Şimdi Ara

phenom II x3 720 mi yoksa phenom II x2 550 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. bugün bir işlemci alıcaz ve bu ikisi arasında kaldık. bilgisayarda sadece oyun oynuyoruz ve gigabyte 790gx anakart ile gtx 275 ekran kartımız var. hangi işlemciyi önerirsiniz? phenom 550, phenom 720 den 40 lira daha ucuz ve oyunlarda işlemci saat hızı hala önemli bir faktör oldugu için 3.1 ghz lik phenom 550 aklımızı çeldi. yardım lütfen.

• x3 720 tabiki..
  • Anakartınız 4 çekirdek açma olayına geliyorsa bence 550 yi alın derim :) açılma oranı baya yüksek tabi şans işi birazda ... ama 3 adet denedim 3 de açıldı x2 550 nin :) tabi 4 çekirdek kullanmak için mutlaka extradan güzel bi soğutucuya ihtiyacınız war.
  • benim kişisel tercihim X3 720 oldu ve çekirdek piyangosuda vurdu normal hali bile yeterliydi gerçi 40 TL şu anda iyi fark denilebilir X2 550 alıp x4 B50 yapma şansınız var yada en kötü ihtimal 3.6Ghz günlük kullanımla X2 olarak size yeterli bir performans verir kolay gelsin
  • teşekkürler herkese
  • X3 720
  • x4 810, x3 720, x2 550 ben de bu üçü arasında kaldım

%50 oyun, %50 zorlayan programlar kullanıyorum bilgisayarda..

hangisini alsam kesinlikle karar veremedim. x2 550'nin o.c potansiyeli baya cezbediyor şu an beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athlon x3 450 o.c. yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer program kullanıyorsan x4 810 farkını hissettiriyor. Oyunlarda x3 720- x2 550 eş başarım gösteriyorlar. Bunda x2 550'nin hazır yüksek saat hızı onun avantajı oluyor.
  • X3 720

• quote:

Orijinalden alıntı: Temren

x4 810, x3 720, x2 550 ben de bu üçü arasında kaldım

hangisini alsam kesinlikle karar veremedim. x2 550'nin o.c potansiyeli baya cezbediyor şu an beni

oyunlarda x4 810 pek geriye düşmez. artı oc potansiyeli de var. özellikle anakartın çekirdek açma desteklemiyorsa x4 al derim ben öyle yapmayı düşünüyorum. bir de amd nin fiyat indirimi vardı bir an önce gelse çok iyi olacak.
    eğer çekirdek açma destekliyorsa x2 550 bayağı iyi bu konuda. ama x3 alırsan ve çekirdek açılmazsa en azından 2 ye göre elinde bir fazla çekirdek olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

x4 810, x3 720, x2 550 ben de bu üçü arasında kaldım

iyide saydığın işlemcilerin hepsinin oc potansiyeli iyi. hele x3 720 black adition çarpan kilidi açık versiyonu var(hepsi değil). paran varsa x4 810 tercih edebilirsin(3.5ghz rahat kullanılıyor bildiğim kadarıyla). ben sadece oyun performansını önemsediğim için x3 720be nı seçmiştim oc yapma ihtiyacı bile duymadım şu ana kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.