Pırlanta daha gelmedi büyük ihtimalle indirim ile birlikte gelecek pırlanta aynı patchte yapacaklar oda sabaha karşı 4 ten sonra olur. |
PGL Major - Stockholm 2021 [Ana Konu] (12. sayfa)
-
-
Herkesin uğraşına sağlık dostlar, güzel bir etkinlik oldu. Selamlar hepinize, yeniden görüşmek üzere.
-
-
-
G2 Nexa da diamond yapmış. Naviyi seçmiş
steamcommunity.comSteam Community :: nexican :: Item Inventoryhttps://steamcommunity.com/id/nexattack/inventory#730_2_23693404022
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Envantere bir diamond daha ekledik, bir sonraki turnuvada/etkinlikte görüşmek üzere.
-
Arkadaşlar bu hatıra paketlerini açmak mı daha mantıklı yoksa satmak mı ? Dust2 ve Vertigo hatıra paketleri mevcut sizce ne yapayım
-
Arkadaşlar jetonları hangi hatıra paketlerine kullanmak mantıklı? Dust 2 ile Mirage mantıklı gözüküyor. İçinde en iyi skin olanlar Dust 2 paketi mi?
-
"For Mirage/Dust2/Vertigo/Ancient I've used Covert numbers. As for Overpass/Inferno/Nuke, I've used the number of pinks with map golds. I plan on doing this monthly before the May 2022 Major"
kaynak : CS:GO Market Forum (discord)
-
Ancient havuzdan kalkarsa çok değerlenir.
Inferno, nuke, overpass önceden de vardı zaten.
Dust2 ile Mirage şu an pahalı fakat erken token bozduran pek olmadığı için böyle.
Son 2-3 günde herkes Dust2-Mirage yüklenmiştir, yavaş yavaş banların kalkmasıyla fiyatı gittikçe düşecek.
...diye düşünüyorum...
-
Oyuncu İmzalarının olduğu Stickerlar çıktı. Tokens indirime girmedi
-
hangi kasaları aldınız :)
-
Ben turnuvalardan ne düşerse açarım. 4 tane Dust2 1 tane Mirage açtım Hep beyaz düştü.
-
geçen hafta mirage dust2 karışık 30 kasa almıştım. bugün sattım 270 TL kar var. şimdi 40 adet (25mirage+15dust2) kasa aldım. fiyatlar böyle giderse 20 aralığa kadar bu şekilde yapmayı düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X