Şimdi Ara

Phanteks Eclipse P300 Kasa + 4 Adet Arctic Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Düzce İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Phanteks Eclipse P300 Kasa + 4 Adet Arctic Fan
    Daha büyük bir kasaya geçmek istediğim için yeni aldığım kasayı fanlarla birlikte satıyorum.

Kasayı 3 haftadır kullanıyorum radyatörle ekran kartım arasında çok fazla yer olmadığından dolayı daha büyük bir kasaya geçmek istiyorum.

Kasa karartmalı temperli cam ve tüm hava girişlerinde sökülebilir toz filtrelidir. Kasanın güç tuşu ve sağ alt köşesinde rgb ışıklandırması mecvuttur.

Kasanın 2 yıl fanların ise 10 yıl garantisi vardır.

Ayrıca kasaya sonradan kendi eklediğim ses yalıtım pedleride vardır.

Kasayla beraber aynı tarihte aldığım arctic p12 silent fanlarla birlikte satılıktır fanları almak istemiyorsanız ona göre fiyatı anlaşırız.

Şahsen kasanın kalitesinden ve şıklığından çok memnun kaldım hava soğutma kullanacaksanız sizde çok memnun kalırsınız.

Kasaya fanlarla beraber istediğim ücret 400tl dir. Fanları istemiyorsanız ona göre anlaşırız. İsteyene dmden fotoğraf atabilirim. Yurtiçi kargoyla önce eft sonra kargo olacak şekilde karşı ödemeli kargolayabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Haziran 2021 Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılmıştır.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.