Şimdi Ara

Phantom Ranger(pr) mi yoksa Sagittius (hwky) mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hawkeye mi Yoksa Phantom Ranger mi ?? sizce hangisi arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihuz23 -- 1 Ekim 2008; 15:43:58 >

• Bence hawkeye!!!!!
  • pr den şaşmam.debuffları accuracy olarak patk olarak süper.sadece atk speed düşük.bence pr
  • Peki HE için subclass oalrak ne önerirsiniz?

Human Warlord mu, Orc Tyrant mı?
  • kardeş serverın ratelerine veyahut ne için kullanıcağına göre değişir.

mid rate bi serverda tyrant süperdir.atk speed ile eline spear alarak çok harika kasarsın pvp de de ii olur bow ile.tabi fist fury bowla çalışıyosa.

low rate ise abyss de oynayan arkadaslara sorsan daha ii bilgi alırsın
  • kardes ben diyer okculari bilmem ama elf okcu silver ranger ac derim mage avcisi resmen cook seri ok atiyor vede ciritikaleri cok yuksek vuruyor vede hizli kacabiliyorsun ollay yerinden D:
    ama serverdan servera degisir buttun classlar bilesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerevar

Peki HE için subclass oalrak ne önerirsiniz?

warlord
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepower mı yoksa rampage mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • phantom ranger her stunu yer con u cok dusuk ama p atk yuksek p atk i yuksek olmaswi bi seyi degistirmez HE 4 ever sub icin neden sordun eger tren yapıp kesceksen destro daha ii
  • PR derim.Critical power yüksek.Critic zor vurur ama vurdu mu sağlam vurur.
  • SR de olabilir ama p atk düşüktür paso crit atarsın ama crit power çok yüksek olmaz serverına göre tabi genelde 2000-2700 civarındadır.HE de ise ıskalamazsın kolay kolay en ideali gibi gözükür çoğu zaman hiç birşeyi çok yüksek değil ama düşük de değil.PRnin hpsi düşüktür crit powerı yüksektir, ıskalama oranı azdır ve stun tutma oranı yüksektir daha dorusu tutturma oranı çünkü accuracysi yüksektir, patk yüksektir, atk speed düşüktür.ben genelde pr tercih ediorum ama seri olcam dersen sr de olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crpk

quote:

warlord

+1
  • Hawkeye
  • silver ranger i ben yumrukla keserm xD elf ler adam degil okcuda He yi seç dalganı geç :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: l2mania

silver ranger i ben yumrukla keserm xD elf ler adam degil okcuda He yi seç dalganı geç :P

sana sadece lol derim xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihuz23

Hawkeye mi Yoksa Phantom Ranger mi ?? sizce hangisi arkadaslar?

Ben interlude serverda Pr derim C4 veya C5 de He
  • quote:

Orjinalden alıntı: HobHub

quote:

Orjinalden alıntı: fatihuz23

Hawkeye mi Yoksa Phantom Ranger mi ?? sizce hangisi arkadaslar?

Ben interlude serverda Pr derim C4 veya C5 de He

Farkını merak ettım ?
  • quote:

silver ranger i ben yumrukla keserm xD elf ler adam degil okcuda He yi seç dalganı geç :P

elfleri hafife alanlara bayıliyorum karsima cikinca onca crit yiyip halla ben nasıl oldurdu bu yaa demelerı benı bıttırıyor
    ama serverdan servera degısır l2absolute en kral car duelistir hayvan gibi def hayvan gibi hp hayvangibi atak krali gelsin hatta 3 4 kisi gelsin ama duelist olmicak alamaz :D beni denemesi bedava :D

• quote:

quote:

warlord

Güçlü bir karakter olsun diyordum ama meraktan gidip warcryer seçtim sub olarak. Şu an 60. lvla getirdim, bakalım 75 i tamamlayınca nasıl bir karakter olacak HE+WC.
  • off sacma sapan artislik yapiosunuz ne anliosunuz bilmiorum onca critigi yiyomus ya bi deget kimi kandirion 10 gunde 10 pvp pointi bile topliyamazsn

++yukarda biri de sana lol diorum demis LOL un anlamını biliomusun??
  • quote:

quote:

quote:

warlord

Güçlü bir karakter olsun diyordum ama meraktan gidip warcryer seçtim sub olarak. Şu an 60. lvla getirdim, bakalım 75 i tamamlayınca nasıl bir karakter olacak HE+WC.

HE+WC demişsin, iki charın özelliklerini birlikte kullanabildiğin bir server var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.