Şimdi Ara

PFL6198K Görüntü Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 42pfl6198k nın dün kurulumu yapıldı bende birde lg 47lw4500 var görüntü kalitesi bariz olarak lg den üstün lakin ara ara 2d ve3d film izlerken televizyon sanki ekran kartı ısınıan bilgisayar gibi kasmalar yapıyor ve 3d film izlemek tam bir baş ağrısı sürekli oynayan derinlikmi dersin kırılmalarmı dersin bide şu donma olayı eklenince tam bir rezalet yarın vaktim olursa teknosa ve philips yetkili servisiyle konu hakkında görüşücem merak ettiğim benden başka bu durumu yaşayan her hangi bir arkadaş oldu mu? rica ederim şunu denedinizmi falan diye sormanıza gerek yok biliyorum iyi niyetle yazıyosunuz sadece merak ettiğim bunu yaşayan başka bir arkadaş oldumu. bu arada menü yavaş derken geçişleri sadece yavaşmı yoksa bu geçişler sanki pc kasıyo tadında bi yavaşlıkmı ? şimdiden teşekkürler tez cevaplar çok işimi görür

• up
  • Arkadaş,bir şeyleri anlamak için elbette şunu bunu denedinmi diye sormak gerekiyor!

Veya senin anlatman gerekiyor bunu?

En basit soru ise,bu bahsettiğin durumun hangi kaynaklardan olduğudur??

"FILM" dne bahsediyorsun,kaynağın nedir??

Sendeki bahsettiğin durum tam hangi içerikler de ve bunlar yoksa panel şayet bağladığın bir ext.cihaz/HDD v.s ilemi alakalıdır?

A-Şayet panelde bir genel 3D işlemesinde "stabilite" sorunu varsa,bunu yaşaman doğaldır! çünkü genelde bu olay bazılarında salt
    işlemci stabilitesi ile alakalıdır! senin paneli kullanan 10 kişi vardır ama sorun örneğin 1/2 kişide olur/olabilir!

B-İşlemci "3D effect algılamasında" çuvallıyor(sistem hatasıdır bu!) zaten freeze/stutter,pixel-crush v.s işlemcinin özellikle "HIZ"
    algılamasını "geç yapması" sebebiyle karelerin bozulmasıyla olur!

C-Sorun sadece anladığım kadarıyla 3D de ise,ilgili kat bir şekilde geç cevap verdiği için bahsettiğin durumun yaşarsın!

D-Genel bir işlemci(SW)hatası olabilir panelinde,bu durumda Servise girer,ya SW yeniden yüklenir ya da MB değişir!

Ancak bunun için daha net ve spesifik bilgi gerekiyor??

E-Phil,panellerde ve çoğu cihazında özellikle Kumanda tepkisi ve Menülerin geçiş/çalışma-tepkime süresi uzundur ve insanı sinir edebilir
    herifler hala bu sorunu çözemedi gitti yaw

Not;yaşadığın sorun "ext.cihaz" kaynaklı ise durum teknik olarak değişecektir ve Servisin de yaklaşımı farklı olacaktır!

++

• albani kullanıcısına yanıt
    Can bey iyi güner,

40hx850 modeli için mail atmıştım bakabilirmisiniz

fiyat 1999 (açık kutu mu kapalı mı tam emin değilim), fikrinize ihtiyacım var

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Arkadaş,bir şeyleri anlamak için elbette şunu bunu denedinmi diye sormak gerekiyor!

Veya senin anlatman gerekiyor bunu?

En basit soru ise,bu bahsettiğin durumun hangi kaynaklardan olduğudur??

"FILM" dne bahsediyorsun,kaynağın nedir??

Sendeki bahsettiğin durum tam hangi içerikler de ve bunlar yoksa panel şayet bağladığın bir ext.cihaz/HDD v.s ilemi alakalıdır?

A-Şayet panelde bir genel 3D işlemesinde "stabilite" sorunu varsa,bunu yaşaman doğaldır! çünkü genelde bu olay bazılarında salt
    işlemci stabilitesi ile alakalıdır! senin paneli kullanan 10 kişi vardır ama sorun örneğin 1/2 kişide olur/olabilir!

B-İşlemci "3D effect algılamasında" çuvallıyor(sistem hatasıdır bu!) zaten freeze/stutter,pixel-crush v.s işlemcinin özellikle "HIZ"
    algılamasını "geç yapması" sebebiyle karelerin bozulmasıyla olur!

C-Sorun sadece anladığım kadarıyla 3D de ise,ilgili kat bir şekilde geç cevap verdiği için bahsettiğin durumun yaşarsın!

D-Genel bir işlemci(SW)hatası olabilir panelinde,bu durumda Servise girer,ya SW yeniden yüklenir ya da MB değişir!

Ancak bunun için daha net ve spesifik bilgi gerekiyor??

E-Phil,panellerde ve çoğu cihazında özellikle Kumanda tepkisi ve Menülerin geçiş/çalışma-tepkime süresi uzundur ve insanı sinir edebilir
    herifler hala bu sorunu çözemedi gitti yaw

Not;yaşadığın sorun "ext.cihaz" kaynaklı ise durum teknik olarak değişecektir ve Servisin de yaklaşımı farklı olacaktır!

++

Eyvallah sağol haklısın sormak gerekiyoda işte insan saatlerce uğraşıp çözüm bulamacayınca herşeyi denedim olmuyor duygusallığına kapılıyor neyse..

Sorun şu ki kasma problemi sadece film izlerken oluyor ve genelde 3d izlerken ve sadece pc'm bağlı iken. 3d görüntüyü ise tvnin tüm ekstra ayarları kapalı izlerken bile lw4500 serisi tvmdeki o rahatlık yok sanki televizyona geliyolar :D bugün teknik geldi bunu götürsek arızası yok diye geri gelir falan filan bi ton konuştuk adam çıktı gitti. teknosayı aradım kullandığınız ürünü iade edemiyosunuz öyle bi hakkınız yok maalesef iade veya değişim alamıyoruz dedi. Kaldımmı böyle şimdi kara kara düşünüyorum. (: Hayırlısı olsun.

İzlediğim filmlerde
    Man.of.Steel.2013.3DBDRip.1080p.Half.OU
    DespicableMe_2(2013)3D.BDRip.1080p.half.OU.AC3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksi Müddea -- 5 Kasım 2013; 15:23:56 >

• kablolar ne hdmi falan .
    ayarlar nasıl
    güncelleme yapıldı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

kablolar ne hdmi falan .
    ayarlar nasıl
    güncelleme yapıldı mı

yetkili serviste kontrol etti son güncelleme mevcut. HDMI 1.4 kablo kullanıyorum. Lw4500 serisi eski bi seridir bilirsiniz o yüzden pfl6198k dan çok büyük beklentilerim vardı. Ben bu tv'nin bi sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ama bunu teknik servise izah edemedim bi türlü bu tarz konularda en azından yol yordam bilen arkadaşlardanda fikir almak çok iyi olucaktır. Acaba aldığım teknosa mağazasına laptopımla gidip aynı model başka bir tvde denememi yapsam diyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3d filmlerde mesela 30 gb lık takılmalar yaptığını duydum tvlerde ama kısa filmlerde sorun görülmüyordu ..

3d yi nerden acçıyorsunuz flash disk , hdd, laptop ? değişebiliyor çalışma sistemleri ....
    bu yıl philips de hdd de sorunlar olduğunu okudum herkeste yapmıyor tabiki
    flash diske sorun yok
    laptopta ise çözünürlükle ilgili değişebilir.
  • Tüm philips kullanıcılarından ve philips yetkililerinden özür diliyorum :D:D Sorunum kullandığım programların tv ile bağdaşmaması sonucu oluşmuş sanırım televizyonda pc bağlantısı ile 3d film izleyecek arkadaşlar "Splash Pro X" programını kullanmalırını öneririm tüm sıkıntılarım son buldu yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksi Müddea -- 16 Kasım 2013; 20:03:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.