Şimdi Ara

Phanteks Eclipse P600S, Phanteks P500A Kasa Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Phanteks Eclipse P600S, Phanteks P500A Kasa Arıyorum.

Merhaba arkadaşlar başlıkdaki kasaları veya eşdeğer kasa satan arkadaşlar iletişime geçebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Türkiye'ye G500A yakında giriş yapacak hocam. Bulamazsanız bekleyin bütçeyi aşmazsa. P500A'nın bazı eksikleri giderilmiş durumda o kasada.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt

Evet hocam duymuştum ancak bütcemi aşar gibi geliyor :) Şuan için idarelik gaming gecesinden Lian Li Lancool 205 Mesh aldım. Türkiyeye adam gibi kasa gelene kadar idare ederim.

• tutungitmesin kullanıcısına yanıt
    DarkFlash DLX21 yapıştır geç hocam, üst tarafa Arctic LF 360 montajı yapılabilen sayılı kasalardan. Jumbum'da psusuz ve fansız opsiyonları da var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kubycane kullanıcısına yanıt
    Evet o kasada güzel hocam ancak s600p ses yalıtım özelliği olması beni cezbediyor. Sessizliğe çok önem veriyorum.

Hocam aradığınız kasanın tam fiyatını bilmiyorum lakin, DarkFlash DLX21 satın aldım psusuz ve fansız şekilde 1800₺ civarı denk geldi. 4 tane de SilverStone Air blazer 120r (94cfm) hava akışına sahip fan aldım 3 içeri 1 egzoz olarak 1000₺ civarı da bunlara gitti. Sessizlik olayı tamamen fan ile ilgili, hava akışı yüksek fan alırsanız haliyle daha soğuk çalışıp düşük rpm'lerde sessiz çalışacak. Hem Arctic LF 360 gibi radyatörü kalın bir soğutucuyu kullanmak isterseniz de üst tarafa monte edersiniz, bu soğutucunun VRM soğutucusu da var mosfetler için, radyatör fanları da dışarıya ufleyecek sekilde aynı zamanda egzoz fan görevi görür hem de toz çekmez. Tercih ve zevk sizin hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubycane -- 8 Şubat 2023; 15:32:6 >

Şuan için aradığım kasalar sıfır olrak türkiyede yok yurtsından gelmesini bekliyorum tahmini 4-5 binlira arası olacak gibi. Sizin önerdiğiniz kasa güzel daha önce görseydim değerlendirebilirdim aslında. Şuan için idarelik lian 205 aldım. Öneriniz için teşekkür ederim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Önerdiğiniz kasayı biraz inceledim ancak fansız modeli yok sanırım.

www.jumbum.com
    Aigo DarkFlash DLX21 MESH Panel Gaming A-RGB E-ATX Kasa (Fansız ve PSU'suz Boş Kasa)
    https://www.jumbum.com/Aigo-Dlx21-Fansiz-Kasa

Psusuz ve fansız olanı bugün tükenmiş olarak görünüyor, stoklara girer bence tekrardan. Şuanda 2 opsiyon kalmış, PSU + Fan veya Sadece Fanlı.

Mart sonu Nisan başı gibi gelmesi beklenmekte. Fiyat olarak da 3.000 civarı olacak.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    3.500 lira deniyor şu an için, kura göre artış azalış olabilir.

Beyazı 3.900 den listelenmiş. Siyah bir tık daha ucuz olur elbette.

Dövizde aşağı yönlü ciddi bir hareket olacağını sanmıyorum da

Bu kasayı bulamıyorum artık.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    O zaman stok bitirmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.