik de hani yeni sonuclar?boyle ram testi mi olur kardesim paso nb bagimli.

• Ama Bu haksızlııık 940'la yap abi o nb'yide görim Zaten nb nb derken raid'i uçurdum. tek hdd ile abanayım hazır raidi uçurmuşken şu nb'ye biraz daha
  • quote:

Ama Bu haksızlııık 940'la yap abi o nb'yide görim Zaten nb nb derken raid'i uçurdum. tek hdd ile abanayım hazır raidi uçurmuşken şu nb'ye biraz daha

Raid'i nasıl bozdunuz?

• Bir reset herşeyi halleder Arkasından bios zart critical der, arkasından win7 açılışımı onar zurt critical der onarırsın hoşgeldiniz, bluescreen der Raid0 arrayde sorun yok, sadece sistem çöktü, yeniden kurdum ama raid1 array hata veriyordu yedek alıp yeniden yapılandıracam.. Düzerlir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 3 Ocak 2010; 22:55:14 >
  • uğraş şimdi işin yoksa...
  • quote:

Bir reset herşeyi halleder Arkasından bios zart critical der, arkasından win7 açılışımı onar zurt critical der onarırsın hoşgeldiniz, bluescreen der Raid0 arrayde sorun yok, sadece sistem çöktü, yeniden kurdum ama raid1 array hata veriyordu yedek alıp yeniden yapılandıracam.. Düzerlir herhalde.

resetlendiğinde kurtarma şansı yok diye biliyorum bn.. nasıl yedek almayı düşünüyosunuz?

• Her türlü alırım Bakıcaz bi çaresine... Dosyalarım Raid1 bölümde olduğu için pek endişelenmiyorum
    Bir diskten alamazsam diğerinden alırım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 3 Ocak 2010; 23:26:42 >
  • quote:

Her türlü alırım Bakıcaz bi çaresine... Dosyalarım Raid1 bölümde olduğu için pek endişelenmiyorum

bnmde geçenlerde 3lü caviar black raid im bozulmuştu ama bn baştan yedek alıp, sonra şöyle yapsam bozulur mu böyle yapsam bozulur mu die bozmuştum
    Raid 1 wr ise sorun yok zati bn raid 0 üzeriden konuşmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leech -- 3 Ocak 2010; 23:28:21 >

• arkadaşlar bende Phenom II x3 720 BE aldım ama 150 liralık fanla 3.5 ghz bile göremiyorum.. autokey programıyla yapma düşündüm ama özelliklerinde olmasına rağmen yükleme kısmında yok.. biosta bir çok ayar vr hangisi hangi ayarda olacak bilmiyorum

Cpu Ratio

Cpu Bus Frequency

PCI Frequency

Dram Frequency

CPU/NB Frequency

HT Link Speed

ve voltaj ayarları şeklinde devam ediyor...

şu anda 16*215 şeklinde kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.